Звездни компромати - Юли' 23

• 317 568
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 2 550
Цитат на: precious* link=topic=1570294.msg46747894#msg46747894 date=1690448141

[/quote
Кремена се е докарала като Катрин от "Убийства в рая" Simple Smile

Скрит текст:

Това онзи австралийски филм с крокодилите ли беше?

Не, не е. Този е лек и приятен криминален сериал.

Джийн Хекман

Скрит текст:

Бионсе

Скрит текст:

# 2 551
Много ми е нежна Лили, но хич не ми харесва гаджето й. И изобщо не ми влияе това че е от същия пол, просто има адски нечистоплътно излъчване. Като Лурдес.
Подозирам че Лили експериментира с нещо ново, няма лошо. Тя не се задържа дълго с един и същи човек, има голяма вероятност скоро да "й мине".

# 2 552
Сериозно ли си мислите, че те имат време да четат във форум? Както Емилия, така и за други, за които се пише, че четяли .. моля ви! А и тя каза, че й пишат дами, които я следват и могат да я отследват, ако решат. Нищо общо с коментари, форуми и нещо от сорта "казаха ми, прочетох ..". Големи фантазии се развиват тук понякога.
Екс Бачорска май ни е чела, много хора й били писали, че мрънка. 😂 Нещо доста афектирана изглеждаше. И тя не била инфлуенсърка, която снима дрехи и гримове ами си снимала ежедневието. То едно ежедневие.. добре, че снима детето да има какво да качи.

# 2 553
  • Бургас
Съвсем сериозни мисля,че доста от коментираните ни четат.

# 2 554
Цяла България чете бг мама, редовно сме цитирани от клюкарски медии, журналисти и звезди. Коя пък е г-жа Бачорска, че да е странно?

# 2 555
Този бат' Дьинко е крайно арогантен селски бек с претенции, поредния с кола над 100К, дето не си обслужил камиона с гуми, но друг му е виновен😡 Слава Богу, че най-лошото се е разминало...

# 2 556
Не знам как ги измислят тези неща
Как може да роди жена в менопауза? Има ли начин?
Има хора и на 60 раждат,благодарение на медицината

# 2 557
Джийн Хекман.....тъжно ми стана..., но после видях, че е на 93 години! Да е жив и здрав!

# 2 558
  • Rock & Roll feeling ...
Гледам ей това гостуване на Ивана :
Скрит текст:

Харесват ми как й стоят корекциите. Отиват й на възрастта, а и на свалените килограми.
И се питам, защо Глория е обявена за кралица, като Ивана вадеше хит след хит и още й се пеят песните и са хитове, въпреки оттеглянето. Ивана ще си остане певицата на народа, който и каквито етикети сам да си слага.

# 2 559
Страшни хитове  имаше Ивана , аз я харесвам и като жена ( и преди , и след корекциите( , женствена и сексапилна ми е .

# 2 560
Сериозно ли си мислите, че те имат време да четат във форум? Както Емилия, така и за други, за които се пише, че четяли .. моля ви! А и тя каза, че й пишат дами, които я следват и могат да я отследват, ако решат. Нищо общо с коментари, форуми и нещо от сорта "казаха ми, прочетох ..". Големи фантазии се развиват тук понякога.
Екс Бачорска май ни е чела, много хора й били писали, че мрънка. 😂 Нещо доста афектирана изглеждаше. И тя не била инфлуенсърка, която снима дрехи и гримове ами си снимала ежедневието. То едно ежедневие.. добре, че снима детето да има какво да качи.

Ние щом намираме време, те да не живеят на луната, и не стъпват по земята?
И ние ходим на работа, имаме хиляди ангажименти, и пак намираме време да седнем и да си клюкарим 😀
Мария, Преслава, Иван на Страна, май и самата Страна, със сигурност четат тук. И аз да съм, още по-интересно ще ми е, ако познавам обсъжданите хора

Последна редакция: пт, 28 юли 2023, 08:11 от Little heart

# 2 561
Не можах да догледам интервюто, защото постоянно имах усещането, че нещо ми пречи на очите. Тя на всяко мигване с тези огромни мигли, размества целия бретон.

# 2 562
  • Viena
Обаче май при Гала е най-добро и премерено "Клъцни -срежи"(интервенции през годините)

# 2 563
Aз за Мария и Преслава не мисля, че четат .
Иван е писал в темата за сериала , на когото беше продуцент , Стрина имаше профил тук , та за тях вярвам .

Последна редакция: пт, 28 юли 2023, 11:58 от Candy_girl

# 2 564
  • Glasgow
Естествено, че четат. То в жълти медии има "статии" дословно преписани оттук. Че няма кой да пусне снимки "зад кадър" стоят си забити в телефоните повечето

Общи условия

Активация на акаунт