Звездни компромати - Юли' 23

• 319 539
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 2 115
  • София
Вихра има ли нов мъж в живота си?

Астрологичните и прогнози са много отегчителни.

# 2 116
Аз се интересувам от астрология ,конкретно Вихра не я след, защото ми  е мудна.
Май има нов мъж ,да.

# 2 117
Вихра до скоро заботеше в Романтика (София Борисова) и често я виждах. По снимки никога не ми е харесвала, но на живо е много симпатична, мила и усмихната.

# 2 118
Върнах си назад днес На кафе, фолкпевицата Мария  обяснява ,че е на море с Миро
В устата е като заек

# 2 119
Стрина за мен е издание 2.0 на Вихра. Досадно майчински и обсебващ тип без ясно свое присъствие и занимание, но твърдо решен да оправи целия останал свят, особено мъжа си. Просто има разни нюанси в характера, които при едната крайно отблъснаха пиянката Иван, а при другата крайно го залепиха за нея.

# 2 120
Този обезобразяване на лицето  на Ана Мария с филъри или операция е, плашещо е..
Скрит текст:

Божана
Скрит текст:

# 2 121
Нарочно ли се е разпищолила така?

# 2 122
Този обезобразяване на лицето  на Ана Мария с филъри или операция е, плашещо е..
Скрит текст:

И двете са станали пълни чуми в лице, и по-зле ще стане с възрастта, но са много слаби и това се харесва и връща като тенденция.

# 2 123
  • София
Никаква клюкарка не съм , сега прочетох че София Вергара и Джо Манганьелло, жалко изглеждаха ми хармонична двойка.

# 2 124
Коя е тази Анна Мария и приятелка?

# 2 125
  • София
Салма Хайек
Скрит текст:
Хю Грант с жена му
Скрит текст:
Кая и Остин
Скрит текст:

# 2 126
Кая, извинете, но прилича на човек който бяга от нещо и е нахлузил рокля, чорапи и обувки каквито е намерил първо в дрешника и е метнал една маска дето се вика за всеки случай.

# 2 127
  • София
Май по-скоро съм по темата "Познай кого видях", но в спа-хотела, в който съм, попадам на Павел или Венци от известния дует, не ги различавам тези двамата, по-слабият и висок беше тук с компания. Виждам и Мария Силвестър, Цветелина Цекова и съпругът на последната - доста кисели и тримата (по повод на "Пощенска кутия за приказки"), както и цял куп дами с правени устни и гърди. По пироните на Картие се отличават. И да, слабостта в този бранш отново се връща на мода, според мен никога не е излизала.

# 2 128
Коя е тази Анна Мария и приятелка?
Не знам коя е А.М., а другата е Мадлен Пенева, първата мис Плеймейт, която един от редакторите на Плейбой величаеше като доста фриволна (политически коректно казано).

# 2 129
Кой е тоя хотел че да не ходим?

Общи условия

Активация на акаунт