Звездни компромати - Юли' 23

• 319 535
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 2 130
  • София
Цветелина Цекова и съпругът на последната - доста кисели и тримата (по повод на "Пощенска кутия за приказки"),
Цветелина я следвам в мрежите , направо не мога да повярвам (не ,че не може всеки да е кисел понякога) но и сторитата и от събитието бяха нахилени и с щастлив вайп.

Последна редакция: пн, 24 юли 2023, 15:51 от paranoir

# 2 131
Въобще не ми допада тази Порижкова и на 58 не искам да изглеждам така със сигурност. Тези крайности - от съвсем натурална до инжектирана мекица са ненужни. Има спектър посредата, където човек може с респект към годините си да се възползва от съвременните възможности на естетичната медицина.
Тоест вече не може дори да остарееш нормално? Тази моделка Паулина изглежда страхотно според мен, не знаех че е задължително да си опъваш бръчките, иначе си грозен.

# 2 132
Сто пъти предпочитам гея Хари, отколкото тези нашенски пишман плеймейтки и певици.

# 2 133
Билети за догодина за Тейлър Суифт има все още.

Последна редакция: вт, 25 юли 2023, 07:25 от Г-жа Рамацоти

# 2 134
Гей lulz
Дълги години имаше връзка с Оливия Уайлд и многократно са ги снимали папараци как си се целуват и прегръщат.
+1
Абсолютно целенасочен ПР да витае постоянно съмнение, че е гей. Страшно криене, за да не разкрие връзките си по категоричен начин, макар че с Оливия Уайлд изкараха две години, а едва ли е най-подходяща за параван с проблемен развод и две деца..Из острова са ясни неговите постоянни връзки и драми с различни дами.
Говорейки за ПР - а каква беше Оливия Уайлд, докато имаха "романс"? И що тъй, веднага след излизане на филма и приключване на промото му нещата рязко приключиха?
Както и да е, моите наблюдения изобщо не са базирани на облеклото му, както вече писах, следя го дооооста отдавна.

# 2 135
  • Sofia
Не съм първа фенка на Хари, не го следя подробно, но в английската преса често е сниман с жени, оттам си правя изводите. As it was звучи като написана за Оливия, даже децата й се споменават. А и тази статия е доста интересна, като отбелязвам, че е написана от известен гей журналист, специалист в светския живот там:
https://www.dailymail.co.uk/debate/article-11138953/DAN-WOOTTON- … gay-tiresome.html

Естествено няма как да съм сигурна, пък и не ми е толкова важно с кой си ляга Simple Smile Интересът ми е по-скоро от гледна точка на това колко умело работи ПР машината. Да е жив и здрав, какъвто и да е!

# 2 136
  • София
Принципно добър ПР за филма щеше да е ако има връзка с Флорънс Пю. Връзката с Оливия беше приета много зле. Може да се използва и срещу нея в бракоразводното дело, а и критици, публика, актьори също не приеха добре отношенията им. Включително имаше коментари, че Хари е получил роля само заради връзката му с Оливия.

Както споменах - фен съм от много време, но съм по-склонна да вярвам, че е би, отколкото гей 🤷🏻♀

# 2 137
Ох, любимият ми Дан. Те си имат история цялата група с него. Беше писал доста гадости и за тях, и за семействата им. В общи линии глашатай на Саймън Коуел и разказвач на наратива му.

# 2 138
  • София
Arte e хотелът, във Велинград, пуснали са и някакви оферти за по-простосмъртни, по повод на което и аз изобщо съм тук Simple Smile.

Цветелина Цекова и Мария Силвестър са чудесни като онлайн присъствие, съгласна съм. Харесвам и двете, клюкаря ви само какъв вайб ми имаха на живо, може моментът да е бил лош.

И сто гласа за Хари Стайлс, детето е фен на "Watermelon Sugar", оттам започнах и аз, препоръчвам ви неговата версия на "Sledge Hammer" в шоуто на Хауърд Стърн.

# 2 139
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Паулина Порижкова за мен навремето е била уникална красавица.
Виждала съм нейни снимки заедно с Лив Тайлър и явно много
са ми харесали защото съм и запомнила и името, и лицето.
Тя е една от красавиците, който не остаряват добре, но и бялата коса не и прави услуга.
Този тренд, който тръгна от Анди Макдауъл никак не ми харесва. Да, хубаво е да си
натурален и да си носиш годините с достойнство, всяка възраст е красива, но зорлем
някои красиви жени се загрозяват.
Ето снимки на Полина от сега и преди.
Скрит текст:

# 2 140
Това с небоядисването на косата там си има здравно обусловена идея, която още не е стигнала до нас. Особено жени с фамилна обремененост за някои видове рак са много внимателни с боядисването.

# 2 141
  • София
Една от най-красивите ми приятелки не се боядисва и изглежда страхотно.
В крайна сметка е избор. Всички остаряваме и тонове боя и филъри няма да го променят.

# 2 142
  • София
Страхотно красива жена. Даже възрастна ми харесва повече.

# 2 143
Това с небоядисването на косата там си има здравно обусловена идея, която още не е стигнала до нас. Особено жени с фамилна обремененост за някои видове рак са много внимателни с боядисването.
Ще споделиш ли повече?

# 2 144
Дори да си сложи ботокс няма как да изглежда като 20 годишното си аз. Но остаряването е привилегия. Не разбирам защо да не остарява красиво ... дебела ли е, гърбава ли е , с виснал корем ли е, плешива ли е... дори не е с дълбоки бръчки.

Общи условия

Активация на акаунт