Звездни компромати - Юли' 23

• 317 715
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 2 145
Не е по темата, но чукнете в гугъл на английски - боя за коса рак.
Оф, да не излезе, че плаша хората, защото не е така.
Идеята ми беше, че съм чела обясненията на някои от "знамената" на небоядисващите се известни жени, които дават това обяснение за решението си да не ползват по никакъв начин бои за коса.

# 2 146
Е това инфо за боядисването отдавна сме го коментирали тук. Тръгна от Александра на Киану. Тя се беше обяснила защо не се боядисва, че я нападали негови фенове и тогава го изкоментирахме.

# 2 147
  • Glasgow
Аз моята също искам да започна да я оставям сива, следя няколко такива в ИГ. Но не от здравословна гледна точка, а защото много бързо пада боята и расте косата и трябва супер често да я боядисвам. Като споделих с фризьорка ме попита по здравословни причини ли искам и че има и здравословни опции🤔

# 2 148
  • Пловдив
Къната не е ли безопасна?

# 2 149
  • Glasgow
То и тя не е като едновремешната, не се вари, даже не мирише на къна, онази противна миризма.
От това поколение моделки аз Хелена, Линда и Надя Ауерман харесвах. Хелена хубаво остарява, Линда се обезобрази, но Надя не намирам в наши дни, уникална красавица беше

# 2 150
  • София
От два дена гледам снимките на тази Паулина, чета коментарите, търкам очите и се чудя аз ли недовиждам? Къде видяхте жена, която не остарява добре? Приятна жена с одухотворено лице, необезобразено от пластики. И тя щом не остарява добре за вас, направо не знам ...

# 2 151
Супер е Паулина. В пъти по-добре от Арабаджиева и Кремена Х.

# 2 152
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Предполагам, че все пак имам право да напиша лично мнение дали
според мен някой остарява красиво или не. Това, че то не допада/съвпада
с други потребители не е мой проблем. За мен красиво остарява Кристи Бринкли,
Кристи Търлингън, Синди Кроуфорд, Хелена Кристенсен, Джейн Сиймур /уникална!/,
Хелън Мирън и т.н. Едни жени остаряват и стават все по-чаровни и красиви, "остаряват
като катедрали", други не. Лично мнение, няма да си го променя дори през пост да се включва
някой и да прави опити за шейминг.

# 2 153
  • Glasgow
+ 1 с мнението на Jess!. Харесваме различни типажи и в младите им години, нормално да имаме различни типажи и като възрастни. Jess само от твоя списък ...Синди нещо последните години ми прилича на Кардашиановия баща дето стана жена🙈

# 2 154
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Цветелина Цекова съм я виждала преди няколко години в Люлин, в едно квартално заведение. Красива е на живо, с много изразителни очи. После стана известна покрай Красимира и Елисавета от "Майко Мила".

# 2 155
Синди нещо последните години ми прилича на Кардашиановия баща дето стана жена🙈

Уж бащата дал на пластичния си хирург снимки на Синди и казал "така искам да ме направиш". Laughing Или поне така разправят.

# 2 156
  • Glasgow
Между другото той/тя Кейтлин Дженър подкрепя Дж.К. Роулинг в транс драмата, също твърди, че транс атлетите нямат място в женските спортове

# 2 157
Транс атлетите да си организират техни си първенства, нон бинарните също. Пропускам ли някой/някои/нещо?

# 2 158
Между другото той/тя Кейтлин Дженър подкрепя Дж.К. Роулинг в транс драмата, също твърди, че транс атлетите нямат място в женските спортове

Не в чисто женските спортове, там мъжете нямат предимство, а в спортовете, където мъжете се състезават отделно от жените. Мъжете са по-силни и по-бързи от жените, така че наистина нямат място в женските дисциплини. Колкото и да се чувства като жена един транс душевно, организмът си му е мъжки. Макар че около ВСВ и след това СССР, Германия и някои други са го практикували. Пускали са мъже да се състезават като жени и те, разбира се, са поставяли рекорди. Имаше една полякиня (май), която постига големи успехи, състезава се по някое време за САЩ и остава да живее там. Вече възрастна, умира при някакъв обир и при аутопсията установяват, че е мъж.

# 2 159
  • Glasgow
Да, грешно го преведох, да се състезават наравно с жени.

Общи условия

Активация на акаунт