Звездни компромати - Юли' 23

• 319 685
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 1 695
Съща Дженка Лопез. Все тренира и все тръткава. Нищо ѝ няма като цяло, нормална жена, но която не тренира. Но то пък от тяхното гето до нащо има разлика. В тяхното е на почит, за нащо си е тръткава определено. И не тренира определено.
Не харесвам Джорджи, но такъв й е типът структура. Имат си ханш, но определено са стегнати - особено Джей Ло и предвид, че е на 50.
А да си просто слаб и нетрениран върви до 20. После се вижда разликата много лесно - дали имаш повдигнато дупе, стегнати бедра, тонизирана талия, корем, оформени рамене. И предвид колко мъже и тук плезят език зад хубаво д***, съвсем не мисля, че не върви в нашето гето. То е малко като да кажем, че там си харесват Памела Андерсън, ама тук русо и с голям бюст не върви Grinning

Последна редакция: ср, 19 юли 2023, 08:29 от Linda*kiss

# 1 696
  • София
"Лудориите на Зак и Коди"? Хубавец е станал.

# 1 697
  • Glasgow
Ето за проваления концерт на ДжейЛо в България, и слънчогледови семки искала🤭приличаме си по нещо. Не знам кой беше с цветята, беше нещо странно, да са без тичинки примерно...
Скрит текст:

# 1 698
Димитър Маринов беше обяснявал за забраните, които е имал, докато е снимал с Дензъл Уошингтън - от рода забрана да го доближава на по-малко от еди колко си метра, да го поглежда в очите и т.н.
Явно е масово.
Дензъл Уошингтън ми падна в очите когато писаха, че имал изискването никога да не целува екранната си партньорка, ако тя е бяла. И веднага си представих воя, който щеше да се надигне, ако това беше казано от бял актьор към тъмнокожите му колежки.

# 1 699
А, Крум Маноилов, моля ви се...
На Чапа блудния син, каквото не е започнал, не го е развалил

# 1 700
И аз помня някакво изискване от Лопез за цветя. Колко на брой, пък какъв цвят и т.н.
Аз съм от не- харесващите я. Да, на много снимки изглежда повече от добре, но до там.
Бакалова нали беше казвала, че заради отменения концерт фалирала била. Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 19 юли 2023, 08:52 от TuЛи

# 1 701
Аз съм още на София Вергара. Доколкото си спомням тя има голям син и е в битка с бившия си за замразени ембриони. Вероятно и да иска, не може да роди на Джо.

# 1 702
Ма'мола ви са, прави се Джей Ло. Онзи ден като ги снимаха папараци и Бен блъсна вратата на колата почти в лицето й дали бяха затворили центъра за да премине ескорта от 7 лимузини? Или пък са затворили цял мол за да може тя да си купи кола лайт с лимон? Намерила къде да звезделее и Бакалова й се вързала.
Има ли данни дали е успяла да я осъди?

# 1 703
За Джорджина - нали на запад не харесвали този лъскавия и кичозен стил, но ето че има изключения. Но й отива някак на нея.

чак пък да не се харесва....
а тази си е доста зле, чалга отвсякъде

# 1 704
  • Glasgow
Това със 7те лимузини наистина, "Посмали, Манго"...тук на световната климатична конференция дето световни лидери идваха нямаха ескорт по 7 коли, за ДжейЛо от Шекер махала ежедневие обаче 🤡 🤡 🤡

# 1 705
Аз съм още на София Вергара. Доколкото си спомням тя има голям син и е в битка с бившия си за замразени ембриони. Вероятно и да иска, не може да роди на Джо.
Едното какво отношение има към другото?
И аз помня някакво изискване от Лопез за цветя. Колко на брой, пък какъв цвят и т.н.
Аз съм от не- харесващите я. Да, на много снимки изглежда повече от добре, но до там.
Бакалова нали беше казвала, че заради отменения концерт фалирала била. Rolling Eyes
Кой е фалирал? За кого да ни е жал Grinning

# 1 706
Ама Джей Ло имаше концерт в България, в Арена Армеец през 2012-та. Ние си купихме билети в последния момент и имаше само вип, много е харизматична и има страхотен контакт с публиката, много се впечатлих от начина, по който си въртеше задника докато качваше едни стълби 😁

# 1 707
  • Glasgow
С колко лимузини беше, или като Лепа Брена с хеликоптера🤭
В Инста скоро гледах един рийл смешка, как казваш на арабска жена "Ела, но по кежуал, не се престаравай" и една ливанска младоженка пристига на сватбата си на летящ балон, целия окичен с балони"🙈

# 1 708
Божидара Бакалова честити рождения им ден ..::
Защо е включила гробище, обаче, не разбирам https://www.instagram.com/p/CuxGCE2MWoK/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

# 1 709
  • на село
Аз харесвам Дженифър Лопес, защото с едно кълчене и сносно пеене, направи мултимилионен продукт. Иска се много работа и дисциплина. За 50+ с тези физически дадености, изглежда повече от чудесно.

Между другото, аз също мога да измисля лист с изисквания. От години се правят свободни съчинения на база - имам един приятел, който познава бабата на един от екипа на Дженифър Лопес.

Общи условия

Активация на акаунт