Лидл 177 - юлско-августовска лежерно лятна

• 127 597
  • 1 675
  •   2
Отговори
# 1 455
Перящата беше 250 лв , а тези за сухо и мокро май по 89лв.

# 1 456
  • In transit
Amiamo, тези маски имитират маските на Гарние. Поне визуално. Ако си снимала състава на зелената, може да ги сравним.

Бързах и не се сетих да снимам състава, но видях, че J_M_M е показала състава.

Видях го. Доста са сходни, но не е еднакъв, все пак.
Скрит текст:
INGREDIENTS: AQUA/WATER • BEHENTRIMONIUM CHLORIDE • STEARYL ALCOHOL • CERA / CANDELILLA WAX • AMODIMETHICONE • CETYL PROESTERS • ISOPROESTERS PYL ALCO. HOL • PARFUM / FRAGRANCE • CI 19140 / YELLOW 5 • PHENOXYTHANOL • OLEA EUROPAEA OIL/OLIVE FRUIT OIL • TRIDECETH-6 • CHLORHEXIDINE DIGLUCONATE • LIMONENE • BENZYL SALICYLATE • BEN. CYL ALCOHOL • ALPHA-ISOMETHYL IONONE • MYRISTYL ALCOHOL • CARTHAMUS TINCTORIUS SEED OIL / SAFFLOWER SEED OIL • CARAMEL • CETRIMONIUM CHLORIDE • HEXYL CINNAMAL (F.I.L. C192737/1).

# 1 457
Взех си и аз автоматична острилка. На кутийката пише 3 години гаранция, ще я запазя заедно с бележката Simple Smile

Сладоледеното мочи ми хареса.

# 1 458
И аз днес взех много ученически неща, макар и да нямам ученик още у дома Wink много хубави занимателни книжки има, които са с купон. Тепърва ( в 19ч) зареждаха тетрадките , които са от днес . Острилка и аз взех. Докато е в гаранция все ще влезе в употреба.
Подарявам купон
Скрит текст:

# 1 459
А, аз за мен си я взех тази острилка. Използвам доста канцеларски материали и ми харесва да ги купувам Simple Smile
Взех си и пергел - изглежда доста добре, като за тази цена. Има много сладка миниатюрна острилка към него.

Гледах и другите неща, но нищо не ми хареса. Бях хвърлила око на картонения органайзер, но ми се видя прекалено малък и някак лефтерен.

# 1 460
И в Кауфланд са заредили много ученически неща. Направо едвам се удържах Wink
Чаках ги тези флумастри дето са 48 бр за 6или 7 лв , не съм сигурна, че у дома направо изчезват. Все забравят да ги затварят и изсъхват.

# 1 461
Аз преди около седмица похарчих в Пепко около 50 лв за подобни неща.

Скрит текст:
Просто ми харесва да изпробвам различни артматериали - нещо като хоби е. А канцеларските си ги ползвам по принцип - слагам отметки на книгите, пиша в тефтер, освен дигитално и т.н.

# 1 462
  • shumen
Острилка имам от преди.Хареса се вкъщи.

# 1 463
Детето има острилката на батерии от 3 години, вади ѝ душата всеки ден.

# 1 464
Преди няколко години взех за първи път електрическата острилка. След известно време се бъгна и я върнах- върнаха ми парите без проблем. После купих пак, засега уж работи.
Днес взех от аргановата маска, която коментирате, не съм я ползвала още.

# 1 465
Ние имаме електрическа острилка от много години, сигурно 10, от първите. Няма дете, дето да е дошло у нас и да не си е завряло пръста вътре. Много е здрава Joy

# 1 466
На вчерашния пазар загледах спортните бюстиета. Има ли доволни/недоволни от тях? Май ще се разходя утре до Лидл, ако са останали ще взема. Притеснява ме размера - сутиените са ми 85С, а след раждането даже вървях към чашка D. Мразя да взимам нещо и да връщам, та затова се отказах вчера, иначе изглеждаха добре.

# 1 467
  • София
Черни маркери ми трябват - тънък и дебел. Не видях днес са има в Лидл. Бързах, може и да съм пропуснала.

# 1 468
Страхотен шоколад купих днес от Лидл:

Държи се във фризер за около 2 часа, мале уникален.

# 1 469
Страхотен шоколад купих днес от Лидл:

Държи се във фризер за около 2 часа, мале уникален.
При нормалните шоколади ли стои?

Общи условия

Активация на акаунт