Звездни компромати - Юли' 23

• 319 555
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 2 040
Порижкова изглежда невероятно. Само мисля, че косата може да боядиса в някакъв естествен цвят. Чак толкова естествено няма нужда.

# 2 041
За мен пък въобще не изглежда невероятно, съжалявам, но не разбирам какво толкова въздишате по нея. Проблемът е не, че не е хубава, а че при нея, както при всъщност всички много слаби хора се наблюдава едно безпощадно увисване на кожата, което не ми харесва. Напомня ми за старост и немощ. Последната снимка е наистина отвратителна.

# 2 042
На това стори от инстаграм горе не изписва да използва филтър. Ако телефона й нещо изглежда, не знам.

Те обикновено си записват сторитата предварително за месеци напред, после само ги пускат, затова не изписва, че има филтър.

# 2 043
Небоядисаната коса май е съвсем умишлено търсен ефект. Вид (елементарна) провокация, контраст между  тяло и лице. Също като последната снимка с полу - заметнати чаршафи и мече на …

# 2 044
Само мечето не ме кефи и както казах - косата може да боядиса в естествен цвят.  Увиснала кожа не виждам освен на шията бръчките, но в легнала поза, пък и на тая възраст не ми се струват никаква драма.

# 2 045
Сутринта имах възможността набързо да се разсъня с хубавото Наде в сутрешните блокове. Беше много добре облечена, фигура, аксесоари топ, обаче фейса и грима... Мммм, не остарява като катедрала.
Скрит текст:

# 2 046
  • Варна
Моделката си е натурално красива.Няма значение,че е на години .
Няма как разни посредствени жени с посредствени лица/тела да се сравняват.
Колкото и корекции да направят.
Джуки/муки,Мики Маус скули,учудени веждаци,мигльоци могат евентуално да замажат положението,но красиво няма как да стане.
Как беше "Работим с материали на клиента".

# 2 047
Н. Михайлова\Нейнски винаги е била с такава крива физиономия, още навремето като министър беше голям зор за фотографите и операторите.

# 2 048
  • Glasgow
Този грим не и прави услуга, това грим за сутрешния блок ли е сега😏 аз я намирам красива, но никога не съм я виждала на живо.

Ето я моделката от преди 2 дни
Скрит текст:

# 2 049
Чак толкоз крива не е. Все е едно е снимана в огледалото на някой цирк.

# 2 050
Въобще не ми допада тази Порижкова и на 58 не искам да изглеждам така със сигурност. Тези крайности - от съвсем натурална до инжектирана мекица са ненужни. Има спектър посредата, където човек може с респект към годините си да се възползва от съвременните възможности на естетичната медицина.

# 2 051
Ами обикновено така изглеждат слаби 60 годишни жени, без филъри и ботокс, които не желаят да се възползват от естетична медицина.

# 2 052
  • Пловдив
Харесвах Порижкова като млада. Сега не ми харесва косата, може да се боядиса и ще е добре.

Скрит текст:

# 2 053
Като пуснах Порижкова исках да покажа и другата крайност-нормално остаряваща жена. Дали се харесва от някой или не, е въпрос на личен вкус и всеки има мнение. Аз се чудя на товa, което е написала Like_Smoke за златната среда-възможно ли е изобщо. В БГ не се сещам за известна личност прехвърлила 55г. и с успешни интервенции, а ходещи гротески много. В чужбина Кристи Бринкли за мен е уау и там намесите са феноменално изпълнени.

# 2 054
Това тръгнах да пиша и аз. В този контекст харесвам Радина Червенова. Винаги е имала естетически добър вид, въпреки болестта, с която се сблъска. Е, има подобрения, но си личи, че генът е добър.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт