Звездни компромати - Юли' 23

• 319 135
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 90
  • Glasgow
То в на Даниел Дей Луис случаят е странно как Ребека не знаела за Изабел. Че то ние в България знаехме, имаше ги по Паралели или каквото там списание навремето за светски клюки имахме.
Аз имам позната украинка, живееща в Южна Испания, толкова обиграна и оправна и прави мъжете луди, но на младини 4г живяла с мароканец, били като скачени съдове, живеят заедно, общ бизнес, само дето в Мароко не я вземал като си ходел 2 пъти годишно. Имал си жена човекът там🤷🏻‍♀️ей това вече как става 🙄

# 91
Грозната история на Ирен Кривошиева е, че решава да роди дете от Стефан Данаилов. Но по време на това си решение, тя е била бременна от някой друг в 5-6 месец. Това не я спира обаче, прави аборт, след което осъществява решението си и забременява отново. Този път бащата е Стефан Данаилов. Що за психо трябва да си, за да направиш такова нещо?

Благодаря за новата тема.

# 92
Това звучи много жълто.

# 93
Абсолютно, че и аборт в 5/6 месец…

# 94
  • Glasgow
Не е жълто, тя го разказва в автобиографията си  мисля

# 95
Коцето - Калки има подобна история!😉

# 96
Жълто е, даже към кафяво, но тя лично си го е оцветила в тези нюанси.

# 97
Лично Кривошиева си го разказва това за аборта, от нея съм го чувала, нямам коментар🤐
И тя и Пепа са си платили цената за избора си… За жалост и децата им също, а тях никой не ги е питал искат ли.
Пепа сякаш е набила на Алеск чувството, че всички са и длъжни и тя е жертва, на нея сякаш и харесва тази роля.

# 98
Абсолютно, че и аборт в 5/6 месец…
От съпруга си.В брак е била тогава.

# 99
Бащата даже не бих го коментирала.
Том Круз ми е в същата редичка - разделил се с майката, а с нея и с детето.
При тях тя успя да избяга от него и заради много добри адвокати и баща си успя да вземе и детето, и правата. И добре че се измъкна, той искаше да вкарва детето в много опасна секта.

# 100
Коцето - Калки има подобна история!😉

Коцето Калки знам, че опитваха с бившата му жена (говорим преди 20 години) да имат дете, много неуспешно. А той носеше в чантата си много, много  дълга върволица от презервативи. Това е което мога да кажа за него
Също че е лош зъболекар. Това дали е добър певец всеки можа да прецени за себе си

# 101
Рашко Младенов има извънбрачни дъщери близначки от актрисата Сашка Братанова,за които не се грижи.

# 102
Преди време се чудихме на колко години е Биометова
Скрит текст:

Галена и други звезди  на party Dsq
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 02 юли 2023, 14:48 от alethea

# 103
Това е абсурд да е на 27г… прилича на поне 35, поне на мен.

# 104
Хм, тази Цвети преди 9-10 години вече е била ръководител на нещо си в Биомет, ще излезе, че още от училище е започнала да бачка - https://www.kamioni.bg/bg/menu/11/post/11626/Ochakvame-pyrvite-k … ni-Evro-6?page=33
Нещо не ми се вярва.

Общи условия

Активация на акаунт