Звездни компромати - Юли' 23

• 319 724
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 1 365
И се храни много здравословно

И няма мъж и деца на главата.

# 1 366
Мерките, които предлагат ми звучат много разумно - заснемане на проверките и реформа на наказанията. Иначе е наистина много разочароващо как точно при Белослава, в близки приятелски връзки с Брендо, дрегерът се оказал без пломба (?????) Или при Джамбазки, пръв радетел на християнското семейство, промилите виждате ли паднали от чистия въздух.
Всъщност мен точно пломбата на тоя дрегер ме подразни много. Карала е пила, хванали са я, трябваше да си понесе наказанието. А, не да пусне връзки и да замете. Предвид, че наказанията в България за такива провинения са абсолютен смях, не виждам какъв щеше да й е проблемът. И без това щеше да мине с глоба и най-много някоя пробация.

Иначе аз я харесвам като изпълнител. Ходила съм на нейни концерти и имам предпочитани парчета. Също така съм работила с нея и винаги е била точна и коректна.
Но аз съм човек, който прави разлика между нещата. Смятам, че Майкъл Джексън наистина е кралят на поп музиката и промени индустрията, но в същото време съм убедена, че има педофилски наклонности. Едното не изключва другото.
Финтът с пломбата на дрегера само доскапа ситуацията! Не стига, че карала пияна, а най-вероятно и белосана, ами накрая ползва дебели връзки и се измъква ни лук яла, ни лук мирисала. Поне да имаше достойнство да си понесе наказанието. А тя и това няма.

Последна редакция: сб, 15 юли 2023, 12:03 от Tess d`Urberville

# 1 367
Бубето е прекалено чувствителна да ходи по съдилища и да има присъда. Blush

За Лили Иванова много се смях наскоро покрай новата ѝ фондация.

Първо изявлението започва с "Създадена е фондация „Лили Иванова“, чиято цел е популяризиране достиженията на българската музика и култура в страната и чужбина и повишаване на тяхното ниво". Викам си - ей, не бях права, че е тотален егоист, ще подпомага българската музика и култура. После става ясно, че "във фокуса на дейността на фондацията първостепенно ще бъде съхраняване на творчеството на „най-големия български поп изпълнител за всички времена“ и опазване на името ѝ за бъдещите поколения", т.е. че става дума само за нея. Grinning А нататък вече с глас съм се смяла:

"отдавна обмисля как да бъде съхранено и след нея огромното ѝ творчество, което е втъкано в културния код на няколко поколения българи"

Мисията ѝ била да"дарява любов, да възпява любовта, да създава творчески и естетически категории, пример за нацията"Flushed

"Ще изготвя документални, рекламни или художествени филми; ще издава книги, сборници и всякакъв род литературни, печатни или потребителски продукти, представящи Лили Иванова пред обществеността като една велика жена-творец, превърнала се в икона"Joy

"името на Лили Иванова ще живее в сърцата и на бъдещите поколения като пример на певчески и житейски феномен, отдаден на публиката и на музиката."

Смешна, жалка работа.

# 1 368
Айде сега житейски феномен, ще кажеш Мария Кюри. Чак пък, чак пък.

# 1 369
Всъщност, както пишеше в статията от Капитал, която пуснаха по-нагоре - за 1.2 промила се ходи в затвора, т.е. има наказателно производство, а не административно наказание. Вярно, че за чисто минало присъдата сигурно щеше да е условна, но все пак.

# 1 370
Извинявайте, но Белослява не е никоя, за да я измъкват. За мен пеенето и е виене, но може да мисля така, защото не харесвам джаз.
Супер нагла и жалка история.

# 1 371
То просто е огромен знак за всепроникналата корупция на всички нива. Изобщо не подхващам политически разговор. Просто корупцията е от кварталната патрулка до най-висшето ниво.

# 1 372
  • София
По-тъжното е, че кварталната патрулка си е свършила работата, а сега кой знае какво ще им се изсипе на главите, че не са си затворили очите за "бубето".

# 1 373
Бубето е прекалено чувствителна да ходи по съдилища и да има присъда. Blush

За Лили Иванова много се смях наскоро покрай новата ѝ фондация.

Първо изявлението започва с "Създадена е фондация „Лили Иванова“, чиято цел е популяризиране достиженията на българската музика и култура в страната и чужбина и повишаване на тяхното ниво". Викам си - ей, не бях права, че е тотален егоист, ще подпомага българската музика и култура. После става ясно, че "във фокуса на дейността на фондацията първостепенно ще бъде съхраняване на творчеството на „най-големия български поп изпълнител за всички времена“ и опазване на името ѝ за бъдещите поколения", т.е. че става дума само за нея. Grinning А нататък вече с глас съм се смяла:

"отдавна обмисля как да бъде съхранено и след нея огромното ѝ творчество, което е втъкано в културния код на няколко поколения българи"

Мисията ѝ била да"дарява любов, да възпява любовта, да създава творчески и естетически категории, пример за нацията"Flushed

"Ще изготвя документални, рекламни или художествени филми; ще издава книги, сборници и всякакъв род литературни, печатни или потребителски продукти, представящи Лили Иванова пред обществеността като една велика жена-творец, превърнала се в икона"Joy

"името на Лили Иванова ще живее в сърцата и на бъдещите поколения като пример на певчески и житейски феномен, отдаден на публиката и на музиката."

Смешна, жалка работа.
Лили иска да си осигури безсмъртие. И смята, че с натрупаните пари ще плати авансово да й въртят песните по радио и телевизия. Някой умен я е убедил, че ще бъде достатъчно честен дори и когато нея няма да я има и ще изпълни волята й. Каква жестока (само)заблуда на човек, който отдавна не общува с масите. Вместо да помогне на няколко таланта (не непременно музикални) да се изучат докато е жива и може да упражнява контрол и да се радва на резултатите.
Може би го прави анонимно и сега. Но тая глупост с фондацията само ще осигури безпроблемно отмъкване на богатството й след нея.
Много по-достойно намирам преподавателстването на Мими и Развигор.
Човек не трябва да живее и да си отиде с мисълта, че над него по-високо е само небето.

Последна редакция: сб, 15 юли 2023, 12:24 от dariVale

# 1 374
Това с житейския феномен е малко прекалено наистина. Но според мен всеки може да прави каквото иска с парите си.

Иначе Райна Кабаиванска е феномен - не мисля, че в България друг може като нея повече от 20 години ежегодно да прави майсторски клас, да привлича таланти на такова ниво.

# 1 375
Не всеки може  да бъде преподавател. Лили Иванова явно няма тези качества. За тази работа се иска търпение, добра комуникация с хората, адаптивност.... Явно тя не ги притежава. Да преподаваш не е за всеки.
Но можеше да финансира развитието на някои таланти, не знам, може и анонимно да го прави, както каза някой.

А за Белослава се каза почти всичко.
Дрегерът бил без пломба.
Корупцията е на всички нива, за голямо съжаление, никаква промяна години наред...

Последна редакция: сб, 15 юли 2023, 18:44 от monii

# 1 376
То просто е огромен знак за всепроникналата корупция на всички нива. Изобщо не подхващам политически разговор. Просто корупцията е от кварталната патрулка до най-висшето ниво.
Това с пломбата е огромно доказателство, че когато служителите са немарливи и некомпетентни дори и корупция не е необходима. В случая се вижда една чудовища слабост на системата - на терен служителите са неспособни да осигурят качествени и безспорни доказателства за нарушенията/престъпленията.
Всеки нарушител с пари за добри адвокати преборва недомислиците. Всеки нарушител, който е обикновен или с ниски доходи го отнася.
Това създава усещане за безнаказаност на богатите и известните.

За фондацията на Лили Иванова. Разбира се всеки може да харчи парите си както му е угодно. Жалка изглежда целта на създаването (така, както е обявена) и още по-жалък ще е финала, след като Лили вече няма да я има, напълно предвидим още от сега.

# 1 377
Да се включа и аз в хейта. Йорданка Христова не може на малкия пръст на Лили да стъпи. Йорданка е била побутвана, че и подпирана от разни страни. Нека се сетим чия снаха беше. Сещам се за излагациите и в ББ. Дребна, заядлива душица с претенции. Съща Кичка ми е

Лили не се храни здравословно. Тя въобще не се храни.

# 1 378
Аз харесвам Йорданка Христова. Някак си ми е  пълнокръвна. Прилича ми на София Лорен. Само тоалетите й на испанска танцьорка ми бодяха очите, но май вече се поразчупи.
Естрадните ни величия са дребни душици, като цяло

# 1 379
Лили също е била омъжена за син на тогавашната аристокрация Simple Smile
Всички са били побутвани по онова време. Изключено е който и да е да е стигнал дори до запис тогава без побутване, да не говорим да му въртят песните по радиото. За клипове за телевизията смятам е ясно.

Писала съм, че понякога срещам Й. Христова из квартала - много добро впечатление ми прави, нормално общуване, дава вид на позитивен и ведър човек.

Общи условия

Активация на акаунт