Звездни компромати - Юли' 23

• 319 820
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 1 065
  • При семейството си
Жената от Пловдив май няма много общо с Бубето…четох, че и двете проби са и’ отрицателни.
В случая, да не дава Господ, че….трагедия за всички.
И аз съм шофьор, и уж много внимавам, но наистина “не съм застрахована”.
Употребата на алкохол, наркотици и зад волана, за мен, е съвсем различно нещо.
Не съм съвсем съгласна.  Ровила си е в телефона, според първоначалната информация. Това, както и шофирането пил, не е разрешено. Просто едната е убиец, а другата още не.
За телефона…не знаех.
Аз даже не си го представям, как шофираш и ровиш в телефона…

# 1 066
Ежедневно попадам на хора, които правят какво ли не зад волана.

# 1 067
Ако човек ги чете и не знае контекста, ще реши, че на Бубето някой нещо ѝ е направил, не че тя е била пила и вероятно друго и е карала.

Да то човек да си помисли че някой я тормози горката жена 😂

# 1 068
  • При семейството си
Да, де, ама с 1.2 промила алкохол се предполага, че си много по-опасен зад волана, от това да се гримираш на светофара.

# 1 069
Ако не друго, полицията има пълен списък кого може да дебне с алкохол.

Много съм разочарована от нашите звезди. На Денкова съм клиент. Пф.

Аз малко бавно загрявам с тоя случай. Ама какво са наскачали всички да успокояват тая Белослава все едно е бедна жена пострадала от несправедливост нещо. Що за безочие.

Последна редакция: чт, 13 юли 2023, 00:28 от Beauty queen

# 1 070
Успокояват я повече заради нападките, не за постъпката . Смятат ,че това се прави от всички ,какво толкова, нищо не е станало.

# 1 071
Бийбърови отново нещо нацупени. Крив им е целият свят, че са това, което искат - звезди. Хайли има вид на потискана жена:
https://youtube.com/shorts/iL5-WyS1zlg

# 1 072
1.2 промила не са две чаши вино , хайде стига . Точната дума е безочие .

# 1 073
Тук ли обсъждахме Нина Добрев в нов филм с  Пиърс Броснън .- току що го гледах, дори не е боза, пародия някаква на Бандата на Оушън. Ако изписвам правилно имената, че спя, приспа ме филмът. Глупотевина, ама го изгледах. Пиърс що ,за другите не питам.

# 1 074
Белослава винаги ми е била една мудна такава и провлачена... По интервюта като съм я засичала. Не съм изслушвала нейна песен до край, не са ми харесвали. Може да е пускала и нещо по-живо, не съм запозната с творчество й. Въпрос на вкус все пак.
Всички тези подкрепящи коментари от известни Бг личности към една потенциална убийца на пътя, са най-малкото смущаващи. Грешка било, на всеки се случвало едва ли не. Пази Боже!
Съжалява, публично, разбира се, защото са я хванали. Дали шеше, ако си беше отишла необезпокоявано до магазина.

# 1 075
Мария Илиева и тя в кюпа-"Обичам те и всичко ще бъде наред!"
Идват ми в повече!

# 1 076
И тия хора възпитават децата си в духа на "няма безгрешни хора, обич и подкрепа за теб, независимо каква магария направиш, не се притеснявай и тово ще мине, няма безгрешни хора, Heart"

Сигурно и момчето, убило Милен, така е отглеждан. Хората събираха парички за детето му, докато майка му се женеше и плащаше хонорари на сите естрадни певци.

Няма безгрешни хора, нали.

А след нелито и колежката й, чието име не мога да запомня, чак някой трябва да мине и попие цялата мазност.

# 1 077
Всички, които в ИГ са коментирали от “”известните”” ги  отследвах един по един.
Жалки същества!

Съветвам и вие да направите същото. Не заслужават изобщо внимание!!!!!

В този живот всичко си има възвращаемост.

# 1 078
Ромина Андонова и тя с три деца и три сърца за подкрепа.Сган.

# 1 079
Те и Юлиан Вергов така подкрепяха.

Общи условия

Активация на акаунт