Звездни компромати - Юли' 23

• 319 591
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 2 010
Има поне някаква житейска справедливост, че жената на Свинаря му е останала съпруга и впоследствие наследник с децата му и си е прибрала каквото е успяла.

Мислех, че Анелия не е от тези в редицата, но според това, което пише, и тя в кюпа.

Въобще как бг медии канят жени на премии в сутрешните си блокове, не ми е ясно. Звезда до звездата. Дама до дамата са всичките.

Интересно ми е сега като се изпоожениха и народиха деца, кой запълва тая високоморална ниша по частните партита или вече в обществения ни живот всички са щастливи и семейни и вече я няма практиката на певици и манекенки на повикване?

# 2 011
Има поне някаква житейска справедливост, че жената на Свинаря му е останала съпруга и впоследствие наследник с децата му и си е прибрала каквото е успяла.

Мислех, че Анелия не е от тези в редицата, но според това, което пише, и тя в кюпа.

Въобще как бг медии канят жени на премии в сутрешните си блокове, не ми е ясно. Звезда до звездата. Дама до дамата са всичките.

Интересно ми е сега като се изпоожениха и народиха деца, кой запълва тая високоморална ниша по частните партита или вече в обществения ни живот всички са щастливи и семейни и вече я няма практиката на певици и манекенки на повикване?

Едва ли, ходят още по "тийм билдинги", ако им платят добре. Тя Наоми Кембъл се е съгласила, та от нашите ли няма да има кандидатки. Иначе със сигурност има и по-млади, гладни и неизвестни, конкуренцията е голяма.

# 2 012
Ми те сотаджийките остаряха. Но идва ново поколение, родено от тях. Природата не търпи празно.

# 2 013
  • Glasgow
А толкова ли не се отпуска никой спонсор да даде кола на име на дамата/дамите...Виолета Здравкова в един от първите брадъри разказваше, как всички в един момент си взимат колите и колко е била щастлива като си купила сама голф (примерно) и вече знае, че няма да и я вземат😔

# 2 014
Като стана дума, какво стана с Виолета Здравкова, наследи ли нещо?

# 2 015
Тя едва ли. По скоро дъщеря и. Ако има какво да наследява.

# 2 016
  • Glasgow
Може би момиченцето е наследило 🤔то трябва да е жена вече, де. Нали след този брадър се сближи с таткото и семейството му

# 2 017
.

Последна редакция: нд, 23 юли 2023, 11:18 от *Ягодка*

# 2 018
  • софия
Снощи беше последният концерт от турнето на Хари Стайлс. Беше велик концерт - 120 000, всичко разпродадено. Беше си направил труда и научил италиански изрази и текстове да благодари (не само grazie <mille>), подготвил специален мърч за последния концерт. Турнето е в топ 5 световни турнета на всички времена.
Това момче заслужава славата, която има. Прекрасен е - има отношение към феновете си, пее, работи, не се лигави, много чаровен. Официално съм негова леля-фен и следващия път ще си взема билети за пред сцена. Атмосферата на концерта, на който бяхме, беше страхотна - готини усмихнати хора, спокойно, позитивно, някои облечени тематично, закачливо. Абе не съм вярвала, че толкова ще ми хареса. Уж заради дъщерята отидох. Беше пълно с двойки родител-дете и родителите също бяхме облечени тематично малко или повече. Феновете му много се стараят и не можеш да сбъркаш, че са тръгнали на негов концерт. И той им отвръща с отношение.
Чудно момче е Хари. Дано си хване някоя яка мадама, а не пореден кифльоч.
Скрит текст:
Боже, ода написах да него, но е наистина як!

Последна редакция: нд, 23 юли 2023, 10:44 от zvаnchе

# 2 019
Алекс Богданска натурална ❤️
Скрит текст:

# 2 020
Ами пак е хубава. Знам, че изгуби част от природната си индивидуалност, но е хубава, а и тя очевидно си се харесва, това сякаш е най важното, защото все пак тя си се гледа в огледалото всеки ден и е повече от добре това, което виждаш да те радва и да ти дава самочувствие.

# 2 021
С тези постоянни корекции, които прави, не ми се струва да се харесва особено. Rolling Eyes

# 2 022
Върхът на носа й е смразяващ...

# 2 023
  • Балчик
А защо до филипинки се е стигнало в избора на детегледачки, някакъв проблем ли има с агенциите в София, в които е пълно с мили жени с медицинско или педагогическо образование? Някакъв вид ексцентричност и символ на статут ли е да си хванем екзотични бавачки, че не мога да се ориентирам нещо.
Защото са много евтин вариант за нашите бизнесмени и съпругите им. Моят работодател си вкара две от Индонезия и Индия, за двете си деца, които по цял ден са с децата, докато мама и тати "работят" , особено мама. Мисленето е в посока, че първо децата говорят с бавачките си само на английски, друг е въпросът какво е нивото на английския. А е като престиж и модно бавачките да са чужденци...

# 2 024
На мен носа на Алекс ми харесва повече отколкото този на Преслава.
В последното интервю на Камелия, забелязах, че Носът й стои малко по-естествено (нали трябва 1 година за да се види точно как ще изглежда). Но това, което ме шокира беше непрекъснатото използване на изразите :"Изпълва ме" и "Разширявам се"

Общи условия

Активация на акаунт