Звездни компромати - Юли' 23

• 317 578
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 2 520
🤣
"Не е пластмасова и не сме се срещнали в заведение. Беше любов от пръв поглед. Още когато се запознах с нея, усетих тази енергия и химия, които ми подсказаха, че сме били заедно и в предишен живот“, разкрива Валери.

# 2 521
Цитат на: precious* link=topic=1570294.msg46747894#msg46747894 date=1690448141

[/quote
Кремена се е докарала като Катрин от "Убийства в рая" Simple Smile

Скрит текст:

Това онзи австралийски филм с крокодилите ли беше?
Много го харесвах като дете, наскоро пак се бях сетила за него. Както и за "Между два бряга"  (последното заглавие в наши дни звучи доста... хм, двояко).

# 2 522
Онзи австралийски филм е ''Завръщане в рая'' Simple Smile, ето главната актриса Ребека Джилинг, в ролята на Стефани Харпър тогава и сега -
Скрит текст:

# 2 523
  • София
Синди К.
Скрит текст:
Рита Ора
Скрит текст:
Мик Джагър ... станал е на 80 г.
Скрит текст:
Моят любимец Лени и той на рождения ден.
Скрит текст:
Джиджи Хадид
Скрит текст:
Лили-Роуз Деп с гаджето
Скрит текст:
Ники Хилтън и Ема Робъртс
Скрит текст:
Нийл Патрик Харис със съпруга/та му
Скрит текст:

# 2 524
Ники Хилтън не е някаква уникална красавица, но винаги има много приятно и уравновесено излъчване. Винаги е супер облечена, поддържана, усмихната. Прави впечатление на щастлив човек.

# 2 525
  • Glasgow
"Завръщане в Рая", да. А ексцентричната и "лоша" беше Джили, дето с мъжа на Стефани я бутнаха на крокодилите. Много ми харесваше на Джили стилът тогава 😄

# 2 526
Тази сесия на Рита Ора много напомня на една подобна на Мадона, докато беше омъжена за Гай Ричи. Същия бритиш пасторал, същите дворци, дворове, кокошки.

# 2 527
Гаджето на Деп- дъщеря от какъв пол е?

# 2 528
Ужасен стайлинг на Кремена, можеше да бъде свежо и шаренко и без да прилича на шаман, че и с корона.

# 2 529
Не мога да разбера това възмущение по Кремена вече трети ден. Все едно никога не сте я виждали. Аз бих се изненадала, ако я видя в копринена рокля слонова кост на  Lanvin.

# 2 530
А, тя Кремена може и да облече бежова рокля, но аксесоарите ще компенсират жаждата й за лъскаво, откачено и кичозно.
Навремето си спомням нейна снимка с тоалетно гърне върху главата, вместо шапка. Беше го хванала с две ръце, за да не й се заклещи главата в него.

# 2 531
  • Down south
Аз никога не съм я виждала, сега прочетох за нея.
Да, изглежда безумно, сякаш е навлякла всичко, което и е попаднало пред очите.
Ако аксесоари и цветове бяха някак съчетани, вероятно би се получило много по-ефектна визия.

Последна редакция: пт, 28 юли 2023, 03:47 от Daylily

# 2 532
Синди изглежда невероятно
Сестрите Хадид са потресаващи обаче.

# 2 533
Кремена с Гала (някой питаше)

Ето точно така НЕ желая да изглеждам на 50 години!

# 2 534
И аз. Гала е хубава на тази снимка.

Общи условия

Активация на акаунт