Звездни компромати - Юли' 23

• 317 510
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 2 685
Знам какви са ни законите и в този случай съм твърдо за саморазправа. Четох във фейса, че много мъже го търсят. Ако се беше случило с мое дете като нищо се включвам в търсенето и ще го бия с де каквото намеря.
Когато видях снимка за случая със сръбският малолетен убиец, на входната му  врата пишеше "чакаме те", тръпки ме побиха.. Мислех си, как няма да го оставят живо сигурно това момче. Но представям си какво им е било на родителите на загиналите деца. Тъжна работа.
Май се връщаме векове назад и започваме с линчуването и хвърлянето на камъни. Не ни остана явно друг начин..

# 2 686

И най-вероятно след като районен съд е издал присъда задържане, адвокатите на мутрата са поискали нова експертиза. Тя се прави отново от друг лекар, само по документи (без пострадалия изобщо да знае, че някой оценява нараняванията му) и резултата е този, на който се възмущаваме днес.
При наличие на такава експертиза - ЛЕКА телесна повреда съда няма друг избор, освен да пусне извършителя.

Точно тука е вината на съда. Защо съдът не наеме свой лекар, който да провери случая и да отсъди. Как може да се разчита само на един източник... и в този случай след като и жертвата е жива защо не е попитана тя ще наеме ли лекар да определи нараняванията. Може ли всеки бай Х.. да си наеме адвокат, да си наеме лекар и те да разиграват съда.. по какво точно отсъжда съдийката - някой си какво казал, някой, който е НЯКОЙ на някого.... винаги жертвата е виновна в България.
И това с "от ревност" ми порасна не знам къде, като го кажат по ТВ и в съда. Сякаш ревността онеправдава случката и всичко се подрежда... убити от ревност, нарязани и вкарани в багажника от ревност, простреляни от ревност, сега нарязани като хартия пак от ревност. А те жертвите нима не изпитват подобни чувства. Как да разберем какво пък жертвата е изпитвала - може би да я попитаме.... аааа, да, забравих, тя е просто умряла и няма как да си каже... няма такъв съд като нашия.

# 2 687
И кога видяхте някой да се саморазправя, защото присъдите са ниски и нищо няма да им се случи?

# 2 688
Важното е да се спасим от джендъра обаче. Докато се разправяме с глупости, ей такива мъжлета с патриотични татуировки обезобразяват жени.

# 2 689
Важното е да се спасим от джендъра обаче. Докато се разправяме с глупости, ей такива мъжлета с патриотични татуировки обезобразяват жени.

И Вие сте чели Истанбулската Конвенция и откривате разлики между наказанията определение в нея и тези в закона за защита от домашното насилие, който е в сила в момента? И различен съд ли ще разглежда случаите по Конвенцията? Живея в дървава, в която Конвенцията е приета и има случаи на домашмо насилие, а промяна в силата на наказанията не се забелязва, нито липса на такива престъпления

# 2 690
  • Брюксел / София
Момичето обезобразено, изплашено и унищожено психически се крие у дома си и не смее да излезе, а този (не намирам точната дума) се разхожда на свобода все едно нищо не е станало… А, най-важното е да сменим националния празник. Думи нямам!

# 2 691
# 2 692
В Истанбулската конвенция няма наказания, защото тя не е наказателен кодекс. Ако всеки си беше направил труда за десет минути да хвърли поглед на двадесетте странички на този документ по диагонала поне, щеше да види, че според него страните, които са го ратифицирали, трябва да въведат горещи телефонни линии за насилени хора, да криминализират насилствените бракове, сключени след сексуално насилие, да се защитят малолетни свидетели по дела срещу насилие и т.н.

# 2 693
  • гр.Пловдив
Стрина не пие. От месеци. Ода написа за това.

ВЕрно, че имаше нещо такова. ЗабравИла съм. Но каквито и фотоси да ѝ гледам, все някак си я представям с мохитото, в краен случай- с просекото.
Сетих се за нейни снимки сравнително отскоро в ИГ, на които е на софра  и ги потърсих.
Има си чаша с нещо-като-винце пред нея:
Скрит текст:

Супер си е Ирина!
Много свежа,готина,позитивна и щастлива си е ,симпатична ми е ,с много хубави деца и ми харесва,че не се направи на клоун през годините ..Готви си,лъха спокойствие и добро настроение от нея ,не е натоварваща

# 2 694
  • София
Дъщерята на мъжа на Деси Цонева. Много хубаво момиче.

# 2 695
Дъщерята на мъжа на Деси Цонева. Много хубаво момиче.
Одрала му е кожата, с Деси са един тип хубост.

# 2 696
  • София
Кукли-Барби направени като известни личности
Скрит текст:

ето кои са личностите
Скрит текст:
Зендая
Одри хепбърн
пак Одри Хепбърн
Барбра Стрейзънд
Дженифър Лопес
Ники Минаж
Джиджи Хадид
Ашли Греъм
Шакира
Шер
Хайди Клум
Кейти Пери
Лепа Брена

Последна редакция: сб, 29 юли 2023, 22:19 от lite16

# 2 697
Осмата кукла ми е същинска Преслава...Едва ли е тя😅

# 2 698
  • София
Николета се е докарала на Мегън Фокс на събитие в НДК.
Скрит текст:

# 2 699
А Николета много знае да обяснява иначе как нея я били имитирали.

Общи условия

Активация на акаунт