Звездни компромати - Юли' 23

• 319 464
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 1 875
Мария Илиева ето в този си период имаше топ тяло: https://youtu.be/MLTj87oprBc
Тогава май нещо златотърсеше из САЩ, но буустна успешно кариерата си след затишие.

# 1 876
  • Варна
Онзи ден видях последователка на Ким.
Почти същото, но натурално дупе, в почти същия, но цял бански.

Цял, но достатъчно озрязан, с прилично количество дупки, вързанки и достатъчно дълбока долна част.

# 1 877
Мария Илиева винаги е била трътла, не случайно е облякла такъв тип рокля.
.... и неизменните копита.

# 1 878
Сигурно дълго време ще ги гледаме тези платформи, на които се качват… много са ми грозни тези обувки. Натали, например, е с по-подходящи обувки.

# 1 879
Мария Илиева има криви и къси крака, затова носи само такива обувки

# 1 880
  • София
Камила Кабейо
Скрит текст:
Шакира
Скрит текст:
Кели Роуланд
Скрит текст:
Елизабет Олсън
Скрит текст:
Лили Алън
Скрит текст:
Хю Джакман
Скрит текст:
Сигорни Уивър
Скрит текст:
Серина Уилямс
Скрит текст:
Луси Хейл
Скрит текст:
Дженифър Лопес
Скрит текст:
Ева Лонгория
Скрит текст:

# 1 881
Боби Михайлов бил избран за председател на футболната комисия в УЕФА. След толкова разследвания срещу него как стават тия работи
В сравнение с тях, Боби е чист като утринна роса по Еньовден.

# 1 882
Боби Михайлов бил избран за председател на футболната комисия в УЕФА. След толкова разследвания срещу него как стават тия работи
В сравнение с тях, Боби е чист като утринна роса по Еньовден.
Именно де. Сигурно е, че ще върши работа.

# 1 883
Някой гледа ли преди Обед? Тръгна ли си Сашо Кадиев от БТН или не? Не можах да спя от притиснение

# 1 884
  • София
Някой гледа ли преди Обед? Тръгна ли си Сашо Кадиев от БТН или не? Не можах да спя от притиснение
Тръгна си.

# 1 885
Мамин Сашко няма да е повече водещ? Или само за лятната ваканция си е тръгнал?

# 1 886
Мамин Сашко няма да е повече водещ? Или само за лятната ваканция си е тръгнал?
https://www.dnes.bg/zvezdi/2023/07/21/sasho-kadiev-napusna-predi … go-zamesti.577057
Окончателно, след 12 години вярна служба.

# 1 887
Преди да се събере с Мариана, Део беше абсолютна отрепка, не знам  дали изобщо изтрезняваше от субстанции и алкохол. Взимаха го тук-там на работа компромисно на база стари приятелства, и беше въпрос на време да изпадне от публичния живот въобще. Това, което е свършил той като работа по промяната си, а и тя - като подкрепящ партньор, е много дълъг и тежък път, и няма как да бъде изминат от каквито и да е комерсиални подбуди. Трябва си любов, много любов - и от двете страни. Да превърнеш окаян надрушляк в семейно ориентиран мъж и отдаден баща, е огромно постижение, и както и да говори и да се държи Мариана - оправдавам я и я уважавам за това, което е направила! Не мисля, че самият Део изглежда смачкан и тъжен. По-скоро не е в онова приповдигнато, еуфорично и инфантилно състояние, с което всички бяха свикнали, но в което беше от субстанциите. Сега е просто обикновен човек с обикновен живот, и поведението му отговаря на възрастта му. Уточнявам, че не познавам лично нито Део, нито Мариана, но съм била свидетел на негови неадекватности от едно време, и съм присъствала на множество разговори в средите, колко е ненадежден и рисков в работата си. Нея не съм я виждала на живо, но ми допада като излъчване.

# 1 888
  • на село
Да не забравяме, че Део е на 47 и не може да изглежда вечно свеж, особено след години на… субстанции. Виждам съвсем нормална жена, която няма опит в даването на интервюта. И отглеждаща 3 деца. Нормално семейство. Всички държим на каишка детето на свекървата, но при Део се налага да е по-изкъсо, и има защо. Можеше да отпусне леко за пред камера, ама както казах - няма опит.

# 1 889
  • София
И аз харесвам Кадиев, понякога прекалява или пуска неуместни шеги като за сутрешен блок, но ми е ведър. Смятам, че е и по-талантлив в театъра от майка си.

Има слухове за двама заместници - Кирил Недков или Мариан Бачев, аз по-скоро залагам на първия. Него го бяха тествали, беше временен заместник на Сашо.

Общи условия

Активация на акаунт