Лидл 177 - юлско-августовска лежерно лятна

• 126 568
  • 1 675
  •   1
Отговори
# 1 500
  • Sofia
В Лидл заквасена сметана само от 12% ли има?
Има и 20% на Родна стряха.
Нямаше друга и взех от 12% за тирамису.Много рядка,като кисело мляко е.Добавих и 1 скир.Днес ще видя как е.Дано е стегнал крема.

# 1 501
20% на Родна стряха е на щанда с продукти РС. Там провери ли? Не е до сметаната 12%. За тирамису използвам сметана за разбиване мин. 30%, не заквасена.🙂

Последна редакция: сб, 26 авг 2023, 18:43 от dolce miele

# 1 502
Има нов италиански магазин в София, знаете ли го?
Mag Italia. Не е на същия собственик като другия.
Още не съм стигнала до него.

# 1 503

Магазинът в София е част от “мотел Ихтиман” на магистралата на Пловдив - аутлет колекции и хранителни продукти. Хубав е магазина, но достъпът е само с кола. Не може да се отиде пеша или с градски транспорт.

# 1 504
  • София
Върнах парната четка за гладене. Никаква работа не върши. Тази сутрин не се справи с една тънка блузка. Върнаха ми парите.
Касиерката ми поиска касовия  с печат от охраната. Обясних, че имам дигитална бележка само. Трябвало са уведомя охраната, че внасям техен продукт. Преди време когато връщах друг продукт, охранител от филиала ми каза да застана на каса и ще ми върнат парите. Днес касиерката имаше друго изискване.

# 1 505
  • In transit

Магазинът в София е част от “мотел Ихтиман” на магистралата на Пловдив - аутлет колекции и хранителни продукти. Хубав е магазина, но достъпът е само с кола. Не може да се отиде пеша или с градски транспорт.
А цените как са, сравнени с тези на Виа Тракия?

# 1 506
С Виа Тракия не знам, с Кауфланд е по-евтино.
В Италианския магазин барила спагетите 500 гр са 2.29, в Кауфланд са 3.99. В Лидл не знам дали продават Барила.

# 1 507
  • софия
Има сайт, на който може да се придобие някаква представа. На мен ВиаТракия си ми е удобен, но от любопитство ще се завлека до този някой път.

# 1 508
А къде е този магазин?

# 1 509
# 1 510
Много благодаря! Ще го посетя непременно!

# 1 511
Близки са цените в двата магазина , стоките и те- пакетирани италиански , разликата която забелязах -  във Виа Тракия има много замразени храни , докато в новия има домашни потреби. Това на мен ми направи впечатление от едно посещение в Мag Italia.

# 1 512
  • Буркина Фасо
биричка + мезета. добър пазар в Лидл Smiley

# 1 513
  • shumen
Шоколади съм вземала от тези и съм ги яла и без да ги слагам във фризер.

# 1 514
Подарявам:
Скрит текст:

, както и седмичните купони.

Общи условия

Активация на акаунт