Звездни компромати - Юли' 23

• 319 710
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 1 320
Коментирам клипа, който сте пуснали, няма как да знам какво сте видели.

Клип от телефон, без обработка..

https://www.facebook.com/100002247530884/videos/827943732185076/

Не че нещо, но забелязвате ли разликите с професионалния монтаж - липсва динамиката, липсва ефектът на филтрите Simple Smile
Обърнете внимание на по-скованата стойка, на пестенето на движенията, възрастовото прегърбване напред. И после пак погледнете снимките отпреди 2-3 страници, където е като 30-годишна.

# 1 321
  • на пистата
300гр чеверме 60лв,кабапче 8лв  филийка хляб 3лв.Да им е сладко.

# 1 322
На живо Лили Иванова си прилича долу горе на възрастта. Е, да е облечена в черно ѝ прави услуга. Краката ѝ наистина са стройни. Но в лице годините си личат. Тя затова ходи все с пусната напред коса, не ѝ се виждат ушите, все е с очила .. не е нормално да се прави на 30 годишна.

# 1 323
# 1 324
Съдейки по старанието й, и това на хората около нея, да й създават точно определен позитивен обществен образ, си мисля, че най-голямото наказание, което Бубето може да получи, е това да вижда как перфектния й образ се пропуква и хората виждат истинската й същност. Със сигурност в момента е в някакъв неописуем ужас

# 1 325
Aктуална информация за цените на Рожен - порция чеверме - 60 лв, кебапче - 8 лв.

Бяха поканени достатъчно Вип личности - спортисти, бизнесмени, инфлуенсъри. Ще си купят. Тях тези цени не ги плашат.
Абсурд. Инфлуенсърите никога за нищо не желаят да плащат. Те искат на тях да им плащат за снимката с червермето и кебапчето.

# 1 326
  • София
Синди Крофорд  без грим
Скрит текст:
Дони и Нети
Скрит текст:
Есил Дюран
Скрит текст:

# 1 327
  • Down south
Съдейки по старанието й, и това на хората около нея, да й създават точно определен позитивен обществен образ, си мисля, че най-голямото наказание, което Бубето може да получи, е това да вижда как перфектния й образ се пропуква и хората виждат истинската й същност. Със сигурност в момента е в някакъв неописуем ужас
Дано си права!
Дано!

ПП Не знаех коя е, но цялата "случка" и най-вече развитието, е меко казано вбесяващо Close

# 1 328
  • Glasgow
Инфлуенсър да плаща сметка, де се е чуло и видяло😏и не само българските, помня мениджърът на един ресторант в Дъблин като беше постнал кореспонденцията си с инфлуенсърка, тя му пише как ще идва в града с фотографа си, искат да посетят неговия ресторант ( безплатно)и после ще напише ревю (писала на много ресторанти се оказа после), те и отговарят че на същия ден има благотворителен ивент, да си плати сметката и тя ще отиде директно дарение за каузата...познайте дали посетиха ресторанта🤦🏻‍♀️

Последна редакция: пт, 14 юли 2023, 21:33 от Jokerr

# 1 329
За пияната белослава мога само да кажа,  че ми е зловещо. Надали е и за първи път. Страхувам се да слушам и да си помисля, че някой на пътя е пиян. Това от страна на приятелите и подмазвачи е много жалко.  Йоко пиянката и Мария Илиева не знам що за хора са. Възрастен човек да излезе и да каже обичам те, всичко ще е наред, е меко казано странно, неадекватно и лицемерно.
Нямам идея кой е баща и или мъжа и нито от творчеството, защото не харесвам джаз. А и не живея в България.
На връщане от Гърция един камион с бензин влезе в насрещното на тесен път със завои, за да поизпревари. Беше ми лошо и на другия ден.
белослава не е била по-малко опасна.
Бахаров снимат ли го още?
На ставински жена му тъжно каза, че българинът е лош. А Наталия му направи Море от любов. Помните ли? Аз пък получих SMS в чужбина от Mtel да не забравям какви победи е донесъл.
Най-интересно ми е на всякакви подобни като се заподмазват и журналистите.

Последна редакция: пт, 14 юли 2023, 21:25 от marigold_

# 1 330
Белото Бубе дали се радва на възкресената си популярност?

# 1 331
Със сигурност, в Бг, а и не само, и лошата реклама, пак е реклама.
След някой друг месец вече ще е на гости на Гала да говори за новия си албум.

# 1 332
Сигурно се радва или не и пука. Едно от двете. Сигурно и двете.

# 1 333
Ако беше Шакира щеше да е написала две нови песни вече. Една за патрула, имал неблагоразумието да я спре и поне една за всички любими другари и другарки, които я подкрепят с борбата 🤣😂🤣

# 1 334
И интервю за това как жените трябва да се подкрепят една друга

Общи условия

Активация на акаунт