Звездни компромати - Юли' 23

• 319 746
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 1 350
Сутринта по телевизията казаха 3.50лв кепабче, 2.50лв за малка минерална вода на Роженския събор. Тези цени на фона на наемите, които им искат са си приемливи.

# 1 351
  • Glasgow
Ако тези цени са вярни са си нормални.
Ким К. колко по хубава е с тъмна коса, какъв е тоя зор да се изрусява

# 1 352
  • София
Сутринта по телевизията казаха 3.50лв кепабче, 2.50лв за малка минерална вода на Роженския събор. Тези цени на фона на наемите, които им искат са си приемливи.
За мен не са приемливи и докато приемате нормално удвояване,утрояване на някаква цена,ще го правят и за стандартните храни в магазина.

# 1 353
А как според Вас да си избият хилядите наем?
Който е решил да го посети е наясно, че цените ще са завишени.

# 1 354

Ох, нека на почти 90 година да съм толкова дейна, енергична, с такова тяло, можеща да ходя и да подскачам на толкова тънък ток, а нека хората ми се смеят и ме обсъждат.
Естествено, че ще има от признаците на възрастта си, смъртна е, остарява това е неизбежно. Важен е духа и енергията, която носи. При нея може и да е ген, но и тя май много си се гледа и поддържа. В някакво интервю я бях гледала да разказва как всяка сутрин си прави упражнения.
На живо още не съм ходила да я гледам още Лили, но се надявам тая година да успея.

Абсолютно!

Аз успях преди месец да отида да е гледам на живо.
СТрахотна!

# 1 355
Лили Иванова съм я започнила как яде по лъжица мед с вода сутрин и по три парчета конски суджук два пъти в годината. На 80 г се надявам гордостта в живота ми да не е кльощава фигура и че съм се изпокарала с всички хора, които реално стоят зад успехите ми.
Много уважавам и се възхищавам на една Райна Кабаиванска. За мен тя е успял артист, който е и преподавател на толкова много млади хора, които след това са постигнали международни сценични успехи.

# 1 356
Константин Кацаров за първия си пост относно Белослава

Скрит текст:
ЗАУПОКОЙНА МОЛИТВА

Вчера много хора ми се ядосаха. Заради текста по-долу. Върху стената на страницата. Онзи - от вчера.
С право се разсърдиха. Написаното от мен е гадно.
Харесва ми да отблъсквам. В противен случай почвам да си мисля, че нещо не е наред.
Дължа кратко обяснение. Не на обидените, а на останалите.
Нямаше да напиша и изречение, ако не бях видял как главната героиня благодари за подкрепата. Беше получила публични поощрения. За това, че беше сгрешила и бе извършила престъпление.
Не е моя работа да съдя. Има закони. Така е. Безспорен факт. Обаче...
Отправените ѝ благодарности и недоразвито извинение ме афектираха. Подразниха ме окуражителните коментари на лакеите и придворните шутове. Познавам ги и знам, че те едва свързват двата края, благодарение на хората, в чиито лица така безцеремонно се изплюха. Защото оплютите купуват културата на покрития с кръпки наш светски елит. О, да. Министерството на културата също помага. Одобрява им халтурите. Финансира ги, обаче, с нашите средства. Така да бъде, но не е честно при това положение да ходим с плюнки по лицата.
Не е моя работа кой е пил и кой на колата си нетрезв се е качил. Докачлив съм обаче, когато някой храчи в образа на справедливостта. Той и без това не се вижда от плюнки. Не го разпознаваме, и все по-малко се припознаваме в него.
Нямаше и дума да напиша, ако това не беше и обиден присмех по адрес на покрусените семейства на жертвите в инциденти, създадени от нетрезви шофьори. Броят им се увеличава с темп, по-висок от този на раждаемостта в страната ни.
Главната героиня си призна вината, но дрегерът се оказа в погрешната уста. Резултатът му не се зачита, а отказаната кръвна проба не е доказателство за нищо. Така да бъде...
Това са причините за моето сквернословно словоблудство. Отново ще ги изброя...
Благодарността за подкрепата на главната героиня, съболезнователните телеграми на лакеите и придворните шутове, чистоплътността на справедливостта, паметта на преждевременно загиналите по пътищата и не на последно място – нашата чест.
А останалите...
Засегнатите от думите ми...
Вий...
Вий сте идиоти.

Относно хората от фотографиите....
Не искам да стана като тях, когато порасна.

К. И. К.

# 1 357
  • Glasgow
Защо да не е нормално да са завишени, това е събор, който се прави на няколко години и не е в  градска среда, логистично е по трудно, наемите са високи. По музикални фестове плащаме петорни цени на напитки, доброволно, че и на опашка се редим.

# 1 358
В центъра на Русе минерална вода е 2.20 за половин литър. Та, за Рожен да речем, че е приемливо

# 1 359
В Капитал има статия за Белослава и останалия пийнал елит https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.capital.bg%2Fpo … YwAjw21iasUG2&s=1

# 1 360
Константин Кацаров за първия си пост относно Белослава

Скрит текст:
ЗАУПОКОЙНА МОЛИТВА

Вчера много хора ми се ядосаха. Заради текста по-долу. Върху стената на страницата. Онзи - от вчера.
С право се разсърдиха. Написаното от мен е гадно.
Харесва ми да отблъсквам. В противен случай почвам да си мисля, че нещо не е наред.
Дължа кратко обяснение. Не на обидените, а на останалите.
Нямаше да напиша и изречение, ако не бях видял как главната героиня благодари за подкрепата. Беше получила публични поощрения. За това, че беше сгрешила и бе извършила престъпление.
Не е моя работа да съдя. Има закони. Така е. Безспорен факт. Обаче...
Отправените ѝ благодарности и недоразвито извинение ме афектираха. Подразниха ме окуражителните коментари на лакеите и придворните шутове. Познавам ги и знам, че те едва свързват двата края, благодарение на хората, в чиито лица така безцеремонно се изплюха. Защото оплютите купуват културата на покрития с кръпки наш светски елит. О, да. Министерството на културата също помага. Одобрява им халтурите. Финансира ги, обаче, с нашите средства. Така да бъде, но не е честно при това положение да ходим с плюнки по лицата.
Не е моя работа кой е пил и кой на колата си нетрезв се е качил. Докачлив съм обаче, когато някой храчи в образа на справедливостта. Той и без това не се вижда от плюнки. Не го разпознаваме, и все по-малко се припознаваме в него.
Нямаше и дума да напиша, ако това не беше и обиден присмех по адрес на покрусените семейства на жертвите в инциденти, създадени от нетрезви шофьори. Броят им се увеличава с темп, по-висок от този на раждаемостта в страната ни.
Главната героиня си призна вината, но дрегерът се оказа в погрешната уста. Резултатът му не се зачита, а отказаната кръвна проба не е доказателство за нищо. Така да бъде...
Това са причините за моето сквернословно словоблудство. Отново ще ги изброя...
Благодарността за подкрепата на главната героиня, съболезнователните телеграми на лакеите и придворните шутове, чистоплътността на справедливостта, паметта на преждевременно загиналите по пътищата и не на последно място – нашата чест.
А останалите...
Засегнатите от думите ми...
Вий...
Вий сте идиоти.

Относно хората от фотографиите....
Не искам да стана като тях, когато порасна.

К. И. К.
По-точно определение от "лакеи и придворни шутове", няма! Напълно съм съгласна с него, браво за позицията!

# 1 361
  • Варна
Много уважавам Лили, но за мен тук излъчва немощ.

# 1 362
  • Glasgow
В Капитал има статия за Белослава и останалия пийнал елит https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.capital.bg%2Fpo … YwAjw21iasUG2&s=1
това за асистентката на Гешев направо като виц звучи😳

# 1 363
Мерките, които предлагат ми звучат много разумно - заснемане на проверките и реформа на наказанията. Иначе е наистина много разочароващо как точно при Белослава, в близки приятелски връзки с Брендо, дрегерът се оказал без пломба (?????) Или при Джамбазки, пръв радетел на християнското семейство, промилите виждате ли паднали от чистия въздух.

# 1 364
Мерките, които предлагат ми звучат много разумно - заснемане на проверките и реформа на наказанията. Иначе е наистина много разочароващо как точно при Белослава, в близки приятелски връзки с Брендо, дрегерът се оказал без пломба (?????) Или при Джамбазки, пръв радетел на християнското семейство, промилите виждате ли паднали от чистия въздух.
Всъщност мен точно пломбата на тоя дрегер ме подразни много. Карала е пила, хванали са я, трябваше да си понесе наказанието. А, не да пусне връзки и да замете. Предвид, че наказанията в България за такива провинения са абсолютен смях, не виждам какъв щеше да й е проблемът. И без това щеше да мине с глоба и най-много някоя пробация.

Иначе аз я харесвам като изпълнител. Ходила съм на нейни концерти и имам предпочитани парчета. Също така съм работила с нея и винаги е била точна и коректна.
Но аз съм човек, който прави разлика между нещата. Смятам, че Майкъл Джексън наистина е кралят на поп музиката и промени индустрията, но в същото време съм убедена, че има педофилски наклонности. Едното не изключва другото.

Общи условия

Активация на акаунт