Звездни компромати - Юли' 23

• 317 603
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 2 565
  • София
Пуснали са билети за юбилейния концерт на Глория
Скрит текст:
Снимка от преди 10 години
Скрит текст:
Галена, Андрея и Елена Паришева
Баба и внуче
Скрит текст:
Малина и Малина

Галина и Галина
Лейди Мегз
Скрит текст:
Съвети от Нора Недкова
Скрит текст:

# 2 566
Глория също я харесвам , най-вече , защото си държи едно ниво от години и не се излага, Малина е свежарка.
Мегз в Дубай ли се е установила ?

# 2 567
Бабите на днешно време са по-хубави от много майки. 😂 И Глория и Малина ми харесват много!

# 2 568
Глория също я харесвам , най-вече , защото си държи едно ниво от години и не се излага, Малина е свежарка.

Тази снимка я намерих в тема от 2007 година понеже тогава е било по-весело от сега.

# 2 569
Хахаха да , имам предвид , че не ходи да си разказва драмите и не влиза в конфликти 😀
Имаше и едно видео от Скандално жълти , където доста каруцарски говореше , но след резили в ББ и скорошния с Белослава съм на мнение , че се старае да пази поведение.😀

# 2 570
Те тези от “Сигнално жълто” бяха толкова гнусни и вулгарни, че май ги разбирам защо избухваха хората и не се сдържаха!

# 2 571
Мегз е от много време там. Продължава да прави дрехи под името "I am queen" https://iamqueen.com/

# 2 572
Бабите с внучките ми харесаха много и на мен.

# 2 573
https://iamqueen.com/pages/about

Този текст май сама си го е писала
Има и правописни грешки

# 2 574

Тази снимка я намерих в тема от 2007 година понеже тогава е било по-весело от сега.
Глория беше гадже на Гигов,май за около 2 год

# 2 575
Четох само до "Miglena is born ..." и ми засмърдя на аматьорство и кръжочничество. Няма ли на кого да плати за една редакция?

# 2 576
  • До морето
На снимката с обърнатия микрофон едната певица не е ли Елена Паришева? Какво стана с нея?

# 2 577
Спомням си Глория като изгря. Сестра ми ѝ беше фенка. Слушаше нон-стоп някаква касетка, където тя беше с едно цикламено червилце, песньовките няма да коментирам, стил "скъпи, купи ми нещо, моля те"..
Аз съм писала и друг път за чалгата и чалгарите, абсолютно никога не мога да приема един човек за интелигентен ако е чалгар. Но тя конкретно е точно като всички, мятащи гюбеци в кръчмите. Просто е надута и с годините някак сама се накичи с измислена титла "Кралица на поп-фолка" и така и не разбирам защо точно тя.. Иначе е наистина красива жена. Изглежда добре и е безкрайно надменна.

# 2 578
  • София
Кевин Костнър
Скрит текст:
Сандра Бълок
Скрит текст:
Кайли Миноуг
Скрит текст:
Рита Ора
Скрит текст:
Бруклинчо с жена му и нейните родители
Скрит текст:
Дуа Липа
Скрит текст:
Лизо
Скрит текст:
Восъчната фигура на Хари Стайлс в Музея на Мадам Тюсо.
Скрит текст:
Мадона
Скрит текст:
Катрин Зита-Джоунс
Скрит текст:
Дженифър Лопес
Скрит текст:
Салма Хайек
Скрит текст:

# 2 579
Кортни Кокс не можах да я позная. Grinning

Общи условия