Звездни компромати - Юли' 23

• 319 737
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 1 305
  • Пловдив
Каква порция с агнешко на Роженския събор миналата година? Съборът се провежда през 4 г.

Ок,преди 4 г все тая ,запомних само космическата сума ,сега май е още по-зле щом бирата е 15лв,а 1 кебапче 6лв No Mouth
Аз ходих на миналото издание и не помня такива космически цени Simple Smile
Вярно, не бяха и народни, но все пак не очаквам и друго на подобен род събитие.
Много неприятно впечатление ми направи мръсотията, особено около тоалетните.

Преди 4-5 години порция Златоградско чеверме беше около 35 лева, като преоблаващото в пластмасовата чинийка е оризът.

# 1 306
Кога ли ще подновят радиата песните на ....оная? А как пускат песните на приятелите ѝ? Заровили са яко главите в пясъка.

# 1 307
Песните й звучат ежедневно по БГ радио, даже в деня, когато се разчу, пускаха кратки откъси от нейни песни.

# 1 308
Без коментар.

# 1 309
  • Варна
Тъжно ми е да гледам Лили Иванова по този начин. Къде го достолепието и мъдростта на възрастта. Вместо да остарява като катедрала - величествено, то... гротеска. Sad

Невероятни цени на този събор. 6 лв. кебапче тип Диблър сам си прерязвам гърлото. Не си играят на дребно.

На Белослава и харесвам творчеството. Още не мога да асимилирам подкрепата, която получава от родните звезди, то човек ще каже, че грешен тон е взела и я защитават да не я назидава прекалено плебса. Дъно.

# 1 310
Някъде гледах запис на Лили Иванова зад сцената - в движение жената си изглежда точно на възрастта. Иначе на снимки маха едни 40-50 години.
Не казвам нищо омаловажаващо за творчеството на Лили, коментирам снимките, както преди и онези на Мадона, на които се беше докарала като 15 годишна.

# 1 311
Филтрите са много подвеждащи. Особено ако човек рипне да се завързва партньорство в Инстаграм. Не им завиждам на мъжете, гледаш я красавица на снимка, а на живо - крокодил.

# 1 312
  • Rock & Roll feeling ...
Навремето имах една съседка, бях малка, а тя беше на 18- 19, та кака Елена до де не роди все си беше закръглена, а след това стана слаба и така си и остана. Сетих се подир Симона Загорова, не знам колко филтри има, но тялото й е  супер в момента. Заслужава го, цял живот е била пълничка, и вечно съпоставяна с майка й...

Иначе за филтрите - на мен ми се е случвало да искам фб на колежка и като го каже, гледам вече съм я била добавила. Хич и не съм я познала на живо.

# 1 313
Някъде гледах запис на Лили Иванова зад сцената - в движение жената си изглежда точно на възрастта. Иначе на снимки маха едни 40-50 години.
Не казвам нищо омаловажаващо за творчеството на Лили, коментирам снимките, както преди и онези на Мадона, на които се беше докарала като 15 годишна.

Лили Иванова без филтри на сцената изглежда просто превъзходно..

Лили Иванова - Щурче - BG Radio Music Awards 2023

https://www.youtube.com/watch?v=a2f8YObfBvI&list=RDDShTyn9eaHk&index=2

# 1 314

От този професионално монтиран клип поне аз не успявам да видя как трябва да изглежда Simple Smile - снимана е само отдалече, кадрите с нея са по-малко, отколкото с публиката да речем, където е снимана тя е черно върху черно. И е с филтри все пак.

# 1 315
Aктуална информация за цените на Рожен - порция чеверме - 60 лв, кебапче - 8 лв.

# 1 316
Aктуална информация за цените на Рожен - порция чеверме - 60 лв, кебапче - 8 лв.

Бяха поканени достатъчно Вип личности - спортисти, бизнесмени, инфлуенсъри. Ще си купят. Тях тези цени не ги плашат.

# 1 317

От този професионално монтиран клип поне аз не успявам да видя как трябва да изглежда Simple Smile - снимана е само отдалече, кадрите с нея са по-малко, отколкото с публиката да речем, където е снимана тя е черно върху черно. И е с филтри все пак.

Аз я гледах на живо и изглежда точно по този начин, прекрасно стегнато тяло, крака като струна..уникално присъствие, припка на сцената с 12 см токчета.. Велика е Лили и пя на живо!!! Феноменална!

# 1 318
Коментирам клипа, който сте пуснали, няма как да знам какво сте видели.

# 1 319
Коментирам клипа, който сте пуснали, няма как да знам какво сте видели.

Клип от телефон, без обработка..

https://www.facebook.com/100002247530884/videos/827943732185076/

Общи условия

Активация на акаунт