Лидл 177 - юлско-августовска лежерно лятна

• 129 172
  • 1 675
  •   1
Отговори
# 780
Така правят приложенията, на които не е направен ъпдейт след актуализация. Понякога става бъг и трябва да се тегли отново, понякога се оправят сами като си изтеглят пълната актуализация.

# 781
При мен работи, а съобщение за актуализация не съм имала от няколко месеца.

# 782
При мен също няма опция за актуализация, проверих го. Сега го деинсталирах и ще го инсталирам наново да видя дали ще се оправи.

П.С Пак не става излисва ми в червено, неуспешно активиране.

# 783
Подарявам:
Скрит текст:

# 784
Добро утро! Имате ли отзиви за тази парна четка? Как се справя с гладенето?  https://www.lidl.bg/p/super-sabota/parna-chetka/p86480?ar=0
За леко и бързо гладене според мен става.Няма да направиш ръб на панталон,но за леки материи панталони,блузки,поли е много добре.Ползвам я поне от 3год.
Аз да попитам за омекотителят 2за1 става ли?Траен ли е,приятен аромат?
При мен работи приложението,но ми прави впечатление,че лидл мн.често правят ъпдейт.

# 785
Лидълските шмекерии продължават, отваряйте си очите. Сиренето, което уж е на промоция няма наличност, но същият продукт го има, но без отстъпка:
"Здравейте, артикулът се предлага от понеделник. За да мине отстъпката артикулът трябва да е в промопакет опакован със стикер 1+1. Поздрави!"
Киселото мляко е на същата промоция, не е в пакет, но на касата се отчита.
Глупави отговори безплатно на килограм:

# 786
"С повишено водно съдържание", т.е. плащате за повече вода?

А опаковането със стикери е практика в повечето вериги, ако не е - не минава. Така щях да се прекарам с един препарат за съдомиялна във Фантастико и оттогава им се ядосах и не ходя там.

# 787
Добро утро! Имате ли отзиви за тази парна четка? Как се справя с гладенето?  https://www.lidl.bg/p/super-sabota/parna-chetka/p86480?ar=0
За леко и бързо гладене според мен става.Няма да направиш ръб на панталон,но за леки материи панталони,блузки,поли е много добре.Ползвам я поне от 3год.

за пердета ще стане ли, че са ми голяма мъка....

# 788
Сиренето ще е от четвъртък, така съм си записала аз.
https://www.lidl.bg/bg/broshura/31-07-06-08/view/flyer/page/44

# 789
Сиренето ще е от четвъртък, така съм си записала аз.

От днес е, не знам защо са го сложили в брошура 2ри път при четвъртъчните заленчуци и промота. Тази сутрин взех 1 опаковка.

# 790
И те не знаят вече какво да измислят, действително нещо не е наред.
Благодаря ти Даниела, значи ще ходя да го търся.
Аз съм си набелязала червената леща, черния пипер на зърна и препарата за канали.

# 791
Подарявам:

# 792
Цитат
за пердета ще стане ли, че са ми голяма мъка...
Според мен да.Само не знам колко са големи и има ли къде да ги закачиш докато ги изгладиш.С дрехите на закачалка се справям без проблем.

# 793
Бих искала да попитам за мнения относно уреда за сушене на Silvercrest от тази седмица.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 31 юли 2023, 17:15 от Viara T

# 794
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
При нас сиренето го има в два варианта. Две в едно с лепенка, стои до промоционалните 2 в 1 салами, шунка и сирене за грил и отделно само по 1 кутия, стои си на обичайното място. При нас беше налично и заредено от всичко и си имаше бая хора и всички пазаруваха само от промо нещата.

Общи условия

Активация на акаунт