Звездни компромати - Юли' 23

• 319 810
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 915
То е ясно, че защитниците на Белослава от родния елит правят същото, затова така скачат като че ли някой им е бръкнал да не казвам къде. Просто тях не са ги хванали или и да са ги хванали не сме разбрали. От презадоволени безделници не очаквам друго, държавата къде е обаче?

# 916
Общо взето повечето неприятни за мен личности, се включиха, най-вече абсолютната д-р Денкова, която е със същата мерзка душица под пъстрите одежди.

# 917
  • При семейството си
“Държавата” сме всички ние.
“Държавата” не може да е денонощно до всеки един от нас с дрегер в ръка.
“Държавата” ще наложи, най-вероятно, административните санкции, защото слава, Богу, този път няма по-сериозни последици….до следващия път, до другия “какво толкова” член на Държавата.

# 918
Елена Петрова не беше ли канселирана след като я хванаха да кара пияна и след това беше направила някакво потресаващо изказване? Тя си е баж канселирана. Никъде не я канят, не участва във филми, не знам дали има роли в театъра... А и тя беше лице на не карай пил

# 919
Скрит текст:

Децата на Жасмина май са крайно отегчени от нейните инстаграмски фотосесии
https://instagram.com/stories/jasminnemajid/3144765396103556502? … =MzRlODBiNWFlZA==

Последна редакция: ср, 12 юли 2023, 08:51 от alethea

# 920
Точно пък Елена Петрова засякох наскоро при Гала да говори за Юницеф, нали им е посланик, а и в други предавания съм я засичала и изобщо не мисля, че са я канселирали.

# 921
  • Glasgow
Игра в онази безумица "Вила роза" на мъжа на Луиза Григорова, с когото е във връзка по това време

# 922
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Елена Петрова не беше ли канселирана след като я хванаха да кара пияна и след това беше направила някакво потресаващо изказване? Тя си е баж канселирана. Никъде не я канят, не участва във филми, не знам дали има роли в театъра... А и тя беше лице на не карай пил
По скоро загуби позиции след като се разведе с гърка.

# 923
2008-ма е далеч в миналото, но нека си припомним още едно скандално лице на кампанията "Не карам пил" - Иван от Иван-и-Андрей.
Тогава беше блъснал камион на старозагорската "Чистота" след консумация на литър вино, литър бира и 300 грама коняк (това бил признал в Спешното). Взеха му книжката и получи 7 месеца условно.
И ето - вече никой не си спомня!

# 924
Всенародните любимци Иван и Андрей вършеха страшни свинщини пияни. Освен тази катастрофа, Иван беше потрошил хотелска стая по черноморието, писаха и за други простотии, но, всичко тече, всичко се забравя.

# 925
То не остана непил човек от "Не карам пил!"

# 926
Кой ви каза, че никой не помни?! Помня Мануела Горсова, но помня и баща и, помня Елена Петък, Иван на Стринка....
И?! Такива са ни законите и никой не иска да ги променя. Убиха децата на две видни плевенски адвокатки и тогава те инициираха промени през Цецка Цачева.....Помните ли го това?!

# 927
Абе помни се, аз това за Иван на Стринка го помня. Просто излизат други неща за които да се говори.

Наистина е възмутително това отношение тип “какво толкова е станало”.

# 928
Не е канселирана Елена Петрова, участва в постановки в театъра, даже и в чужбина. 🤮Последно я гледах на изборите пред посолството да обяснява колко е важно да се гласува.

# 929
Пауна винаги ми е била …хм как да го кажа, не блести с интелект, ама пък й се радвам на семейството.

Не знам защо, но ми изглежда искрена и наистина щастлива, за разлика от други парадиращи, че са “женени с две деца” по стар соц обичай.

Общи условия

Активация на акаунт