Звездни компромати - Юли' 23

• 319 590
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 2 055
Полина Порижкова в тялото изглежда на 30, в лицето и шията на 65. Но е с красиви черти, да.

Иначе например една Цветанка Ризова например сега изглежда по-добре, отколкото на младини. На мен ми изглежда, че старее добре.

# 2 056
  • София
Ненчо Балабанов ще става татко на момиченце. Похвалил се е в Инстаграм. Ето я и Гала без грим...

# 2 057
  • София
Салма Хайек на 56 години и с 25 милиона последователи
Скрит текст:
моя любимка Дженифър Конъли
Скрит текст:
Селин Дион със синовете си
Скрит текст:
Кара Делевин в профил е неузнаваема
Скрит текст:
пак тя
Скрит текст:

# 2 058
С Юлияна бяхме в един хотел по Коледа. В лице е супер. Но по бански корема и беше увиснал. Точно старческото. Иначе е мацка, та дрънка. Но намеси има.

# 2 059
Салма Хайек не ми е била любимка , но изглежда жестоко за 56 годишна , за съжаление веднага се сещам за мъжа и и скандалът с Баленсиага.🫣
Кали не ми харесва как остарява , тя също има намеси по лицето.

# 2 060
  • Glasgow
Кара наистина в профил колко различна и сякаш има брадичка. Тези дни гледах видео на Николета как рекрамира процедура за двойна брадичка, и си мислех по подходящ не можаха ли да намерят, слаба жена каква брадичка, ама явно може. Нещо с упойка беше, аз съм ходила тук на процедура с инжекция, никаква разлика освен че ми беше синьо-лилава зоната след това около 10 дни😁

# 2 061
Кали и Глория са яко набодени.

# 2 062
  • софия
Ивет Григорова също. От изброените единствено Жени държи фронта.

# 2 063
  • на село
Порижкова не е много възрастна, но е с тънка и суха кожа, която старее по-рано. Отделно небоядисаната коса я състарява ужасно.

Тук ток и инстаграм провокират интерес към много крайности - в тегло, форма на тялото, супер естествени-супер изкуствени, клонящи към фрийк. Семейства с безброй деца. Изобщо народът тотално е изтрещял.

# 2 064
42 годишната Ивайла празнува живота, на мен лично ми изглежда на 52, но това не е важно :
Скрит текст:

# 2 065
Кара Делевин с тия вежди, вечно буреносно надвиснали, винаги ми е на границата хем да я харесам, хем не.

# 2 066
Ивайла в тялото е топ, но лицето наистина е много зле, поне последно като я даваха по новините във връзка с Барселонагейт много зле изглеждаше.

# 2 067
# 2 068
Много харесвам Виктория с тази прическа с дълга коса. Не знам защо толкова години упорства с тази къса коса.

# 2 069

Много "майчинско" звучи Камелия... През нощта работела в заведенията, докато бебето спи, а през деня била до него, когато е будно и то не усещало изобщо, когато я няма. Те защото бебетата спят цяла нощ, да. И човек след нощи по заведения е много адекватен родител и човек през деня. Камелия може да си позволи да излезе в майчинство и да се отдаде на това бебе, за което мечтаеше. Ама явно приоритета е да забавлява пияни и заляни фенове. Сори, не го разбирам това поведение, особено от жена, която дълго чакаше да има бебе.

Общи условия

Активация на акаунт