Звездни компромати - Юли' 23

• 317 662
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 2 310
Какво му е на 'Жонката?

Скрит текст:
Да покажа и аз една все още неемигрирала, недооценена родна звезда. Не знам каква е идеята на снимката,  на мен на летяща катерица ми прилича.
Скрит текст:

Нищо му няма. унгарците не си направили сцената и си пишат оправдания. В темата за Джони има повече подробности.

# 2 311
За миг си представих, че съм тинейджърка и че пред мен стои Хари Стайлс, ми не, твърдо не, с този стайлинг, не! Бих го взела за кварталния  гей и бих го подминала. Навремето когато бях млада, имаше толкова стилни момчета, че ми е чудно що им става на днешната младеж!? Пуснах си песните му, да, добри са, бих ги слушала в колата, но не и да го гледам! Съжалявам, това за Хари!

# 2 312
  • София
Кейти Холмс
Скрит текст:
Дейвид и Виктория
Скрит текст:
Дженифър Лопес .... направо си я представих как мята задник върху тази маса.
Скрит текст:

Джиджи Хадид
Скрит текст:

Тя е харесала тази снимка на Зейн с новите му татуировки.
Дженифър Гарнър
Скрит текст:
Кристина Агилера и Селена Гомез
Скрит текст:
Риана
Скрит текст:

# 2 313
И аз за Хари Стайлс се чудя каква е тази истерия, нито външният му вид ми е мъжествен, нито творчеството му е уоу, че даже да не кажа, че е посредствено и комерсиално… Явно е нещо като новия Джъстин Бийбър, понеже последният не издава нови песни, а само с жена си се подвизава напред-назад, та веднага му заеха мястото.

# 2 314
  • София
Джена Дюън
Скрит текст:
Джесика Частейн
Скрит текст:
София Вергара
Скрит текст:
Мишел Родригез
Скрит текст:
Дженифър Лопес
Скрит текст:
Виктория Бекъм
Скрит текст:

Звездите преди и сега.
Скрит текст:

# 2 315
Кейти Холмс хич не изглежда добре. А панталоните й са ужасни.

# 2 316
И аз за Хари Стайлс се чудя каква е тази истерия, нито външният му вид ми е мъжествен, нито творчеството му е уоу, че даже да не кажа, че е посредствено и комерсиално… Явно е нещо като новия Джъстин Бийбър, понеже последният не издава нови песни, а само с жена си се подвизава напред-назад, та веднага му заеха мястото.
Нежни, комерсиални песнички, еднодневки.
Новият Джъстин Бийбър, само че ексцентричен, съгласна съм.

# 2 317
Кейти Холмс отдавна загуби детски наивното изражение и (за мен) чертите на лицето й са груби. Отделно стила на обличане.
Тая Риана кога й е термина, че цялата '23 ми мина под знака на оголения й шкембак.

Последна редакция: ср, 26 юли 2023, 10:37 от dariVale

# 2 318
Попаднах на предаването на Гала току що. Пълен потрес. Дарин Ангелов е облечен почти като Хари Стайлс, а как говори: Хю Джакман се наплющял, гледай хората как си кръщават островите ИбиСа и тн.
Тоя човек кога изтрещя толкова и свали нивото на езиковата си култура до този махленски изказ?!?

# 2 319
Не иска да я снима, защото не всеки път е нагримирана и във вид за показване.
Веднъж пътуваха и с едната ръка си криеше лицето, а с другата си слагаше червило, че той пак я снимаше.
Candy, Атанаска какво качва толкова съдържателно? Отивам на фризьор, че имам срещии, фразите за живота на Даниел за живота и мечтите ги повтаря, като папагал. Елементарна е. Даже и той я засича, сега на морето му казва, че имало дзадзики и той й отговори, че това си е чиста салата Снежанка и наистина беше така /отгоре с орехчета/.

Може ,да ,аз не ги следя кой знае колко.
Не съм казала ,че качва нещо кой знае колко съдържателно, просто бившата му жена ми  е голямо wanna be .Sunglasses

# 2 320
Готини местенца за хора, които не са никак по забележителностите, а само за ИГ
Скрит текст:

# 2 321
Да не ми излезе име на тяхна фенка ,но и аз не посещавам всички забележителности и не виждам нищо лошо в това. Този вариант ми е оптимален за добро прекарване.

# 2 322
Той, средностатистическият българин, всеки уикенд лети до Куба.. Не ми изглежда искрена в молбата си.

# 2 323
Дарин Ангелов и Брат са ми антипатични- мазни и лигави.

# 2 324
Добре, че Мадона не са я показали на какво прилича към днешна дата....

Общи условия

Активация на акаунт