Звездни компромати - Юли' 23

• 319 550
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 2 070
Ами жената не е раждала реално, чувства се във форма и това й е представата за майчинство. Сигурна съм, че за бебето се полагат адекватни грижи от някой друг през деня. Аз ако стана майка за първи път на 50 години, ще ме е страх и да го пипна бебето, докато е малко сигурно Simple Smile Как си представяте 50 години на сцената и после край - гледане на бебе и с майките по градинките. Явно Камелия не се вижда така.

# 2 071
Камелия едва ли пее всяка вечер.  Два пъти седмично детето може и бащата да го гледа.

# 2 072
Сори, не го разбирам това поведение, особено от жена, която дълго чакаше да има бебе.

Напълно съгласна не само с цитата, но и с целия пост като цяло. С едно изключение- има бебета, които спят по цяла нощ, две такива ми се паднаха. Но със сигурност Камелия може да си позволи да спре с изявите за известен период от време. И без това първите месеци/ годинка са толкова важни за бебчетата.
ПП. Не съм гледала интервюто, коментирам споделеното от Questar .
       Жокер, и с теб съм съгласна. Но после идва 8- ми декември, Коледа, НГ, имени дни... Все неподходящи за отказване на участия периоди.

# 2 073
Да си припомним наглата реакция на Елена Петрова, когато беше заловена да шофира пияна след употреба на вино и твърд алкохол:
https://www.tiktok.com/@raznibezobrazni/video/7259058553179098395

"Няма нищо извънредно в цялата ситуация, няма нищо страшно" - пияният шофьор Елена Петрова, която иначе е много възвишена и ранима "муза".

# 2 074
Сори, не го разбирам това поведение, особено от жена, която дълго чакаше да има бебе.

Напълно съгласна не само с цитата, но и с целия пост като цяло. С едно изключение- има бебета, които спят по цяла нощ, две такива ми се паднаха. Но със сигурност Камелия може да си позволи да спре с изявите за известен период от време. И без това първите месеци/ годинка са толкова важни за бебчетата.
ПП. Не съм гледала интервюто, коментирам споделеното от Questar .
       Жокер, и с теб съм съгласна. Но после идва 8- ми декември, Коледа, НГ, имени дни... Все неподходящи за отказване на участия периоди.
Аз пък мисля, че правилно постъпва. Тя е в такъв жанр, че надали ще пее и ходи по заведенията още дълги години. Камелия ми е една от най-приятните като изказ поп-фолк певици, но май никога не е била чак сред топ певиците с топ хонорарите, най-големите ѝ хитове са "Златна рибка" и от тези години още някоя песен. Не съм чула и да има някакви допълнителни доходи от свинари, а в същото време си има сериозни разходи за подобрения, за клипове и т.н., и вероятно няма кой знае какви спестявания. Мъжът ѝ също не е някакъв със солидни доходи. Неговата работа е обвързана пряко с нейната. Това дете ще има нужда от финанси 20 години, пък и тя също. Нали не се очаква да кара на хляб и сол, защото има дете? Да работи, колкото може, докато я канят.

# 2 075
Далеч съм от мисълта Камелия и семейство да лежат само на пари, изкарани от участия. За толкова години и време все трябва да са инвестирали в нещо с Цветин- я бизнес някакъв, я нещо друго.

# 2 076
Дано, дано. Защото за такива като Галена имам чувството, че много изкарват, но още повече харчат. И като цяло в тази сфера не са от най-спестовните изпълнителите, може би с редки изключения като Анелия.

# 2 077
  • София
Виктория и Ким Кардашиян
Скрит текст:
Рики Мартин със синовете му
Скрит текст:
Гал Гадот
Скрит текст:
Хейли Бийбър
Скрит текст:
Бионсе
Скрит текст:
Але Амброзио
Скрит текст:
Хайди и Том
Скрит текст:
Бен Афлек
Скрит текст:
Графа
Скрит текст:
Неда Спасова
Скрит текст:
Койна Русева
Скрит текст:

# 2 078
За Ивана съм чувала, че е инвестирала в земеделски земи. Много добра инвестиция! Сигурно затова не си дава много зор вече, тече и рентата.

# 2 079
  • София
Не е звездно, ама е толкова компроматно, че трябва да се сподели... Две от тризначките с нелепа визия.

# 2 080
Типичният лондонски шик.

# 2 081
  • София
Харесвам Койна Русева, но на последната снимка направо ми заприлича на някакво градинско джудже.

# 2 082

Много "майчинско" звучи Камелия... През нощта работела в заведенията, докато бебето спи, а през деня била до него, когато е будно и то не усещало изобщо, когато я няма. Те защото бебетата спят цяла нощ, да. И човек след нощи по заведения е много адекватен родител и човек през деня. Камелия може да си позволи да излезе в майчинство и да се отдаде на това бебе, за което мечтаеше. Ама явно приоритета е да забавлява пияни и заляни фенове. Сори, не го разбирам това поведение, особено от жена, която дълго чакаше да има бебе.
Според мен е напълно окей да работи по няколко часа през нощта по няколко пъти в месеца, реално цялото домакинство се издържа от нейната кариера, защото мъжът ѝ е неин мениджър. Нека не забравяме, че България е една от малкото държави, които осигурява толкова дълго платено майчинство и това никак не означава, че майките в други държави са по-лоши родители, защото не стоят денонощно с бебето си в първите две-три години.

# 2 083
Велина Узунова 😆
Изтрещяха тези хора!

# 2 084
Позата не е особено добра.  Подобни снимки май трябва да си остават за личен спомен, а не да се постват из мрежите, но тя може и да се харесва. Натурална и истинска.

Общи условия

Активация на акаунт