Звездни компромати - Юли' 23

• 319 735
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 1 290
Кобилкина скоро поства различни аутфити, наела си стилист, защото британският стил е различен, ама пак руското избиваше някак.
Козилата на Рожен🤔
Скрит текст:

Сигур са безплатни 😂🤣🤣🫣🫣🫣

Не са. Ето цените, които ресторантите плащат за наем. До пилона най-скъпо
Скрит текст:

# 1 291
  • Glasgow
За какъв период е този наем😳🙄😳 то изобщо има ли санитарни условия за бизнес с храна там

# 1 292
Не знам Жокер. То са някакви сергии предполагам. И все пак си е за храна де.

# 1 293
  • Варна
Ами не знам дали имат санитарни условия, ама скара, бира - колко щеш. Аз съм родолюб, но роженския събор в този му вид - не!
Иначе за Козилата - нека ходи където иска, ама жълтопаветниците се съдраха да плюят пилона и знамето, а сега  - първи там. И за да не кажа, че са долни лицемери, продажници и хрантутници, ще кажа само "Ами не е ок."

# 1 294
  • София
Жълтопаветниците не са един човек все пак. Козилата днес има много позитивен пост за Рожен. А пък който е бил против, най-вероятно не е отишъл.

# 1 295
Кобилкина в света на филтрите
Скрит текст:

Ние си я знаем каква е човка и че няма нищо секси в нея, така че, да се упражнява. Явно има нужда

# 1 296
  • гр.Пловдив
За какъв период е този наем😳🙄😳 то изобщо има ли санитарни условия за бизнес с храна там

Порция агнешко мин. година на Рожен е била 80лв ,незнам за какви наеми става въпрос,но борбата за палатки ,скари и сергии е била чутовна ..И сега няма да е по-различно,нека се включат ходили или чули,ще ми е интересно

# 1 297
  • Glasgow
Скрит текст:
Леле вижте какъв фест ще има в България, бих се прибрала за него, ако е истина 🤣моят ютуб изглежда подобно, ъндърграунд музика до бясна цигания🤣Радо Шишарката, Кондьо, Мила Роберт🙄а дизайна като на майка ми профилните снимки по празници, рози и лунички🤦🏻‍♀️

# 1 298
  • Варна

Порция агнешко мин. година на Рожен е била 80лв ,незнам за какви наеми става въпрос,но борбата за палатки ,скари и сергии е била чутовна ..И сега няма да е по-различно,нека се включат ходили или чули,ще ми е интересно
Ние ходихме на първия събор след 9-годишната пауза. Не помня коя година беше. Пече това слънце - не се трае, ама айде, това не зависи от организаторите. Изключително скъпо беше и тогава - за някакви три кебапчета, две хлебчета, наденичка и една бира платихме 55 лв. Музиката на сцените  беше ок - фолклор, обаче по тия сергии и "кръчми" - мазна чалга до дупка. Не изтраяхме и бързо, бързо се прибрахме. Сега не вярвам да е по-различно.

# 1 299
Ама то Роженският събор си го имаше и преди пилона с главно П... Та, не че я защитавам, ама що да не иде въпреки пилона? Макар че аз не бих си го причинила. Ходих преди няколко години, пък задръствания, пък колата, с която бяхме загря, ужас беше. Не мога да си причиня такова нещо Grinning

Иначе, вчера случайно попаднах на това... Кой беше писал, че напоследък всеки се диагностицира с ADHD... и Козилата била с такова.
https://www.maikomila.bg/%d0%b0%d0%b7-%d1%81%d1%8a%d0%bc-%d0%b5% … d0%b0%d0%bc-adhd/

# 1 300
Каква порция с агнешко на Роженския събор миналата година? Съборът се провежда през 4 г.

# 1 301
Добре ,че е на 4, да се изчисти след тях природата.

# 1 302
  • гр.Пловдив
Каква порция с агнешко на Роженския събор миналата година? Съборът се провежда през 4 г.

Ок,преди 4 г все тая ,запомних само космическата сума ,сега май е още по-зле щом бирата е 15лв,а 1 кебапче 6лв No Mouth

# 1 303

Ок,преди 4 г все тая ,запомних само космическата сума ,сега май е още по-зле щом бирата е 15лв,а 1 кебапче 6лв No Mouth
Аз ходих на миналото издание и не помня такива космически цени Simple Smile
Вярно, не бяха и народни, но все пак не очаквам и друго на подобен род събитие.
Много неприятно впечатление ми направи мръсотията, особено около тоалетните.

# 1 304

Общи условия

Активация на акаунт