Звездни компромати - Юли' 23

• 319 720
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 1 395
В САЩ понякога съдията нарежда в колата на провинил се пиян шофьор да се инсталира специален дрегер – качва се той в автомобила си,духа в дрегера и ако отчете,че е пил,блокира колата и тя не може да запали. Белослава ако чете тук – да си купи такъв дрегер.

# 1 396
Ооо, много още от известните я подкрепят със сърчица. Близо 9 000лайка, не знам колко коментара, но изчетох вчера всички.
Както имаше неизвестни Пенки от Поибрене/ без значение хора според оня С.С. в актуално/ , които ме разсмиваха с глупостта си в подкрепата -*Важно е да си здрава, другото ще се нареди!*, друга жена опонира - *А твоето внуче дали щеше да е здраво, ако го бе подпряла бубата по пътя?..* и тн, така също сума ти още известни даваха рамо..Орлин Павлов, Фънки/ който не карал никога пил/това вярвате ли го?/...
Би било забавно, ако така ярко не изпъкнаха двойните стандарти в законността.  И още по-тъжно, че невинните жертви по пътя няма да спрат скоро.

# 1 397
  • София
И аз смятам, че не само известните извършват престъпления, но когато претендираш да си лице на кампания против шофирането пил, когато искаш да си пример е редно да мислиш повече.

# 1 398
Мой познат от елита, подкрепил Белослава, ме помоли да предам негова позиция (понеже чете тук) анонимно - смята, че много хора пият, карат и се отървават а само за известните се пише. Това не в моя позиция - реших че е ок да го предам.

И той е прав.
Но случаят с Белослава е знаков, точно най-претенциозните се оказаха най-арогантни.

# 1 399
Да, освен това неизвестните не се отървават така лесно Simple Smile. Пък и комуто благото да си известен - на него и вредите. Като искаш да си Пенка от Пенково - никой няма да те знае за добро и лошо, като искаш да си известен - еми ела да те видим за всичко.

# 1 400
Това , че на много хора им се разминава не е причина да се подкрепя Белослава . Напротив създава се усещане , че виждаш ли всеки прави грешки , извини се жената…
Преди години същите хора пишеха възмутени за войната по пътищата и изискваха най-суровото наказание за момчето , което уби Милен Цветков-ами и то не е искало , аз вярвам , че се разкайва  и искрено съжалява …
Белослава просто е извадила късмет , че никой не е пострадал, но нищо не я оправдава-зряла жена , рекламно лице на кампания “не карай пил”.
Ако не се беше измъкнала с нередовен дрегер , а си беше понесла условната присъда -ок , но е доста нагла.

# 1 401
И какви са си Деса Цонева, която е била омъжена за Таков син и Лили Иванова, омъжена за Таков баща - обЪрках се - комунистическият елит същи сериал 😂

Мой познат от елита, подкрепил Белослава, ме помоли да предам негова позиция (понеже чете тук) анонимно - смята, че много хора пият, карат и се отървават а само за известните се пише. Това не в моя позиция - реших че е ок да го предам.
Бюти, ти предай на твоя познат, че ние знаем, че много хора шофират употребили алкохол и/или наркотици. Не сме слепи, не живеем в аквариум. Точно за известните трябва да се пише и тръби, когато са в издънка, защото се обръща внимание на проблема, а той е много сериозен! Като напишат - Йордан Карапетров от Девня беше хванат пиян на околовръстното, някой обръща ли внимание - не. Сигурна съм, че познатият ти не е глупав и ги разбира тези неща, та позицията му ми е малко неясна.

Последна редакция: сб, 15 юли 2023, 16:12 от Tess d`Urberville

# 1 402
  • София
То и неизвестните стават известни, когато убият някого. Вместо да се радват, че така ги предпазват преди да е станало късно, те недоволстват. Някои хора никога няма да си вземат урок.

Преди доста години мой близък остана без книжка след като премества колата пил. Той е благодарен за това, което се случи, след това си промени коренно живота в положителна посока. Понякога такова нещо може да те отрезви, за други обаче е просто малка грешка, която ще повторят отново при първа възможност.

# 1 403
И какво значение има, че за известните се пише? И други карали пили и друсани? За тях също се пише, когато ги хванат. Дали се пише за друг или не не променя факта, че Белослава е жалка картинка.
Сега си пуснах едно нейно парче, защото не бях запозната с творчеството и. Извинете, но тя вие.
Явно и пеенето е по станало по втория начин като измъкването и след карането пияна

# 1 404
Гущерова 😂😂😂😂😂😂

Ох чудя се елитът или не-елитът са по-големи кукувици
Скрит текст:

# 1 405
Във фейсбук имам един приятел,който е музикант.Неговите коментари по различни теми винаги са много адекватни и с удоволствие ги чета.Много е прям и директен,заради което и го блокират от време на време.Вчера обаче неговия коментар по повод Бубето беше изненада за мен.А именно,че трябва да се спре с този хейт по Белослава,как на всеки се случвало и всеки имал познат,който поне веднъж е карал пил.Общо взето музикалната гилдия явно го играят много подкрепящи се.Не съм сигурна обаче ако това беше някоя чалга звезда дали щеше да получи същата подкрепа.Но нали Бубуто има хотел,ресторант,а със сигурност всички тези със сърчицата си карат пили и просто и съчувстват,че нея са я хванали горката.Дано поне в тази ситуация се замислят,че може да са на нейното място следващия път и да не шофират след употреба на алкохол и бело.

Последна редакция: сб, 15 юли 2023, 15:28 от Emily123

# 1 406
За мен Лили Иванова не е феномен. За мен тя да има глас но не е добър Човек, прекалено его, егоист, цербер относно хората, с които работи. Тя за мен не остарява с достойнство, защото на такива години да се правиш на млада с облекло, да си криеш ръцете, шията, да не даваш да те снимат от близо- жалко е за нея. Тя не разбра, че годините не прощават на никого и е важно да си Човек, да остаряваш е важно, защото си жив още. На никого не помогна, защо примерно не е осиновила или просто на едно дете от дом да помага, да изучи? Защо, защото е пълен егоист. Пари трупа и се пазари за плащане, все е с претенции и за какво са й? Да се храниш толкова оскъдно само и само, ако може да си още 100г на този свят и да си слаба. Има и пластики и то отдавна. Остарява като цървул не като катедрала! Пак казвам според мен. За мен Емил Димотров беше по голяма  звезда от нея. Йорданка Христова за мен е пример как се остарява с достойнство, а не да се мъчиш да изглеждаш като 20г.
На Емил Димитров му прочетете биографията и пак ще си говорим. Преситен до дъно от слава и подмазвачество. Егоист, оженил се за прикриване на нестандартни наклонности. Карал жена си два или три пъти да прави аборти, (вкл. единия път - близнаци), за да му прислугва на турнетата. Аз бях отвратена и погнусена и едва след този прочит си изясни за.....

Говорите пълни глупости за хора, които очевидно не познавате. Не така категорично....

# 1 407
А как е?

# 1 408
# 1 409
Някой беше постнал по назад пак публикация на Димана Дойчинова.Слагам още една.Ето това са фатални последствия и трябва да стряскат всички и известни и простосмъртни.Харесва ми това момиче.Реших да не показвам момченцето.
Скрит текст:
Любо.
Ражда се в деня, в който неговите мама (24 г) и тати (28 г) умират. Или редно е да кажа - докторите го изваждат по неволя, докато майка му агонизира.
Пиян шофьор ги помита посред бял ден в София, докато двамата вървят  хванати за ръце по тротоар в кв. “Младост”.
Млади, тъкмо се оженили, с любов чакащи своето първо и последно бебе.
Помня, че ми беше много трудно да се държа професионално и да не плача, докато снимаме баба му Саня, която впрочем го гледа до ден-днешен и стоически не се пречупва.
Лекарите изваждат Любо преждевременно и по спешност много преди термин, докато 24-годишната му майка, невидяла нищо от живота, си отива в адски мъки и рани от удара.
Липсата на кислород и травмите са причина за церебрална парализа и куп тежки усложнения, които са съсипали детето доживот. Да, той никога няма да бъде здрав и пълноценен човек. Нито познава майка си и баща си. Представяте ли си - на неговия рожден ден баба Саня прави помени за мъртвите му родители, убити от поредния джигит.
Ненавиждам пияници и неадекватни хора зад волана.
Независимо от коя прослойка на обществото са. И не е като да не съм си поживяла с приятелки и да не съм докосвала алкохол.
Но масовата защита на певицата Белослава издава какъв е генезисът на родния елит - удавен в пороци и зависимости. И не на последно място - изтъкан от лицемерие.
Казвам ви го, защото тези неща не ми ги е казала съседката, а ги знам от първо лице, единствено число.
Иван Ласкин и Токев бяха злодеи, но Бубето, както ѝ викат, със златен ореол и прашец посипана.

Последна редакция: сб, 15 юли 2023, 15:22 от Amber*

Общи условия

Активация на акаунт