Звездни компромати - Юли' 23

• 319 254
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 105
Е, то кой не се е шегувал с годините, може да е невярно, обикновено надолу .

# 106
Като се заговорихме за паралелни връзки и извънбрачни деца, кой е баща на Явор Бахаров? Не знам дали сте гледали Сърчаджиев и Явор паралелно, но дори говора и облизването им е 1:1. Сигурно е прекалено и само аз ги възприемам така, възможно е.

# 107
  • София
Като се заговорихме за паралелни връзки и извънбрачни деца, кой е баща на Явор Бахаров? Не знам дали сте гледали Сърчаджиев и Явор паралелно, но дори говора и облизването им е 1:1. Сигурно е прекалено и само аз ги възприемам така, възможно е.

Доколкото знам е турчин баща им на Бахарови. Или майка им беше туркиня, може и да се бъркам. Но баща им е починал.

# 108
Изабел Аджани също не е безгрешна - мисля че оставя сина си Барнаби на роднини, за да отиде да живее в Лондон с Даниъл Дей Луис и да изживее страстта си. Съдбата й го връща, защото той я изостави бременна.

# 109
  • Враца
Преди време се чудихме на колко години е Биометова
Скрит текст:

Галена и други звезди  на party Dsq
Скрит текст:

На последната снимка Бербатов и Лили Иванова си хортуват и гледат нещо на телефона на Бербо Wink

Последна редакция: нд, 02 юли 2023, 21:30 от Трън в Очите

# 110
Цвети при всичките пари, които има да облече тази възкъса рокля, под която ѝ се виждат гащите… нямам думи. Иначе, винаги е била стилна по снимките, ама тук изобщо не я одобрявам, грима също.
Егати шегата е това за възрастта, няма що…

# 111
Лили Иванова и Димитър Бербатов в DSQUARED2 Cocktails & Lounge.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=825418122280615&set=a.240737830748650

# 112
Рашко Младенов има извънбрачни дъщери близначки от актрисата Сашка Братанова,за които не се грижи.
О, да! Даже едното момиче имаше някакви постижения и съм я гледала по телевизията. Красавица беше, но се потресох от този баща.

# 113
Много е влюбена Анелия в този мъж , иначе е вярно за изневярата с Петканова.

# 114
Ваня Червенкова е омъжила дъщеря си вчера.
Скрит текст:

Oops, грешка, не е дъщеря ѝ.
Това е тя, обаче.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 02 юли 2023, 16:30 от alethea

# 115
Tова не е дъщеря ѝ. Иначе нея скоро не я виждам омъжена, но може би не съм обективна поради антипатията ми, придобита по емпиричен път. Grin

# 116
  • в пералнята
Цвети при всичките пари, които има да облече тази възкъса рокля, под която ѝ се виждат гащите… нямам думи. Иначе, винаги е била стилна по снимките, ама тук изобщо не я одобрявам, грима също.
Егати шегата е това за възрастта, няма що…
Чак пък стилна никога не е била
 - отделно си е обезобразила и тялото и лицето брутално.

# 117
  • София
Какво е това събитие, на което да събрали Бербатов, Лили Иванова и Галена на 1 маса, барабар с някакви женствени мъже?

# 118
Цвети Биомет не изглежда добре тук. При всичките пари, както написа съфорумка по-горе, да си прикачиш тия жълти пирги като Елза Парини…  Отделно гримът е като на драг куин. Но явно скучае и се чуди какво да си коригира и направи.

# 119
Какво е това събитие, на което да събрали Бербатов, Лили Иванова и Галена на 1 маса, барабар с някакви женствени мъже?

Близнаците Дийн и Дан Кейтън, създали Dsquared2, празнуват с Лили Иванова успеха си у нас

https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/14807901

Общи условия

Активация на акаунт