Лидл 177 - юлско-августовска лежерно лятна

• 126 602
  • 1 675
  •   1
Отговори
# 1 470
При нас този вид шоколади бяха в отделен картонен дисплей до касите, но мисля, че свършиха преди повече от месец. Бяха 2-3 разновидности.

# 1 471
  • София
Аз белият с ягоди взех.

# 1 472
Не, сложен беше на регала с промо неща от тази седмица (в брошурата няма такъв шоколад). До шоколада бяха наредени кафе капсулите лаваца, коста комплекта и до тях ръкавиците, които коментирахме, че са скъпи.
Етикетът беше “Шоколадово блокче 1.85 лв”. Само един вид. Нямаше други. Имаше може би 3-4 кашончета, съмнявам се от предишни седмици да са останали толкова много.

# 1 473
  • Sofia
В Лидл заквасена сметана само от 12% ли има?

# 1 474
На вчерашния пазар загледах спортните бюстиета. Има ли доволни/недоволни от тях?
Имам от по-рано, добри са, стегнати, здрави.

# 1 475
В Лидл заквасена сметана само от 12% ли има?
Има и 20% на Родна стряха.

# 1 476
Черни маркери ми трябват - тънък и дебел. Не видях днес са има в Лидл. Бързах, може и да съм пропуснала.
Има отделен стелаж на BIC, срещу охладената витрина е при нас, погледни там.

# 1 477
  • София
Здравейте! Преди около месец бяха пуснали топ матраци. Моят обаче има миризма. Дали има други или аз съм изтеглила късата клечка?

# 1 478
  • София
Черни маркери ми трябват - тънък и дебел. Не видях днес са има в Лидл. Бързах, може и да съм пропуснала.
Има отделен стелаж на BIC, срещу охладената витрина е при нас, погледни там.

Благодаря!
При нас този стелаж е срещу пекарната и хляба.  Вчера го видях, но го от минах.
Задължително ще проверя. Simple Smile

# 1 479
Страхотен шоколад купих днес от Лидл:
Държи се във фризер за около 2 часа, мале уникален.

Аз от този шоколад разбрах, че години наред ям едни Айсбонбони грешно, трябвало и те да се слагат във фризер.
То и името им такова, и немски ползвам, но ето, яла съм си ги неправилно Laughing

# 1 480
От тези шоколади взех белия с ягодите. Изядох си го така, не взех насериозно препоръката да стои във фризер.
Как му се променя вкуса след фризера?

# 1 481
  • София

Аз от този шоколад разбрах, че години наред ям едни Айсбонбони грешно, трябвало и те да се слагат във фризер.
То и името им такова, и немски ползвам, но ето, яла съм си ги неправилно Laughing
Ако са тези на "Moritz", аз смятам, че са "Айс", защото се топят в устата и се усеща лек хлад.
Излапали сме доста от тях, но преди години бяха по-хубави. Не знам дали са "реформулирани", ама то вече на всичко променят рецептата.
Потърсих и нформация:
Moritz Ice Confectionary are chocolates from hazelnut-nougat. They are tenderly melting in your mouth and got an cooling effect. That means that the chocolate seems to be cool in your mouth.

Последна редакция: пт, 25 авг 2023, 11:10 от geos

# 1 482
  • софия

Ох, тези бонбони! Много ги обичам, но като писа и аз разбрах, че грешно ги ям. Не съм слагала във фризер. Трябва да се поправя, да купя.
Скрит текст:
Нали са едни с мечета на опаковката на Moritz? В Кауфланд има.

И на мен ми се струва, че вкусът, когато ги ядях като дете, е променен, но може и да е от моите години. Тогава буквално се топяха по езика.

# 1 483
Същите, де!

Ама то хем си пише на капака на кутията, eiskalt ein Genuss, хем и снежинка е нарисувана Smile

Ето и част от описанието на немски:
... und genießen Sie diese Köstlichkeit am besten eisgekühlt.

Последна редакция: пт, 25 авг 2023, 11:17 от evhen

# 1 484
Пак да се върна на маските - доволна съм от тази на Сиен, на Лидл марката. На Агива сигурно не стават, няколко пъти съм купувала различни техни продукти и са много зле.

Ако перящата прахосмукачка е 250 лв., не си заслужава да я дебна.  С малко отгоре ще намеря Керхер на намаление.

Общи условия

Активация на акаунт