Звездни компромати - Юли' 23

• 321 401
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 270
Той па щото беше Ален Делон. Не съм фен на Никол, ама айде сега. Мъж да говори такива глупости.

# 271
Той няколко пъти е участвал, Александра и тя, наистина по едно време от всяко предаване изскачаше някой от двамата, та затова и може да помним различни неща. Подиграваше се много и видимо се гордеем с това.

# 272
Аз си спомням епизод, където Ласкин ги заведе в някакво село или нещо такова. В този епизод Никол готвеше риба и голямо пискане и суетене беше около тая риба, все едно ще стане да я ухапе. Като не ти е приятно да я пипаш, сготви нещо друго. Та в тоя епизод Ласкин обикаляше Никол. Ако има и друг, аз не съм го гледала и може и наистина за различни неща да говорим.

# 273
Фолкпевицата Анелия е казала ДА. За кого ще се омъжва, знае ли се?

https://petel.bg/Aneliya-dochaka-nay-shhastliviya-si-den-s-lyubi … ya-chovek__488213

# 274
  • Glasgow
Коментираме едно и също предаване, но явно при различни домакини. те нали се въртят различни вечери с различни домакини. Като децата, в един епизод я обижда (еквивалент на дърпане на косата и ритане) после точи лиги😆

# 275
Не съм следила професионалната кариера на Ласкин - той освен ролята на Васко от село Рупча, след това има ли редовни театрални участия?
През последните години впечатленията ми от него са основно, че лежи на някакви стари лаври и го раздава лошото момче на театъра. А си е обикновен алкохолик и грубиянин. Но явно Александра има много наследени травми от детството и това поведение я привлича.
Лично за мен два поста в социалните мрежи обяснения в любов са нищо в сравнение с това на дневна база да търпя впиянчен мъж, когото и да издържам финансово. Ай, мерси от такива велики любови

# 276
Грахич всъщност е известна заради работата си при Слави. Тя няма самостоятелна кариера, заради която да е популярна и да получи това интервю. Минали са години след банален кариерен проблем - няма нужда от тия обяснения и крокодилски сълзи. Ясно е че интервюто е за някоя клюка за бенда.

Последна редакция: вт, 04 юли 2023, 11:44 от Linda*kiss

# 277
Наско освен, че беше в Х Фактор и гадже на Мара Илиева, също е и баскетболист, завършил е медицина и бг рапър.
Лидия е поп-фолк певица, не съм й чувала песните, но е красавица.

# 278
Аз съм слушала Лидия преди да стане фолк певица и изглеждаше доста различно по онова време:

Весо от същото видео също май е станал фолк певец, неговата визия също е коренно различна.

# 279
  • До морето
Тази Лидия я знам от темата, че благодари на Преслава, че й помогнала да си отреже носа и тя. Знам, че е фолкпевица и че е сладурана в лице.

Миналата седмица я засякох в един самолет - брутално издадена напред челюст има в профил и този клъцнат нос въобще не й прави услуга. Мина ми през акъла, че със стария нос поне е имало някаква симетрия и баланс.
Отделно вдигна половината самолет на главата си, защото искала да седне напред при приятелите си, обаче не си е платила място и не разбираше какъв е проблема. Три стюардеси се заеха да й обясняват, че не може така.

Последна редакция: вт, 04 юли 2023, 12:35 от Boho chic

# 280
Леле тази Лидия е направо трансформърс 😱
Скрит текст:
Скрит текст:

# 281
Не съм следила професионалната кариера на Ласкин - той освен ролята на Васко от село Рупча, след това има ли редовни театрални участия?

Имаше, да. Не беше лош актьор, но това пиене... И като характер беше един... Примерно, ако го сравнявам (по признак рано починал актьор) с Андрей Баташов - ами нищо общо като държание, присъствие, отношение към околните.

# 282
  • София
Отделно вдигна половината самолет на главата си, защото искала да седне напред при приятелите си, обаче не си е платила място и не разбираше какъв е проблема. Три стюардеси се заеха да й обясняват, че не може така.
Ох, кАжи честно. Joy Тя има късмет, че не е попаднала на мен в самолета, за да й обясня едно хубаво как някои си плащаме да седим там, където искаме, а такива като нея ще седят където са разпределени на случаен принцип.

Ласкин пред целокупния български народ каза на Деси Тенекеджиева, че в лицето е като какаду! Много грозно и долно.
Много е страшно да си простак с претенции.

# 283
Бионсе и дъщеря са като някакъв табор от махалата.

Дженифър Лопес я харесвам и в тяло, и всякак, ама тая сис@, къде се показва, подсеща ме на Николета на фотосесията. На втората снимка сякаш попридърпва зелената туника ли е, какво е, неудобно ѝ е на нея поне сякаш Joy

# 284

Имаше, да. Не беше лош актьор, но това пиене... И като характер беше един... Примерно, ако го сравнявам (по признак рано починал актьор) с Андрей Баташов - ами нищо общо като държание, присъствие, отношение към околните.

Той години наред все биваше уволняван от театрите и реално не работеше като актьор, а само обикаляше предавания. Нито Андрей Баташов, нито Чочо Попйорданов съм запомнила с подобна злоба и подобно обикаляне на предавания на хранилка, макар че и те пиеха. Спомням си го как се беше разпенил как Моника Валериева имала пари, а той защо нямал, направо щеше да получи удар да се пени. Много принципен и морален, плюеше по Иван и Андрей, как ставали само за фермери, ама после отиде във "Фермата" да участва. Добре, че Иван и Андрей винаги са правили впечатление на пердета, и че той се разболя скоро след това, защото не знам как щеше да оправдае този морален дисонанс. Беше от хората, хапещи само хора, от които нямат полза. Появеше ли се полза, обръщаше палачинката. И да, заглеждаше се по други жени, паралелно с любовните излияния към Александра.

Общи условия

Активация на акаунт