Звездни компромати - Юли' 23

• 319 829
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 1 005
Принудени са. Да не мислите,че Кирчо Маричков по собствено желание защити Елена Поптодорова,когато тя открадна парфюм от фрий-шопа...?
И как са принудени? На заплата ли са при нея? Можеха просто да замълчат.

# 1 006
Загубихме един от най-добрите писатели на съвремието. Да почива в мир Милан Кундера!

Аз по тези сърчица под поста на Белослава си правя изводи кой какъв човек е. Разочароваха ме и някои приятели, днес яко unfollow в ИГ. Ето който няма Инстаграм, реакцията на "елита" там:
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 12 юли 2023, 18:42 от Questar

# 1 007
  • София
Кулагин, противно на първоначалните ми очаквания към него, спрямо визията му, е доста адекватен в повечето от изказванията си. Симпатизирам му повече, отколкото на родните известни "звезди".

# 1 008
  • Glasgow
Ехе, Моасе-то и тя в защита. Мастиленото Вики "и това ще мине"...да, до следващия път

# 1 009
Моасе-то си изтри поста и нахейти коментиращите.

# 1 010
  • Glasgow
Моля се Миро от Каризма да не се включва. Той ми е светлинка, че може да избягаш от зависимостите. Не съм го харесвала преди, но с това ми се издигна, че спря да пие и говори за проблема❤

# 1 011
  • У Диспансера ...♥♥♥
Добре, че никой от тия псевдозвезда и не следвам, че и голямо отследване щеше да падне. Миро и на мен ми е надеждата, че него си го следя. Повръща ми се от тях, голямо мазнене пада на Бубето 🤦🏻♀
Между другото аз изгледах интервюто на Валериева и тя каза, че ще маха имплантите, тези гърди до врата и тая мода вече я отвращавали, всички били като клонинги.

# 1 012
Ама тия хора нормални ли са?
След всичко, което се случва по пътищата? И след толкова нелепо убити хора да даваш подкрепа на човек, седнал да шофира пиян, отказал кръвен тест.

Жената си е жива и здрава, единственото, от което има.да се възстановява е срамът. Все едно й казват, спокойно и срамът ще мине. Ми. Не. Няма. Цял живот човек трябва да го е срам от това. Най-вече.защото явно не го прави за първи път.

И Яна Борисова, която харесвах и тя сред бубетата. Аман.

# 1 013
Няма нищо странно в реакцията на родните "випове", защото сигурно 90% от тях са пияндета и любители на бЕлото. Каква реакция да очакваме от такива хора?! 🤮

# 1 014
И аз следя само Миро от всички родни звезди и имам надежди в него, и го харесвам.

# 1 015
Много съм разочарована от Стефка Костадинова, Касимова и Жоро Тошев. Чак тъжно ми стана. Нямаме елит! Нямаме.....

# 1 016
Гади ми се от тези лицемери-Екимова, Гала, Виктория, Свилен Ноев и т.н. Ако утре блъсне дете същата такава пиянка, ще има да се правят на възмутени! А ако са потърпевши техните деца????!!!!!
С тези коментари все едно подкрепят постъпката и!!!

# 1 017
  • Glasgow
Да използвам случая да напомня за Вергов и Диана, виждате ли как работи групата? няма значение дали си виновен, "обич" и подкрепа "и това ще мине".
От каквото прочетох от социалните медии излиза, че май само аз не съм знаела, че Белослава пие и друса и това не е първо провинение просто за първи път я хващат, но всичко е окей.🤷🏻‍♀️

# 1 018
Много съм разочарована от Стефка Костадинова, Касимова и Жоро Тошев. Чак тъжно ми стана. Нямаме елит! Нямаме.....
Аз особено от Жоро Тошев. Следвам го, но вече няма да е така.
Колко точно е влиятелно това Бубе, че всички раболепничат така?

# 1 019
Може би подкрепят извинението ѝ, не провинението. Макар че, това извинение какво променя, нищо. Не съм фен на Белослава определено. 😁

Общи условия

Активация на акаунт