Перилни препарати и омекотители - 73

• 46 917
  • 730
  •   2
Отговори
# 210
Това ако не е Alo (познат у нас като  Tide), нà. Ми, става за цветно, но не е най-доброто на света.

# 211
  • Русе
Това ако не е Alo (познат у нас като  Tide), нà. Ми, става за цветно, но не е най-доброто на света.
Ало е. Притеснявам се да не му изветли дрехите, че после какво ще ми чуят ушите... Ще му купя аз после от тук някакъв Ариел за цветно, като видя на промо. Той и без това до края на август няма да е в квартирата и ппаха няма да се ползва. С този ще го предупредя да пере по-светли цветни дрехи.

# 212
  • Sredets/Burgas
Аз послушах съвета на TAED и си поръчах мегаперли от Борн. Дадох повече пари последните месеци за експерименти и ми писна да съм недоволна от изпирането.

# 213
Аз послушах съвета на TAED и си поръчах мегаперли от Борн. Дадох повече пари последните месеци за експерименти и ми писна да съм недоволна от изпирането.

Това е единственият (или един от много малкото) препарат за бяло, който се намира на българския пазар и все още не изисква добавки са сравнително качествено изпиране.

# 214
Споделете повече информация, моля. За пръв път чувам за "мегаперли от Борн".

# 215
Мегаперли би трябвало да е немски Персил, прах. А Борн е верига за препарати, предполагам Simple Smile.

# 216
Само да отбележа, че аз не съм споменавал име на магазин или верига. Няма да го направя и сега. Тук има хора, които са далеч по-запознати от мен с магазините и асортимента им.

# 217
Мъжът ми купил този прах от един италиански магазин до нас, как мислите, дали ще върши работа?
Не съм го тествала още, имам да доизразходя гръцки Скип.

# 218
  • Пловдив
Това е немски Ариел с кислородни избелители,т.е. за бяло или светли цветове,много добър е,но Скип е по-добър(лично мнение).

# 219
  • Сливен
Момичета,как и с какво си перете белите и светли сутиени?
В чудо съм се видяла,пера със Скип гръцки и на второто  пране са посивели.Принудих се да ги пера на ръка,че хич не са евтини.

# 220
Аз бял нямам, имам много светло сив от хм, и бежов от синсей, той пък съвсем евтин. Пера точно с гръцки скип. Нямам проблеми. Хем са отдавна, особено сивия поне от 5-6 години, не беше скъп, не е мръднал, пера в пералня в торбичка.

# 221
Момичета,как и с какво си перете белите и светли сутиени?
В чудо съм се видяла,пера със Скип гръцки и на второто  пране са посивели.Принудих се да ги пера на ръка,че хич не са евтини.
На колко градуса ги переш?
Моите бели, са си бели на 60С.

# 222
  • Сливен
Пера на 60 градуса.
Преди имахме 13 годишно Канди,от 3 месеца съм с Бош и при двете перални го имам този проблем и дантели на бикини.Което е памучно свети ,бяло, супер.
Сутиените са по 60лв ,направо ме заболя сърцето.
Дори и на слънце ги суша.Не ползвам омекотител,понеже съм от Сливен и водата е много варовита,слагам таблетка за омекотяване и дозирам като за мека вода праха.

# 223
Не мисля, че на пряка слънчева светлина е удачно да се суши дантела, защото най-вероятно ще се прецака - я цвят, я да се накъса ликрата, ако дантелата е еластична.

Скрит текст:
60 лв. не са много пари за сутиен, което може да говори, че не са вложени особено качествени материали и от там да е проблемът.

# 224
  • Сливен
Това е сутиена

Първо посивява подгръдната и ластиците,после чашките.

Общи условия

Активация на акаунт