Звездни компромати - Юли' 23

• 319 836
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 975
  • Glasgow
С фирмен автомобил се случи в България, в Слънчев бряг... в компанията, в която аз работех. спряха служебния ван от движение за определен период не помня колко. Тогава даже аз коментирах с колеги какво е виновен собственикът на фирмата, че шофьорът се е напил, та да спират автомобила от движение, но било негова отговорност ако трябва да си тества шофьорите преди работа и т.н

# 976
  • При семейството си
Култово…”всички грешим”…тоест правим нещо забранено, наказуемо и от закона.
Даже в някаква степен мога да “оправдая” жената, причинила катастрофата, че е допуснала някаква “грешка”, но да се качиш да шофираш при 1.2-1.3 промила, плюс най-вероятно и наркотици!

# 977
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Тези всички широкоскроени защитници на Белослава да ги питам ако утре техен близък бива ***** от една такава друга Белослава? Какво ще правят, дали пак ще дращят глупости по клавиатурите, а? Какво толкова е станало нали няма пострадали? Ами ако имаше, нечие дете, сестра, майка, ко праим? Пълен кенсъл на тая и всички подкрепящи я звезди, това не може да продължава така.

# 978
Е те го възприемат от тяхната си страна. Тая Йоко според мене час по час си им изпълнения пияна, сега с автомобил или без - не знам. На Денкова мъжът й е бил в затвора. Защитават си човека, който бил допуснал “грешка”…

# 979
Все пак едно е да си го кажат насаме, друго да го изплющят писмено в публичен пост... Някои от писалите са чисто прости, то им личи, но други са направо арогантни...

# 980
Белослава трябва да бъде наказана,но съм против морализирането на случая...

# 981
  • Балчик
Привет в новата тема. На знам защо, но рядко разбирам за новата от старата тема.

Мила Роберт ще става фолк певица в Пайнер 😳

https://signal.bg/%d0%b4%d1%8a%d1%89%d0%b5%d1%80%d1%8f%d1%82%d0% … o2tkBW3zCf1qXydtg
Статията е писана на база интервюто на Мила  пред Мондьо....и няма общо с истината.....почти. Беше шега от негова страна  и после тя я доразви.

# 982
  • Бургас
Страхотни Sparkling Heart

# 983
Сега ще се съберат, ще пийнат, ще го пообсъдят 😃
Нищо против нямам да си пийнат.
Аз също пия с приятели, пия чаша вино вкъщи вечер, пия бира с пържени картофки на плажа по обяд...
Но! не управлявам автомобил!
Никой не ги обвинява, че пият.
Но да караш пил е недопустимо за мен!

# 984
Да не почваме отначало темата кой откъдето заварил. Въобще не оспорвам правото на всеки да си пие бирата на плажа.

# 985
Познавам хора от компанията на Белослава и Мастилената Вики - един дол дренки са. Пиенето почва от обяд. Събирали са ми очите като отворят бутилка вино към 11 ч на плажа и после всички до един се качват по колите.

# 986
Като цяло има толеранс по нашите ширини към това подпийване и качване по колите. Наскоро бях в Щатите - мъж закача девойки в бар - сода в ръка и това е. Не че там не пият. Просто като кажеш “I’m the driver” въпросът приключва преди да е почнал.

# 987
Направо е плашещо колко известни личности я подкрепят под публикацията. Същите, които искаха най-суровото наказание за Милен Цветков. Лицемери.

# 988
Да не почваме отначало темата кой откъдето заварил. Въобще не оспорвам правото на всеки да си пие бирата на плажа.
Да, извинявам се, че така от нищото излязох и аз с мнение, ама като е била камбаната за дискусията, не съм могла да се изкажа по темата и използвах твоят пост, за да го направя.
В допълнение - сега прочетох т. нар "извинение" на Белослава.
Ами тя жената се извинява на най-близките си и вярната си публика.
Ама нещо за останалите хора, които в този ден са минали покрай колата ѝ, която тя кара нафиркана?!
Не, на тях няма какво да им се извиняваме...
Важни сме си ние дето си се подкрепяме, пък тия на които им рискуваме животите, щото сме решили да караме фиркани - кучета ги яли!
Ами нагла е! Безобразно нагла!

# 989
Така харесваният тук Любо Киров също е реагирал със сърчице! Четирима мои познати също с палец и сърце! Пълен потрес! Следващия път й пожелавам близка среща с дърво! Макар че то, горкото, каква вина има... И не, не ме е срам да го кажа! Ще си го е заслужила напълно!

Общи условия

Активация на акаунт