Звездни компромати - Юли' 23

• 319 351
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 1 965
  • Sofia
Доколкото четох, цветовете им са розово и черно. Имат спонсор AutoNation, чието лого е със същите цветове.
Според статия в нета:
"Според изявление на клуба за предишна фланелка, розовият цвят «отразява жизнената душа на Южна Флорида». Цветът също е този на краката на чаплите върху логото.

Подобно на Монпелие през октомври, розовата фланелка също може да подчертае борбата с рака на гърдата. От 2021 г. Inter Miami и AutoNation се споразумяха да кръстят своя стадион „Drive Pink Stadium“.

Това споразумение включва и операцията «Спасявания»: за всяко спасяване на вратаря на Интер Маями, двете организации ще правят годишно дарение от 100 000 долара за финансиране на изследвания за рак."

Да напомня, че в розово е кампанията за рак на гърдата също.

# 1 966
Тази Мара е  оставила следа, направо трап е изкопала. С нея  свързват всеки близък  и.
 Бившият на Мара, Дзверо на Мара и всички по средата са отличават като на Мара, да не повярваш.

# 1 967
  • Rock & Roll feeling ...
Жени с разбиранията на Мара, отдавна са в Дубай с по няколко апартамента в родните си страни и карта безлимито.
Тя  хем има нужната гледна точка, хем търси на местна почва, хем не може да задържи някой за по-дълго време и хем накрая яде и бой. ....... Много е проста.
Вместо да се кикерчи и да търси жертви- онли фенс - билет за Дубай - симпатичен шейх - много важна дама живееща в чужбина.  Да си отдъхнем всички от нейните напъни и драми.

# 1 968
Нейни бяха думите към мегз за "лаенето на кашка" в биг брадър, проучила е тя нещата за ДЮбай, ама не са й сторили баш като за нея условията със ситен шрифт.
Дама е тя. Дама.

# 1 969
Преди ден или два Мария е качила снимка в двор на къща и ми изглежда като тази, която наеха след скандала с шамарите. Може пък да не са се разделили, просто да търси евтина провокация.

# 1 970
  • София
Може ли да познаете кои са?
Скрит текст:
Скрит текст:

# 1 971
  • Glasgow
А Мегз какво прави там всъщност🙄не че нещо, ама тези с безлимитото не изглеждат като Мегз

# 1 972
Серина е бременна, струва ми се с гол корем и спортен топ. Ето по-добра снимка тук
Скрит текст:

Да, ясно … и тя като Риана е извадила корема напред Simple Smile

# 1 973
  • Glasgow
Втората е Камелия, първата ме затруднява 🙄🤔

# 1 974
На Камелия носа, устните и зъбите изглеждат криви. 🤨

# 1 975
И аз скоро бях писала, че харесвам как се облича  Мая Манолова и след 5 минути бях изтрита. Нито нещо лошо съм написала, нито нищо. Не мога да схвана логиката на триенето.

# 1 976
Моля ви, само не захващайте темата с таксата!

# 1 977
  • Glasgow
Моля ви, само не захващайте темата с таксата!
🤣🤣🤣може да има нови цени, нова информация.

# 1 978
Аз също харесвам Кадиев и изгледах предаването за изпращането му. Не се сещам друг да е изпращан така празнично и положително като него, обикновено потъват и даже ги забравяме. Пожелавам му успех, на мен ми беше забавен.

# 1 979
Кадиев по свое желание ли напуска или по желание на предаването? Едва ли доходите му от Бтв са били лоши.

Общи условия

Активация на акаунт