Звездни компромати - Юли' 23

• 319 795
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 1 050
Подозирам, че изтрезнялото Бубе се е провесило от осмия етаж на някоя панелка и се чуди да скача ли или да не скача.
И долу групата крещи "не скачай, Бубе, с теб сме"!
То пък бива бива, ама това е 50годишна жена!
Ами да се държи с достойнство! Един живот има в крайна сметка и всеки си носи последствията от действията или бездействието.
И тия, които я трупат по главичката сега, и те един живот имат междудругото, така че дано приятелката им е последното пияно шофиращо Бубе, което срещат в живота си, че иначе лошо за тях...

# 1 051
50 годишно момиче 😁
Трябва да им взимат книжките до живот..

# 1 052
На Бубето й е през bubeto за мението на хората наоколо. Извинила се У Фейса и всичко е точно. А новината преди това беше за прегазено дете на пешеходна пътека!

# 1 053
Сега в Инстаграм ми излезе пост, че Панче Димитриев рекламира популярна марка детски колички. Разрових се в профила, та той е станал баща на близнаци. Доста изненадващо, все си мислех, че е човек на живота и лъскавите партита.

# 1 054
Ето и от Фейсбук в скрит текст някои муцуни, особено впечатление правят Нели и Меги - цяла бойна команда двечките. А Камен Алипиев понеже 100 години седя с връзки и без образование в БНТ, сега се натиска за привилегията да бъде шофьор на мадам Буби. Много му е забавно явно:
Скрит текст:

Моасе ще припадне от напън. Не знам предишния ѝ пост какъв е бил, но и този не отстъпва:
Скрит текст:

# 1 055
  • При семейството си
Тия поне малко усещат ли се?! Направил си нещо незаконно, потенциално си застрашил нечий живот….
В какво точно ме “обвиняват”?!!!

# 1 056
А докато всички утешават Бубето, една майка ще положи детето си в черната земя, само на 13, убито на пешеходна пътека от някое Бубе.
Но няма нищо! Грешки стаяват! Да, грешките убиват! Но нали не е на някой от защитниците, които подкрепят Бубето това дете?!
Да пием, да пием по едно Просеко!
Наздраве за държавата на Бубетата!
И Бог да прости падналите в жертва, в името на нечий рожден ден, соаре, женско парти, ергенско парти, наркомански купон, криза на средната възраст, депресията на старите моми и още много поводи!
Плачи, майко Българийо и вие майки на убити деца, на другите, на другите не им пука…Нали не е тяхното.
Повръща ми се от страх за моите. И за чуждите. И за мен.
И от Бубето и клакьори ми се повръща!

# 1 057
Тези хора наистина ли не се усещат колко са зле?! Рафи ми падна в очите! Направо ни дожаля за горкото Бубе…

# 1 058
  • При семейството си
Жената от Пловдив май няма много общо с Бубето…четох, че и двете проби са и’ отрицателни.
В случая, да не дава Господ, че….трагедия за всички.
И аз съм шофьор, и уж много внимавам, но наистина “не съм застрахована”.
Употребата на алкохол, наркотици и зад волана, за мен, е съвсем различно нещо.

# 1 059
  • Glasgow
Моасето да си беше останала с предишния, че поне тип лично мнение беше, сега чак се кара. Е от нея вече не го очаквах. Но нещо четох тези дни от Иванка Курвоазие или коментар във връзка с нейн пост...че хората, на които се възхищаваме с нищо не са ни длъжни и това, че някое тяхно действие ни разочарова е наш си проблем.

# 1 060
Жената от Пловдив май няма много общо с Бубето…четох, че и двете проби са и’ отрицателни.
В случая, да не дава Господ, че….трагедия за всички.
И аз съм шофьор, и уж много внимавам, но наистина “не съм застрахована”.
Употребата на алкохол, наркотици и зад волана, за мен, е съвсем различно нещо.
Не съм съвсем съгласна.  Ровила си е в телефона, според първоначалната информация. Това, както и шофирането пил, не е разрешено. Просто едната е убиец, а другата още не.

# 1 061
Не може ли просто да се канселират тези пиянки? Да ни имам и елита - нито блестят с творчество, талант, а само с простотии.

# 1 062
Отвратена съм как са наскачали като първи комсомолци да пишат  постове в знак на подкрепа. Гнус ме е .

# 1 063
Чакай да дойде Великден и да запукат постове за смирение.

# 1 064
Съпругът на Белослава-арестът и е недоразумение!
Започнаха да я "чистят"

Много противно. Под поста й във Инстаграм доста други "звезди" я успокояват, като че какво ли толкова станало.
А просто Белослава сега я хващат горката. Може би заради това най-много съжалява.

Общи условия

Активация на акаунт