Звездни компромати - Юли' 23

• 321 426
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 510
Освалдо Риос изглежда супер за 62. Не ми е на сърце с неговите филми с ох и ах, но много добре е поддържан, няма ужасни изпъвания и филтри… добре е.

# 511
  • Glasgow
Той Освалдо по хубав сега, отколкото на младини.
Рики Мартин се развежда с мъжа си след 6г брак

# 512
Той Освалдо по хубав сега, отколкото на младини.
Рики Мартин се развежда с мъжа си след 6г брак
Ъъъ, ти шИ кажеш! Stuck Out Tongue Winking Eye Колкото рев съм изревала в глупашка младост за Освалдо, сякаш ще види от телевизора и ще ме награди за всеотдайността..., но много ми беше красив.
Сега на Боби Михайлов ми прилича. И хич не ме кефи.
*Вдовицата в бяло*/така ли беше филмът/  , после прочетох как палавницата Весела Нейнски била с него и вече не го исках.

# 513
  • София
Дамата на Слънчака. Като дете е.

Скрит текст:

# 514
  • Варна
Ама като си отвори устата става лелка 🤣🤣

# 515

Скрит текст:

Откъде се докарва с тези боти и черни гримове посред лято… Пак е сложила черната боя на косата.

За тялото - убийте ме, може и да не ви харесва, ама това е яка воля и голям глад. Особено при нейните възможности, имам предвид като обикалят с нейния на хубави места, ресторанти - все ще ти се дояде, и без да си ламя.

# 516
В Касандра първо беше и играеше добър и лош близнак🤭🤣

Не съм го гледала.

Цитат

Като дете, което в лятна жега е нахлузило зимните ботуши на някой възрастен и е хукнало навън да се кипри с тях.

# 517
  • София
Парова на живо и без екстеншъна е по-нежна и по-хубава.
Банкерките са супер, поне не са се направили на жокери като г-жа Мулти. Пък Славова и да се е напоркала в Театро, баш й дреме на Моета:-)

# 518
  • Glasgow
Дамата- глад или бял прах. Това секси ли е нейното🙄на мен ми е много слаба

# 519
А, не казвам, че е секси. Ако е глад, е воля. Май си гладуват. И за Преслава говореха, че е на скъпата диета, а все си е слаба като цяло - все бял прах да е толкова години… не вярвам!

# 520
Много корекции, много нещо....Софка, Преслава, Галена и другата не я знам в хотел Маринела. Както и Карен с наследника и Благойчо, както го нарича майка му.
Скрит текст:

# 521
Баба Гло

# 522
  • ВАРНА
Имаше интервю през 90-те с Освалдо Риос в някакъв вестник и там сподели,че любимата му певица е Шакира(редакторска бележка поясняваше,че е порулярна певица в Латинска Америка).Тогава за първи път чух за нея и я запомних,а години по-късно и видях.

# 523
Дамата- глад или бял прах. Това секси ли е нейното🙄на мен ми е много слаба
Точно това щях да пиша и аз. Определено тяло тип “кокаиново”.

# 524
Имаше интервю през 90-те с Освалдо Риос в някакъв вестник и там сподели,че любимата му певица е Шакира(редакторска бележка поясняваше,че е порулярна певица в Латинска Америка).Тогава за първи път чух за нея и я запомних,а години по-късно и видях.
Те май са имали нещо, даже до колкото съм чела е имало насилие от негова страна. Тя е била съвсем млада тогава и с тъмна коса.

Общи условия

Активация на акаунт