Звездни компромати - Юли' 23

• 319 474
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 1 830
  • софия
Сано ми е мега неприятен от едно интервю, в което обясняваше, че съседите му били доносници, защото били подали сигнал, че е паркирал на тротоара. А той - великият актьор, се бил прибрал късно вечерта и не било имало място. Ай сиктир! Ще спреш и през 2 улици. Не е казано, че трябва да си пред входа.

# 1 831
Палома май ни чете, цял ден качва снимки на децата. 😂😂

# 1 832
Красиви са децата, но ми прави впечатление че отсега са с по три гривни Картие на ръцете. Имам доста заможни познати, такова нещо не съм виждала на 5-7 годишни деца.

# 1 833
Бело...слава? Това ли са другите подробности?

Любов и други катастрофи е полoжението. Леле, каква нелепица само... тцтцтцтц.

# 1 834
Палома май ни чете, цял ден качва снимки на децата. 😂😂

Вероятно чете. И Деса Цонева цял ден пуска снимки с муж и дете 😂. Беше пуснала стори как не била меркантилна, обаче като чуела “Валентино” и ставала меркантилна, обаче го изтри, та пусна клипче с детето. Ох добре че сме ние да си погледнат семействата малко 😂😂. Скоро очаквам снимка на Палома да реже салата 😂.

# 1 835
Какво работи мъжът на Палома?

# 1 836
Део и жена
В коментарите много я обвиняват, че не се е държала ок

https://m.youtube.com/watch?v=BqFbi6JKaXU

# 1 837
  • София
Извинете, не съм чела назад, но отбелязахте ли кончината на Джейн Бъркин?
(14 декември 1946 - 16 юли 2023)

Страшно мъчно ми стана, харесвам я много, уникална жена, може би една от най-големите красавици на 20 век. Преживяла е много, погребва най-голямата си дъщеря преди години.
RIP, Джейн.

# 1 838
Шакира я очакват 8 години затвор, ако я признаят за виновна в укриване на данъци.

# 1 839
Долф Лундгрен се оженил за треньорката  си. Той на 65, тя на 27г…. лИбоФ
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 20 юли 2023, 20:56 от G&B

# 1 840
  • Glasgow
Четох, че бил терминално болен с максимум две години оставащи и затова се оженили.
За Део и жена му нищо чак толкова екстремно не виждам, ако дрънка щуротии ще го поправя, много ясно. И аз така правя🤣и затова съм сингъл сега, stubborn  съм била.

Последна редакция: чт, 20 юли 2023, 20:58 от Jokerr

# 1 841
Какво работи мъжът на Палома?

Конов е партньор в McKinsey (много скъпи консултанти) в представителството им в Дубай.

# 1 842
  • Glasgow
Софи Маринова. Дали се разпознава сама...престарала се е
Скрит текст:

# 1 843
Мустакът на Стоичкова е от филтъра.

Колкото до Кейт - малко крийпи звучи това. Не може ли просто да се е колебала между двете места и като е разбрала, че Уилям ще учи в Сейнт Андрюс е решила да отиде и тя. Все пак друго си е да казваш, че си завършил в едно училище със самия принц! В техните среди това има значение.
А и колко още Кейтита са се домогвали до Уилям...Каква й е била гаранцията на Кейт, че принцът точно на нея ще обърне внимание, точно в нея ще се влюби? Факт е, че много си подхождат. Като родени един за друг. Повече вярвам във версията, че другата кралска снаха е имала стратегия. Дали Хари не съжалява вече, че е направил такъв избор? Той беше свикнал на доста динамичен живот, купони, щуротии...

# 1 844
Принцеса Нефер от анимационното "Mummies" изглежда по-реално Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт