Звездни компромати - Юли' 23

• 319 864
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 810
Бизнесът на Белослава и баща ѝ беше замесен с името на Брендо. Аз това асоциирам с Белослава. Толкова е фейк медийния ѝ образ на бяла, пухкава и възвишена...

# 811
  • на село
Когато си публична личност, няма лично пространство. Не може хем така, хем онака.

Белослава, доколкото знам, има някакъв бизнес по морето. А от първо лице знам там как се кара с алкохол, без колани, без книжки, абе, без никакви правила. И не защото нямаме закони, а защото няма никакъв контрол.

Понякога командироват външни полицаи, за да замажат очите на хората и тогава лъсват, на случаен принцип, местните пияници. После се покрива всичко, но е отчетена дейност.

# 812
Мен по побърка, че след подобни изцепки, всъщност престъпления, продължават да ги канят по тв. Ще минат две години и ще я гледаме при Опра, как е преоткрила себе си, осъзнала грешката си, била е в криза и куп подобни глупости.

# 813
Аз от нейни интервюта винаги съм оставала с впечатлението че с мъжът и.не са си много хармонични...

# 814
  • на село
Ами, така е, я питай пациентките на оня пияния гинеколог, дето го хванаха с алкохол и дрога. Ако го чекна в Гугъл, сигурно му процъфтява кариерата (като се сетя как се казваше). Ама ми направи впечатление как пациентките му скачат за него.

# 815
Ами, така е, я питай пациентките на оня пияния гинеколог, дето го хванаха с алкохол и дрога. Ако го чекна в Гугъл, сигурно му процъфтява кариерата (като се сетя как се казваше). Ама ми направи впечатление как пациентките му скачат за него.
С този случай до ден днешен съм толкова объркана.
Факт - надрусан шофира в аварийната лента.
Факт - стотици семейства след неуспешни опити, аборти в късни месеци, успяват да имат деца благодарение на него. Наистина е феноменален, а аз рядко се впечатлявам.

# 816
  • Sofia
Аз от нейни интервюта винаги съм оставала с впечатлението че с мъжът и.не са си много хармонични...
Не съм я чувала да се оплаква...все го хвали,бил е май първата ѝ любов.Син на приятелско семейство на родителите ѝ.
Тя ли беше с Мариян Вълев в САЩ и имаха връзка?
В Черноморец или Синеморец беше големият имот с хотел?
Мин.година казваше ,че правела торти цяло лято там за ресторанта.

# 817
Ще минат две години и ще я гледаме при Опра, как е преоткрила себе си, осъзнала грешката си, била е в криза и куп подобни глупости.
И двете Опри ще гледат разбиращо и ще пърхат с мигли, изпаднали в екстаз как толкова прероден човек им гостува. Фалш и лицемерие.
Белослава от край време ми е в графата лигави и неприятни личности. Виж, майка и е готина, с удоволствие гледам филмите, в които участва.

# 818
Д-р Сигридов е.
Много цветна личност. От осанна до разпни го.

# 819
Когато си публична личност, няма лично пространство. Не може хем така, хем онака.

Белослава, доколкото знам, има някакъв бизнес по морето. А от първо лице знам там как се кара с алкохол, без колани, без книжки, абе, без никакви правила. И не защото нямаме закони, а защото няма никакъв контрол.

Понякога командироват външни полицаи, за да замажат очите на хората и тогава лъсват, на случаен принцип, местните пияници. После се покрива всичко, но е отчетена дейност.
Има хотел в Лозенец - вила Арте. Парцелът май е придобит от майка й актрисата Анета Сотирова.
В София Белослава има ресторант в една от пресечките на Оборище - Ателие.

# 820
Харесвах Ателие преди, но вече не става.

# 821
Белослава е поредната главозамаяла се псевдо звезда, яхнала вълната благодарение на известните си родители!
Гади ми се от такива.

# 822
Харесвах Ателие преди, но вече не става.

Скоро споделих, че там засякох Славена Вътова и всички сервитьори обсулжваха с прдимство масата й. Другите - не сме хора.
За четвъртък имах уговорка да се видя там с приятелка - познайте дали не канселирах Simple Smile

# 823
Сигурно защото живее в близост и е редовен клиент, а и все пак е Славена Вътова. Винаги го е имало това.

# 824
  • Burgas, Bulgaria
В София са я задържали Белослава.

Общи условия

Активация на акаунт