Звездни компромати - Юли' 23

• 317 549
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 2 670
  • Rock & Roll feeling ...
А във фб видях тази снимка, изродът , който е нарязал момичето 😔
Скрит текст:
Това се разпространява като негов профил.
Според НОВА посегателството е заради ревност.

# 2 671
Нямам търпение Мъск да направи придвижване до Марс по-скоро и подобни примати, белослави, надрусани копелета и всичките им производни да ги заселват там с еднпосочен билет. Хем ще е хуманно, няма да си цапа ръцете никой с тях на Земята, хем ще им се даде шанс за оцеляване.

# 2 672
  • Glasgow
Надявам се в този случай никой да не мисли, "че си го е заслужила".

# 2 673
Нека после пак някоя да ми обяснява колко права имат жените в България в 21 век и да се оправдават мъже постоянно за всякакви нередни действия. Не че такива изродии не стават и на запад, но там вече щеше да е осъден и такъв обществен отзвук щеше да има, че цялото му семейство и приятели, биха се скрили някъде. Освен закони и прилагането им, трябва да се обяснява постоянно за емоционално и физическо насилие и как не е нормално да те контролират под никаква форма, за да се промени манталитета ни. Предполагам е отразено в новините като поредното престъпление.

# 2 674
Не знам, не мисля, че не са го задържали в ареста, докато не му се гледа мярката, защото жертвата е жена.
И мъж да е, и куче да беше нарязал, това е човек, който има увредена психика, садист, психопат.
Гнусно е всякаква липса на контрол върху психопати. Накрая хората ще полудеят и ще започнат сами да търсят справедливост.

Някакъв познат негов му е писал и този голям отговор е дал:
Скрит текст:
Да предположим, че това не е извършителя наистина, въпреки твърденията на жертвата.
Научил си,че приятелката ти или бившата ти е преживяла това и реагираш по този начин... С липсата а всякаква човешка съчувствителност, особено ако не си я наранил ти ....

Последна редакция: сб, 29 юли 2023, 00:46 от Летящ Кактус

# 2 675
Жертвата е жена и отзвука е - той си е психопат, всеки би нападнал. Нарязал е момиче от ревност. Това, че не са го задържали в ареста, говори много за държавата ни.

Последна редакция: сб, 29 юли 2023, 09:08 от ConnieS

# 2 676
  • Glasgow
Изпържен от химии мозък. Дали ще се случи нещо след отзвука?

# 2 677
  • Пловдив
Вие видяхте ли разрезите? Повръща ми се откакто гледах репортажа... На 18 в разцвета на красотата си, на възможностите си, на живота си. Това цвете, потъпкано, откъснато, смачкано, сдъвкано и изплюто ... Плаче ми се от безсилие и не знам на ляво ли да поема или на дясно Sad
А този нагъл охранител, помислил се за много велик...

# 2 678
Трябва да има протест по някакъв начин. От цялото общество. За заслужено наказание за това зверство. Как да се задейства...???

# 2 679
Аз все повече не доумявам тоя НК кой го е писал и каква е стойността на човешкия живот и достойнство според него.

# 2 680
Стойността е нулева.

# 2 681
Не знам, не мисля, че не са го задържали в ареста, докато не му се гледа мярката, защото жертвата е жена.
И мъж да е, и куче да беше нарязал, това е човек, който има увредена психика, садист, психопат.
Гнусно е всякаква липса на контрол върху психопати. Накрая хората ще полудеят и ще започнат сами да търсят справедливост.

Някакъв познат негов му е писал и този голям отговор е дал:
Скрит текст:

Той си отговаря точно като виновен. Жертвата вече е "наказана"- обезличена и обезобразена, и макар че не пропуска да я унизи отново като я нарича наркоманка,  продължава да прави проекции на собствените си желания - неистово копнее да са влюбени в него и да го ревнуват, но в крайна сметка винаги се получава обратното. Сега вече е спокоен, че тя няма да принадлежи на друг, затова и понастоящем не представлява никакъв интерес за него. Брутална демонстрация на превъзходство. Омаловажавайки деянието си, означава, че няма никакво намерение да поеме отговорност, камо ли да изпитва някакви угризения. Тази личност е опасна за обществото и със сигурност има предишни подобни жестоки прояви от сходен калибър, които ескалират с времето и с всяка следваща неуспешна връзка.

Последна редакция: сб, 29 юли 2023, 02:57 от mariposa_viv

# 2 682
https://www.bg-mamma.com/?topic=1577631 има и тема вече по случая...

# 2 683
Само да вметна, че квалификацията на телесната повреда се прави от ЛЕКАРИ.
И най-вероятно след като районен съд е издал присъда задържане, адвокатите на мутрата са поискали нова експертиза. Тя се прави отново от друг лекар, само по документи (без пострадалия изобщо да знае, че някой оценява нараняванията му) и резултата е този, на който се възмущаваме днес.
При наличие на такава експертиза - ЛЕКА телесна повреда съда няма друг избор, освен да пусне извършителя.
Леката телесна повреда е престъпление от частно правен характер и се преследва по тъжба на пострадалия.
Т.е. балканският герой не просто е пуснат, ами и делото срещу него е прекратено. От тук нататък, ако момичето иска справедливост, трябва да си наеме адвокат и да доказва колко е пострадала.
Не само съда и прокуратурата са проблем в този вид дела.
Ами и продажните дребни душици на лекаря/лекарите които са предопределили присъдата. Техните имена нека бъдат огласени. Защото от техния подпис тръгва оправдаването.
Съдията, когото кълнете просто няма казус за решаване. Прокурора няма право да продължи наказателно преследване. Евентуално - ново досъдебно по жалба на жертвата.

# 2 684
Психопати има и от двата пола. Сега в САЩ се гледа делото на жена, която “от любов” удушила гаджето си, после му отрязала главата, хвърлила я в кошчето с кухненските отпадъци, а след това го разчленила, докато му правела френска. Винаги съм била против вкарването на насилието в някакви полови рамки. Големият проблем тук е липсата на адекватно законодателство и очевадната корупция в правораздаването. Отделно законодателството е пълна смешка, щом за убийство можеш да се измъкнеш с условна, в най-добрия случай.

Общи условия

Активация на акаунт