Звездни компромати - Юли' 23

• 319 488
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 1 860
  • Glasgow
Тонка, да😄МДж вайбс
Боби Михайлов бил избран за председател на футболната комисия в УЕФА. След толкова разследвания срещу него как стават тия работи

# 1 861
Гледах Део и Мариана в “120 минути”миналата събота. Колкото е благ Део, тооолкова е кисела жена му. Много тъпо го засичаше постоянно и изглеждаше отегчена, намусена, недоволна и т.н. След участието им при Рачков, ми се затвърди впечатлението, че нещо не е наред във взаимоотношенията им.

Последна редакция: чт, 20 юли 2023, 22:48 от Анонимен

# 1 862
Случайно ми попадна въпросната Мариана в Инстаграм, писала е, че интервюто в "120 минути" е първото й и била много притеснена.
Разгледах й профила и открих снимки и от други тв изяви - в "Преди обед" примерно.
Део ми се стори много отслабнал и смачкан, липсва онази заразителна харизма.

# 1 863
На мен Мариана ми изглежда сериозна и интелигентна жена, но просто изморена. Жената отразява това, което ѝ дава мъжа и обратното. Део е спокоен, получаващ каквото му е нужно на душата, а Мариана е изморена. Струва ми се като млада Мариана е попаднала в подвеждащата мисъл "I can fix him". В крайна сметка Део е получил жена, готова да му осигури дом, деца и всичко необходимо, за да изживява той дзен периода на "рокендрол звезда", който спира вредните навици и се отдава на градинки, будизъм, био живот и семейство. А какво е получила Мариана от Део? Сама каза, че ѝ липсва това, което не е изжиявала. Това е гадната страна на "I can fix him", момичета.

# 1 864
Какво работи мъжът на Палома?
Конов е партньор в McKinsey (много скъпи консултанти) в представителството им в Дубай.
Явно трябва и да е умен, но не личи много от втория му избор в живота. 🙄

# 1 865
Ако с мисълта "какво ще получа обратно" се влиза във връзка или встъпва в брак, то изначално всичко е обречено. Подкрепям мнението по-горе, че колкото и да е благ Део, изглежда напоследък потиснат и смачкан. Не мога да коментирам колко е интелигентна, но определено преди изглеждаше по-жизнерадостна и усмихната. В интервюто спомена, че й липсва динамиката и животът в града.

# 1 866
  • Glasgow
Ами Лора Караджова беше казвала за него, че тази жизнерадостност му е роля, а в реала е друг, както някои хора и за Рачков казват (макар че той и в роля ми е дразнещ). Също по времето на пика му той е бил или на стимуланти или пил, просто си остарява човекът, той трябва да е над 50г.
Ред. На 47г бил

# 1 867
Део е на 47???? Леле, не мога да повярвам!

Гледах интервюто току-що, подкрепям мненията тук, той изглежда изморен/объркан, тя изглежда изморена/отегчена. Или не им е било  ден, или нещо не е както трябва.

Аз знам от моя колежка, която ги е интервюирала в миналото нееднократно и е позната с тях, че са много готини и свестни хора. Няма там някакви тайни, компромати.

Това си е просто връзка, с нейнитет възходи и падения.

# 1 868
Нина не ползва оземпик, това са пълни глупости. Тя винаги е била много слаба, но в същото време постоянно тренира и внимава какво яде. Да, изглежда по-състарена в лицето и май си е сложила гърди, но е това само. Другото е, че пуши и пие.
Скрит текст:

ДжейЛо от последните снимки точно я гледах в клип с папараците как ги псува. Напоследък има много такива клипове как се кара с тях, гони ги и им тегли едни.

Aриана Гранде е във връзка с нейният колега и актьор Итън Слейтър
Скрит текст:
Меган Фокс и МГК
Скрит текст:
Ким К.
Скрит текст:

# 1 869
Мегън Фокс има вид на"труженичка",а задника на К. ич няма и да го коментирам.

# 1 870
Ким К. какво кебапченце е 😀

# 1 871
Мегън Фокс има вид на"труженичка",а задника на К. ич няма и да го коментирам.
Имаше лаф от началото на новите времена - преди трябваше да дръпнеш гащи, за да видиш дупе, а сега - да дръпнеш дупе, за да видиш гащи. Те т'ва е модата Кардашиян 😉🤔😜

# 1 872
  • Варна
Мария Илиева винаги е била трътла, не случайно е облякла такъв тип рокля.

# 1 873
Ким Кардашиан има задни бузи на кентавър, но поне го няма целулита от 2017-та, когато папараците я бяха заснели:

# 1 874
  • Варна
Я увеличи снимката 🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт