Звездни компромати - Юли' 23

• 321 404
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 315
Камила Кабейо отслабнала ми се вижда.

Винаги харесвам как се е облякла Кейт. На нейното тяло всичко изглежда много стилно и елегантно.

# 316
  • На морето!
Мъжът на Анелия ми изглежда с десетина години по-млад и е симпатичен. Тя дълго време беше с някакъв мистичен господин, винаги се е пазила от скандали и сега пак изненадва приятно с бъдещ мъж извън клишето "шугър деди".  Да са много щастливи заедно им пожебавам!

# 317
Виктория Готева се била омъжила за Евгени Димитров Маестрото. Даже не знаех, че са двойка.

# 318
Еее, много я харесвам Виктория! Какво намери в Евгени Димитров?! 😡

# 319
Нищо чудно значи, че я сложиха да води централните емисии новини…

# 320
Това трета съпруга ли му е на Евгени?

# 321
Маестрото с 27г по-млада жена!? Него го разбирам, нея не🙄

# 322
  • Sofia
Виктория Готева е от най-приятните новинарки - красива, спокойна, с чудесен тембър и дикция. Точно тази сутрин я слушах и за пореден път си помислих какво попадение е за телевизията. Не мисля, че има нужда някой да я бута в които и да е новини.
Такава хубава жена и аз не знам какво е намерила в Маестрото.

# 323
  • София
И аз много я харесвам и не мисля, че е имала нужда от побутване. Преди много години бях чула, че Евгени е насилник вкъщи и бие тогавашната си жена, надявам се да не е вярно. Откакто разбрах обаче ми е много противен с тази тънка усмивка.

# 324
  • София
Виктория Готева се била омъжила за Евгени Димитров Маестрото. Даже не знаех, че са двойка.

Даже незнаех ,че е с него 🙄 Много я харесвам😩

# 325
# 326
Чудно ми е да е видяла в него нещо друго, освен пари, евентуално и някакъв вид побутване… Какво друго може да се търси от мъж на 54години - с три деца от три различни жени?
 Такова красиво момиче може да е с всеки мъж. Дано не съм права.

# 327
  • In The Middle Of Nowhere
И аз съм доста учудена на тази новина🧐
Тя дали не е на възрастта на някое от децата му? И коя поред жена му е на Евгени? Нещо ми се върти, че имаше май 2-3 бивши съпруги.

Пп:сега прочетох горния коментар, че имал 3 деца от 3 жени.. А се смеемЕ на Джизъса 😖

# 328
  • Viena
Мадре МиА,на къде отива този свят.....толкова свежо момиче с този господин....

# 329
Спокойно, след малко ще дойде някой да каже, че това било истинска любов… 😀

Общи условия

Активация на акаунт