Звездни компромати - Юли' 23

• 319 308
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 2 475
Къде ще ражда Дженката дЯца от тук на сетне. Тя не случйно ги претупа на веднъж сегашните, да не се занимава повече вероятно. За Анелия се замислих. В едно интервю я гледах, каза че е имала проблеми още тогава на младини. От тук на сетне, не знам какви шансове може да има.

# 2 476
Днес на  магистрала " Тракия" посока Бургас-София е пръснал гума тир, в следствие на което къса двете мантинели, удря колите около него и се преобръща. Движението е преустановено и в двете посоки.
Тирът е превозвал скрап и се е оказал на Динко ловеца на бежанци. Той отрича да го е претоварвал.

Минахме точно като качваха хората в линейката. Беше страшно, целият боклук се беше разлилял в насрещното..двете коли размазани. Цял ден мисля за хората и се моля да няма жертви

# 2 477
Днес на  магистрала " Тракия" посока Бургас-София е пръснал гума тир, в следствие на което къса двете мантинели, удря колите около него и се преобръща. Движението е преустановено и в двете посоки.
Тирът е превозвал скрап и се е оказал на Динко ловеца на бежанци. Той отрича да го е претоварвал.

Минахме точно като качваха хората в линейката. Беше страшно, целият боклук се беше разлилял в насрещното..двете коли размазани. Цял ден мисля за хората и се моля да няма жертви
Няма. Слава Богу. Този път. Дори са изписани за домашно лечение.
Може и да не е бил претоварен камиона, а със стари гуми.

# 2 478
  • Враца
Малко да разведря.
Сега научих, че сестрата на Емили Блънт била женена за Стенли Тучи.
Запознали се на сватбата на Емили Блънт с Джон Красински през 2010г.

https://www.google.com/search?sxsrf=AB5stBimFeF3GVr7W23WvyfS076l … _uLeiC9u8Py4avgAI

# 2 479
  • София
Харесвам Кремена и семейство. Също така харесвам шарени хора, макар че не е моят стил.

Писахме ли, че Бритъни има нова песен?

# 2 480
Днес четох, че Бритни я напекло слънцето, а тя си помислила, че е бременна.

# 2 481
  • София
За бременност не чух а и пак си е изтрила ИГ.

Келвин Спейси за съжаление не е оправдан в САЩ и не знам дали може да съди там.

# 2 482
Еййй, човек една бира да изпие и веднага - бременна. Снимката на Джей Ло коментирам.
Ами кой може да натрапи някой колоритен (меко казано) образ като Динко, освен продуцьентите. Те винаги се грижат за масовото затъпяване на аудиторията, включително и гореобсъжданото семейство на рожденничката в бохо стайл.

# 2 483
За бременност не чух а и пак си е изтрила ИГ.

Келвин Спейси за съжаление не е оправдан в САЩ и не знам дали може да съди там.

Колкото и да харесвам Спейси, не мисля, че е невинен. Още навремето имаше слухове за поведението му.

# 2 484
  • София
Аз пък мисля. Много се спекулира със сексуалното насилие. За съжаление е сложно разграничаването между флирт и нежелани адванси юридически.
Аз не искам да съм обект на столкване, изнасилване или изнудване, но не искам и да живея в стерилна среда, в която някой да се страхува да ми направи комплимент.

# 2 485
  • София
Не го познавам като личност. Предполагам, че ролите, които е изиграл влияят на общата оценка, а това е доста заблуждаващо.

# 2 486
Аз съм убедена, че Кевин Спейси е насилник заради историята със зетя на краля на Норвегия - Ари Бен. Седели един до друг след концерт по случай на Нобеловите награди. Говорили си, всичко точно, след което Спейси му казал - ела да изпушим по една цигара, бръкнал под масата и го хванал за ... Случката е от 2007, разказът е в интервю с Ари Бен от 2017. Не е нито актьор, нито златотърсач. Това поведение е изтренирано от Спейси много, много пъти, за да е толкова нагло - на публично място, с женен мъж, при това известен. Ари Бен се самоубива 2019, не казвам, че е във връзка със Спейси, но няма как да свидетелства. В същата статия пише, че 20 свидетелства има от театъра Олд Вик за времената, докато Спейси е бил директор там.

https://www.bbc.com/news/entertainment-arts-42284021

# 2 487
Дженифър Лопес не забременя ли инвитро? Затова има близнаци, не че не и се е занимавало.
Въобще.... що за изказване и логика?!

# 2 488
А Бачорски казва "шошка" и на двете, както и на дъщеря си, така че .. това да е проблема.
А Атанаска следиш ли да видиш колко е превзета и колко се е взела насериозно?
Емилия какво работи .. мисля че нещо с ПР и реклама, даже дали не е във фирмата на гаджето си. Нещо такова беше споделяла.
Дъщеря им прилича на майка си и баща си, мен много ме забавлява това дете, голям образ е.
Емилия се обръща към гаджето с "любови".Така Атанаска казва на Бачорски.😄
Съчувствам и на Емилия за това,което е преживяла покрай Атанаска.
Но не мога да кажа,че ми харесва повече от двете.Изглежда ми много лигава,флегматична и превзета.Най-вече лигава.Какво работи,че има този стандарт на живот.Надали е само от издръжката на Бачорски.И дъщеря им е много разглезено и лигаво дете.

# 2 489
Лека и пръст на Шиниъд О Конър. Само не разбрах защо накрая прие исляма! Нали уж се бунтуваше срещу религията,(срещу папата)! Или само срещу християнството е бил бунта и. Доста объркано момиче беше...

Общи условия

Активация на акаунт