Звездни компромати - Юли' 23

• 319 550
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 2 025
Но това, което ме шокира беше непрекъснатото използване на изразите :"Изпълва ме" и "Разширявам се"

Така е като научиш нови думи, все нещо те тласка да ги ползваш Grinning

# 2 026

Какво  я е изпълнило толкова.

# 2 027
То по-интересно е как се "разширява"...

# 2 028
# 2 029
  • на село
Хубава е Алекс, но не е натурална. Ако свали филтъра, който изглажда кожата и прави лицето по-слабо, мога да се съглася.

Не че има нужда от филтър, ама пуста суета.

# 2 030
Жасмина без филтри
Скрит текст:

Децата на Славена Вътов
Скрит текст:

# 2 031
Устата и ми е малко прекалена.

# 2 032
И Славена доста се е обработила в лице. Не изглежда така.

# 2 033
В профил носът й изглежда ужасен ( за мен ), изпилен, вдигнат на горе и завършващ с едно топче на върха...
Дано тя да си го харесва, което е по-важно.

Последна редакция: нд, 23 юли 2023, 18:39 от monii

# 2 034
На това стори от инстаграм горе не изписва да използва филтър. Ако телефона й нещо изглажда, не знам.
Хубава е Алекс, но не е натурална. Ако свали филтъра, който изглажда кожата и прави лицето по-слабо, мога да се съглася.

Не че има нужда от филтър, ама пуста суета.

Последна редакция: нд, 23 юли 2023, 14:55 от krystall

# 2 035
  • Rock & Roll feeling ...
Дали може да ги съберем 5? Богданска, Преслава, Камелия и още кои са с такива неестествени носове, които стоят потресаващо?

Иначе като мислене ми хареса Камелия, особено това, което сподели за нелепите коментари и писаници. Ето това е правилната звездна позиция, иначе наистина не си за това поприще.

И мен ме озадачи присъствието на Анелия в харема на Свинаря, но пък... може и да е истина, знае ли човек. Въпреки, че не ми се вярва. Но Галена? За нея какво да кажем.
Тя по участия има много провокативно поведение, как мъжа й го търпи не знам. Всичко си има граници, певица а-у, но постоянно да флиртуваш, че и даже да те пипат разни непознати мъже и ти да се кефиш на това, злепоставящо е. Анелия, Преслава, че дори Камелия не са така, значи можело...

Ето едно клипче от фейса от участие на Галена, в което 2ма си говорят и тя отива да се закача с тях, а те не я отразяват особено https://www.facebook.com/reel/778714530147417

# 2 036
Камелия говори разумно, но изглежда безумно. Само по гласа я познавам.

# 2 037
Като се заговори за корекции, Паулина Порижкова/58г./-модел от 80-те години. Остарява без намеси, снима се и до днес.
За мен това е да остаряваш елегантно. Почти наборката и Дарина Павлова има лице като надуваема топка.

Скрит текст:

# 2 038
  • Mediterraneo
Хубава е много, но последната снимка е на границата с гнусното.

# 2 039
Като се заговори за корекции, Паулина Порижкова/58г./-модел от 80-те години. Остарява без намеси, снима се и до днес.
За мен това е да остаряваш елегантно. Почти наборката и Дарина Павлова има лице като надуваема топка.

Скрит текст:

Пу-пу, да не са й уроки, но изглежда феноменално!

Общи условия

Активация на акаунт