Това момче заслужава славата, която има. Прекрасен е - има отношение към феновете си, пее, работи, не се лигави, много чаровен. Официално съм негова леля-фен и следващия път ще си взема билети за пред сцена. Атмосферата на концерта, на който бяхме, беше страхотна - готини усмихнати хора, спокойно, позитивно, някои облечени тематично, закачливо. Абе не съм вярвала, че толкова ще ми хареса. Уж заради дъщерята отидох. Беше пълно с двойки родител-дете и родителите също бяхме облечени тематично малко или повече. Феновете му много се стараят и не можеш да сбъркаш, че са тръгнали на негов концерт. И той им отвръща с отношение.

Напълно съм съгласна, че изцяло си заслужава славата, но понеже го следя от доста време, и цената й не е малка. Много се говори и аз смятам, че основателно, че всъщност той е затворен (гей, който не се обявява), защото още от началто имиджът му е изграден като сърцеразбивач и женкар. Още на 17 години го сдвояват с доста по-възрастната Каролайн Флак. Харесвам музиката му, радвам му се, че почна да се открива малко по малко и му желая да настъпи момента, в който може да бъде открито себе си.