Звездни компромати - Юли' 23

• 319 371
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 1 890
Цонева в отчаян опит да привлече внимание 😂
Скрит текст:

Ким К. (заден план)
Скрит текст:

# 1 891
Део и жена
В коментарите много я обвиняват, че не се е държала ок

https://m.youtube.com/watch?v=BqFbi6JKaXU
Не усетих драма между тях.Нормално семейство.Тя е била тази която искала да се преместят в Годеч,сега и липсва динамиката на града.За мен проста дългото майчинство е причината за да има  желание да усеща динамиката на града.Моят мъж си има село,свекърите живеят там.За нищо на света не бих живяла в града.Проблема при селото на ММ е ,че няма водопровод и сме с бунар.

Последна редакция: сб, 22 юли 2023, 00:13 от MG18

# 1 892
Колко деца има Део?

# 1 893
2 малки момчета

# 1 894
  • София
Безос и Лорън Санчес
Скрит текст:
Даниел Крейг
Скрит текст:
Дженифър Гарнър
Скрит текст:
Але Амброзио
Скрит текст:
Джеси Джей с бебето
Скрит текст:
Хилари Дъф
Скрит текст:

дъщерите ѝ
Нина Добрев
Скрит текст:
Фамке Янсен
Скрит текст:

# 1 895
А Тита пак се била събрала с оня кроманьонец Недко, дето й беше счупил два пръста.
Чета и се кръстя моята дъщеря един ден да има повече самоуважение и чувство за самосъхранение от нашите женски "звезди".

# 1 896
  • Великобритания
Аз съм от тези , които харесват Сашето Кадиев , фен съм му , за съжаление само веднъж съм го гледала на живо , дано имам шанса да повторя. Много разчувстван беше днес сутринта, толкова много изненади му бяха подготвили , най ми хареса колко мило се държи с Деси , личеше си , че са си много близки.
Ще ми липсва, но ще го следя в Инстаграма , дано споделя повече от това , което му предстои

# 1 897
Аз дълго време не харесвах Сашко, но го гледах при Тото и ми се стори забавен. После гледах и постановката им с Мариян Бачев. Трудолюбив е Сашко, 12 години ефир всяка сутрин не са никак малко време, отделно съчетани с театър и останалите му ангажименти. Според мен има възможност да започне нещо по-хубаво и добре платено.

# 1 898
А, близки Деси и Сашо?
Мимози вярно се смучат много навсякъде.

# 1 899
  • Sofia
И аз харесвам Сашо Кадиев. Ще липсва!

И вижте, не е лесно животът ти да е концентриран само върху поредната почивка. Тези хора затова се обръщат към поркане и дрога, СКУКА!

Предизвиквам Деси да си намери работа и да заслужи уважение, а и ще види колко по-интересни са дните. Не е нужно човек да има нужда от пари, за да работи. Има пример от баща си, който също вероятно е бил задоволено дете на известни родители, но си създаде име, успешна кариера и създаваше впечатление на амбициозен и дисциплиниран човек. Беше изключително харизматичен водещ.

# 1 900
  • София
Предизвиквам Деси да си намери работа и да заслужи уважение, а и ще види колко по-интересни са дните.
Веднага си я представих на работа от 9 до 18 ч на гише с клиенти. Grin Е, майтапя се, но би било интересно.

# 1 901
  • София
Да вземе да си отвори и тя едно Идеси и да се събират там да поркат просеко и шампанско от сутринта. Тъй де, много по-готино е да почнеш да се напиваш от сутринта, че до вечеря вече само с една чаша вино да си на черешата.
Не ме кефи жена да си изкарва комплексите върху други жени.

# 1 902
Вече като изляза, се оглеждам да не ме цапардоса някой камък. От седмица все камъни хвърчат. Който не е карал пил, да хвърли камък. Който не е пил на закуска, да хвърли камък. Наистина ли това да се наливаш с алкохол още с отварянето на очите си е толкова нормално, че чак на някого се струва невероятно, че може да има хора, които никога не са го правили?

# 1 903
  • На морето!
Четох някъде че Кадиев отказал няколко много добри предложения за филми и театрални роли заради заетостта си в телевизията. Мисля, че много добре си изигра картите, пожелавам му успех в бъдещите проекти.

Деси беше по-приятна като журналист по сериозни теми, отколкото като водеща на лайф стайл предаване, но Сашо много добре контрастираше и им се получаваше добре. Ще видим с новия колега как ще е.

Деса Цонева е супер зле. Толкова претенции, образования, квалификации и "връзки" и накрая единственото, с което може да се похвали е, че пие шампанско на закуска.

# 1 904
Кадиев с Десито изобщо не са мелели брашно в началото. Тя даже едвам го изтрайвала. Беше споделила в интервю.
С времето сигурно и му е свикнала. Той да не се е уредил за директор на телевизията?
За мен най-голямата изненада беше шише ракия (палинка) на закуска в хотел в Унгария. Имаше група немски пенсионери на екскурзия. Удариха по едно за подобряване на храносмилането. 😜
Камъни щом летят значи бая народ НЕ кара пил, не порка от сутринта. Това сякаш е по-добра новина от дъжд в сегашната суша 🤣🤣🤣
Шегувам се, да не се обидите.

Общи условия

Активация на акаунт