Звездни компромати - Юли' 23

• 319 762
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 1 245
  • Glasgow
Евгени и той се разписал днес, тя е женският Христос...да, добре.
Знаете ли, че след падането на маските на този ми ти елит последните дни Светлана Гущерова и подобните и са ми симпатични.

# 1 246
Имало е доклади срещу постовете им вероятно. Някакви много неприятни слухове има за българската модерация във Фб.

# 1 247
Знаете ли, че след падането на маските на този ми ти елит последните дни Светлана Гущерова и подобните и са ми симпатични.

И на мене тъй. Не пият, поне не докато шофират, гледат си семействата и пижамите…

# 1 248
  • Glasgow
Уейн Руни за подобно нарушение боядисва пейки, 100 часа обществено полезен труд🤷🏻‍♀️(освен глобите)

# 1 249

И на мене тъй. Не пият, поне не докато шофират, гледат си семействата и пижамите…

И още - борят демографската криза и се опитват да чистят негативен имидж.
За разлика от други, които лежат на дебелия семеен фундамент и разчитат, че лъскавият им образ е константа завинаги.

# 1 250
На любимата ви Светлана Гущерова прекрасният съпруг също кара пил. Верно бързо забравяте

# 1 251
  • Glasgow
Те нямат ли си шофьори?

# 1 252
Е, Рамацоти, без злоба - не ти отива Simple Smile. Никой тука не се е прехласнал баш пък по Гущеров. За чалгаджийки и “моделки” тип Светла говорим, не за мъжете им.

# 1 253
# 1 254
Само от мъка по Мара е било това… фатална жена е тя 😂

# 1 255
На любимата ви Светлана Гущерова прекрасният съпруг също кара пил. Верно бързо забравяте

Хм, баш Светлана не знаех, че ми е любимка, но приемам. Поне докато не се занапъва и тя да става доктор по нещо.
А за *прекрасния съпруг*...  казвайте ги тези работи навреме.

Само от мъка по Мара е било това… фатална жена е тя 😂

Ето  това се казва влияние на средата.

# 1 256
Естествено че на никого не е любимка… просто като има толкова фалш и лицемерие сред “елита”, човек си казва - е простичките като Светлана поне не се наливат и карат. За мъжа й нищо не съм казала.

# 1 257
  • Glasgow
Хриси на тази снимка от линка какъв див балканец е😁дано се е кротнал, с толкова челяд трябва да е по отговорен

# 1 258
  • Rock & Roll feeling ...
Прекрасният Стилиян Петров, сега по НОВА в " На кафе" .

# 1 259
  • на пистата
Сега погледнах профила на Светлана.Очите на тази жена са много тъжни,не знам дили така си гледа или е нещастна..мога само да гадая.

Общи условия

Активация на акаунт