Звездни компромати - Юли' 23

• 319 788
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 1 035
Ама защо сто пъти повтарят думата "грешка"? Това не е грешка, а престъпление! Дори и потенциално, както и да го увъртат. Абе, направо DMS BUBE 😡😡😡

# 1 036
  • София
Щото ако убият човек, ще е грешка. Малка, случайна грешка. Колко пък да струва един живот, ако имаш пари и можеш да си позволиш да останеш безнаказан. Щото, нали, всички грешат.

# 1 037
Гала и тя.
Направо ми се повръща от гадните лицемери.

# 1 038
Писах по едно време ,че Белослава се слави основно като дъщеря на баща си и някой ми опонира.
 Не   е важно това , но тези коментари в подкрепа не вярвам да са за голямото и  творческо име.  Някак  да подкрепим това светило, че има заслуги за планетата и да простим. Те са за  едно друго влияние  според мен.

# 1 039
И аз мисля, че раболепието е и заради влиянието. Ако това беше една залязла певица без крупни бизнеси и алъш-вериш с фигури като Брендо, изобщо никой нямаше да си направи труда и да си спомни за нея. Примери много за звезди, за които никой не се досеща, веднага щом паднат от върха. Обаче Бубето ресторанти върти, пои и храни "елита", хайде после и на море ги посреща във вила в Лозенец. Изобщо създава средище за това "елитарно общество". Представям си сега по телефона и съобщения какво мазнене пада. Тя дори няма време да се замисли за случилото се. Но защо никой не попита какво ли аджеба се крие в кръвчицата, която отказва да даде? Отговорът е ясен на всекиго, но явно и самото задаване на такъв въпрос е безвкусица, щом вече "солта на земята" е JeSuisBeloslava, а всеки който не е, е прост...

# 1 040
Всички тези "випове" с палчетата заслужават утре една такава като Бубето  да ги "подпре" с колата си и да ги видим дали ще раздават пак палци. Гнусляри!

# 1 041
  • София
И аз това се чудя. Нямат ли 15 лв. за такси?
Белослава е богата жена. Не се ли страхува за собствения си живот?
Да не говорим, че всички големи таксиметрови фирми предлагат като услуга да ти напазаруват каквото поискаш и да ти го доставят.
Какви долни душици излязоха нашите "звезди" 🤮

# 1 042
И аз това се чудя. Нямат ли 15 лв. за такси?
Белослава е богата жена. Не се ли страхува за собствения си живот?
От опита ми с такива личности - те се чувстват безсмъртни. А за другите - е@ал съм ги! Амеби некви... Аз съм Бубето/ Цурето/ Мишиту...

# 1 043
  • софия
Абе, тия измислени известни нормални ли са? И всички са се увековечили в списък. 90% от тях затвърждават мнението ми за тях. Провинциални парвенюта в столицата. Смешници.
Ако човек ги чете и не знае контекста, ще реши, че на Бубето някой нещо ѝ е направил, не че тя е била пила и вероятно друго и е карала.

# 1 044
Белослава да седне на мястото до Семерджиев, защото не е по-различна.
Просто е имала късмет, и не само тя.
Да не дава Господ такива !

# 1 045
Голямо подмазване, отврат. Тая Белослава дори и не пее хубаво, некадърно й е теорчеството.

Гущеровица все без грим ли е на очите, някак безлична е, като измита чиния.

# 1 046
Не тя е имала късмет, а ние, простосмъртните. Защото не сме били пред колата и по това време. Щото ако бяхме, щяхме да сме само част от статистиката, нищо повече. Жалко
Иначе това "момиче" май гони 50те...

# 1 047
Такова дъно е нашият псевдо елит и то издънките, забележете, не са от лошата чалга култура. До момента за мен няма изненади в списъка с подкрепящи. Нека хубаво се изброят.
Яд ме е, че няма никой да се хване и да протестира всичката тая сган да бъде канселирана и да слизат от екран. До един са се самозабравили.
Идеално време местата им да бъдат заети от адекватни можещи млади хора без връзки с тази клоака.

# 1 048
Някой по-назад спомена как конфискуват колите в чужбина при подобни случки, ето във Франция даже ги унищожават заради дрифт.
Тук за дрифт съдът отменя наказанието и пише в решението, че провинилият се правел дрифт с цел да се упражнява за да стане по-добър....

# 1 049
Пародия на държава сме...

Общи условия

Активация на акаунт