Звездни компромати - Юли' 23

• 317 635
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 2 295
  • на пистата
Ще боядиса Атанаска това за няколко часа сама...ама в друг живот 😉
Скоро Бачора се жалваше,че умирал от жега у тях,Насето не давала да има климатици,че ще и загрозявали стените.

# 2 296
Хубав коментар са й написали. Ама дали са наясно каква е историята между нея и Бачорски …
Гледам да не съдя винаги хората - всеки си има множество кусури, но това да заграждаш мъж с жена и дете ми е едно от големите дъна.
Не може да нямаш грам достойнство, уважение към другите, направо е отвратително. Дано ничие дете не прилича на подобни аморални личности.

# 2 297
Класна Атанаска! Хвала!
Не е научила най-важният урок обаче - how you get them is how you lose them

# 2 298
  • Glasgow
Това видео с Райна и пържоления  беше много смешно, тя както си пее най нормално и пристъпва от крак на крак, като засипаха банкнотите как развъртя ханша🤣🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ужас

Последна редакция: ср, 26 юли 2023, 01:47 от Jokerr

# 2 299
  • Viena
Направо й се промени целият танц.😃😃😃

# 2 300
  • Rock & Roll feeling ...
Халваджиян се влюбва в Кремена май защото тя е от богато семейство и от сой. Докато се е опитвал да върти бизнес в Италия с кафемашини, бащата на Кремена ги е финансирал. Иначе преди да срещне нея - гладни години.
Всъщност баща му и майка му са били в Италия, преди да се отвори възможност за бащата на Кремена.
Аз вярвам, че са се влюбили, защото са си паснали.

На коя страница е клипчето с Райна?

Последна редакция: вт, 25 юли 2023, 23:13 от Летящ Кактус

# 2 301
Това с инфлуенсърките винаги ми е било изключително интересно, как една жена решава, че може на някой да му е интересно ежедневието й, или че има достатъчно знания, за да показва начини на хранене, да говори за козметика и т.н.

# 2 302
# 2 303
A какво прави това момиче до Райна - нещо като брейк танц ..  и защо е облечена в нещо като пола от ученическа униформа 😂😂😂

# 2 304
  • На морето!
Аз явно съм от малкото,  които харесват Халвите, включително и младите Халвички. Успешни, работещи, с ясна позиция и без нито един скандал с алкохол, наркотици,  с*кс или кражби, но най-вече ме радва колко сплотени и единни са цялата им фамилия и приятелите им.
Всъщнаст помня нещо като скандал, след като развалиха отношенията с онази кукувица Наталия Симеонова,  Халвата заяви, че спира да я подкрепя и вратата за нея е затворена, та малко след това тя наистина залезе, въпреки опитите на Денис да й направи предаване.

# 2 305
Коментирахте ли, че Джони Деп е намерен в безсъзнание преди концертв Будапеща? Май за следващите концерти се е оправил, ама е стигнал до болница.

# 2 306
Май сцената не е доправена, защото го дадоха сниман на другия ден ли, с въпрос прилича ли на болен, нещо не  е така.

# 2 307
  • На морето!
Какво му е на 'Жонката?

Да покажа и аз една все още неемигрирала, недооценена родна звезда. Не знам каква е идеята на снимката,  на мен на летяща катерица ми прилича.
Скрит текст:

# 2 308
Ананаска се опитва да копира Оксана Самоилова, както във влогърството, така и в козметичната линия ( sammy beauty).До колко ѝ се получава обаче е отделен въпрос.

# 2 309
  • София

Всъщнаст помня нещо като скандал, след като развалиха отношенията с онази кукувица Наталия Симеонова,  Халвата заяви, че спира да я подкрепя и вратата за нея е затворена, та малко след това тя наистина залезе, въпреки опитите на Денис да й направи предаване.

Изпуснала съм, какъв е скандала с Наталия?

Общи условия

Активация на акаунт