Звездни компромати - Юли' 23

• 319 722
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 1 380
Не знам, колко години им е разликата, но чисто визуално Христова изглежда много по-добре от Иванова. Не може да се отрече и това, че Данчето като природни дадености /само за външен вид на младини говоря/е много по-надарена от Лили. Лили е била като едно свраче и като млада. Глас и кариера не коментирам изобщо.

# 1 381
5 години им е разликата според нета. Мислех, че е доста повече, че са различни генерации - поне на външен вид така ми изглеждаха.

# 1 382
  • софия
Лили 'щото не е била подбутване. Не е била жена на Янчо Таков. Суща Мира Добревка на соца. Пристигнала от Кубрат с белите скъсани ботинки и само с талант заживяла в София, когато имаше жителство, и станала известна.

# 1 383
За мен Лили Иванова не е феномен. За мен тя да има глас но не е добър Човек, прекалено его, егоист, цербер относно хората, с които работи. Тя за мен не остарява с достойнство, защото на такива години да се правиш на млада с облекло, да си криеш ръцете, шията, да не даваш да те снимат от близо- жалко е за нея. Тя не разбра, че годините не прощават на никого и е важно да си Човек, да остаряваш е важно, защото си жив още. На никого не помогна, защо примерно не е осиновила или просто на едно дете от дом да помага, да изучи? Защо, защото е пълен егоист. Пари трупа и се пазари за плащане, все е с претенции и за какво са й? Да се храниш толкова оскъдно само и само, ако може да си още 100г на този свят и да си слаба. Има и пластики и то отдавна. Остарява като цървул не като катедрала! Пак казвам според мен. За мен Емил Димотров беше по голяма  звезда от нея. Йорданка Христова за мен е пример как се остарява с достойнство, а не да се мъчиш да изглеждаш като 20г.
На Емил Димитров му прочетете биографията и пак ще си говорим. Преситен до дъно от слава и подмазвачество. Егоист, оженил се за прикриване на нестандартни наклонности. Карал жена си два или три пъти да прави аборти, (вкл. единия път - близнаци), за да му прислугва на турнетата. Аз бях отвратена и погнусена и едва след този прочит си изясни защо му беше такъв края. Напълно заслужен в житейски план.
За творчеството му имам само суперлативи. Но ето - и той е забравен вече.
За личните житейски избори никого не мога да съдя. Но че някои напъни за местно величие са смешни - не мога да си изкривя душата. И други творци има като Лили и Емил, даже и съвременни.
Болно ми е само, че хората с възможности не правят нищо за обществото.

# 1 384
Дрегерът е бил редовен, мина пред очите ми изявление някакво.

# 1 385
  • софия
Дрегерът се оказа без пломба, когато се разбра, че белото бубе е духало.

# 1 386
Е вие какъв очаквахте да е дрегера? При 1.2 промила? Няма да се мъчи при толкова връзки.
Дрегера ще е без пломба.
Утре всички полицаи ще минат обучение по разпознаване на наши и ваши.
Всичко е точно.

# 1 387
  • софия
Лично аз очаквах точно нещо подобно. Не знаех точно кое няма да е точното, но беше сигурно, че  пробата е "грешка". Той и мъжът ѝ го каза.

Някои госпожи обвиняват полицията, че е нефелна, ама в случая не е това.

Последна редакция: сб, 15 юли 2023, 15:21 от zvаnchе

# 1 388
Как е грешка, апък тя каза, че е допуснала грешка и се извинява на обичаната публика?

# 1 389
Излезе заключението за смъртта на Лиза Мари Пресли, починала е от усложнение в следствие на бариатрична операция (операция за отслабване), която си е правила преди няколко години.

https://m.dir.bg/life/zvezdi/liza-mari-presli-e-pochinala-ot-usl … iya-za-otslabvane

# 1 390
Да дам и аз моите 5 стотинки за белото Бубе, ясно е, че ще я измъкнат безсрамно, морал отдавна не търсим, нали? Познавайки тези среди най-вероятно полицаите са отишли на крака да й се извинят за грешката си.
Обаче колко всъщност е жалка цялата картинка - 49 годишна жена с огромни финансови възможности, с толкова много “приятели” и “чудесно семейство”, на рождения си ден друсана и пияна отива сам сама със скъпата си кола за още алкохол до кварталното магазинче… хващат я случайно и единственото, което има - публичен образ на “бяла и добра джаз певица” е разбито на пух и прах…ми тва си е наказание.

# 1 391
  • До морето
Е, да де! Уж е недоразумение, пък тя се извини, че допуснала грешка!
Даже и да замажат не можаха както трябва! Пърна пародия са и елита, и връзките им! Толкова са нагли и толкова не им пука, че дори и не се стараят....

Лили съм я виждала 2 пъти на живо в личен контакт, продължил часове. Две срещи- две различни жени! Единият беше, мила, усмихната, пълен професионалист. Дойде, гримира се сама, изчака си реда, свърши си работата, снима се със всички и си тръгна!
Вторият път беше чудо на чудесата -вика, крещя, тропа с крак, прекъсна си песните настоявайки да уволнят ди джея на заведението на мига, защото я гледал с надсмешка,  по време на изпълнение между два куплета отиде на бара и си поиска на микрофона салфетки, с които си попи потта подмишниците.....абе цирк и половина.

# 1 392
Абсолютно ми падна в очите Белослава. Самозабравила се е, не е и много умна, както се оказа. Сто процента често й се е случвало да шофира неадекватна, но поне сега, като я хванаха да беше реагирала на място. Всички, които публично я подкрепиха са абсолютни дебили и гъ*олизци, за повечето от тях съм нямала и капка съмнение, що за стока са. Само ми затвърдиха мнението, а именно, знаменоската на облизващите - Гала, всемирната дзен готвачка - Стрина Ирина, мъжът само по документи - Антон Стефанов, най-изкуствената усмивка евър - Мария Илиева, селската аристократка - Деси Цонева, героинята на Чудомир - Нелка хикселка, възпитател номер едно на републиката - Вики от Мастило и пр. и пр.
И тия хора имат очи да ни се показват?

# 1 393
  • София
Социалните медии показаха каквото трябва. Аз продължавам да се надявам да си понесе глобата и отнемането на книжката и да спрат да се излагат с пломбата на дрегера. Аз имам един китайски от ебей и е точен до 0.0001.
Заблуда, обаче е, че само тези със скъпи коли карат пили. За съжаление е масово това.
Лили Иванова не ми е допадала никога, но не мога да отрека упоритостта и.

# 1 394
И какви са си Деса Цонева, която е била омъжена за Таков син и Лили Иванова, омъжена за Таков баща - обЪрках се - комунистическият елит същи сериал 😂

Мой познат от елита, подкрепил Белослава, ме помоли да предам негова позиция (понеже чете тук) анонимно - смята, че много хора пият, карат и се отървават а само за известните се пише. Това не в моя позиция - реших че е ок да го предам.

Общи условия

Активация на акаунт