Лидл 177 - юлско-августовска лежерно лятна

• 129 168
  • 1 675
  •   1
Отговори
# 795
Има ли друг баркод на стикера, забелязахте ли?
При нас сиренето го има в два варианта. Две в едно с лепенка, стои до промоционалните 2 в 1 салами, шунка и сирене за грил и отделно само по 1 кутия, стои си на обичайното място. При нас беше налично и заредено от всичко и си имаше бая хора и всички пазаруваха само от промо нещата.

# 796
  • софия
Лидълските шмекерии продължават, отваряйте си очите. Сиренето, което уж е на промоция няма наличност, но същият продукт го има, но без отстъпка:
"Здравейте, артикулът се предлага от понеделник. За да мине отстъпката артикулът трябва да е в промопакет опакован със стикер 1+1. Поздрави!"
Киселото мляко е на същата промоция, не е в пакет, но на касата се отчита.
Винаги тази промоция "1+1" е било така - промопакетът със стикер, не същите продукти поотделно.

# 797
Въпросното сирене Пилос в промоция, което дискутирате тук на мен въобще не ми хареса, имайте го предвид. То въобще няма вкус на сирене и явно е откровен изкуственяк. Купих го по погрешка заради това, че е в удобна пластмасова кутийка, но няма да повторя, едвам го изядохме.

# 798
Едно малко нестандартно питане. Търся зарядно за вертикална безкабелна прахосмукачка. Оказва се, че е голяма екзотика и все удрям на камък, а толкова мн.ми липсва удобството от подобен уред:(

# 799
  • Fire & Blood
Има ли друг баркод на стикера, забелязахте ли?
При нас сиренето го има в два варианта. Две в едно с лепенка, стои до промоционалните 2 в 1 салами, шунка и сирене за грил и отделно само по 1 кутия, стои си на обичайното място. При нас беше налично и заредено от всичко и си имаше бая хора и всички пазаруваха само от промо нещата.
Не обърнах внимание съжалявам.

# 800
Имам само 5 кинта спестени този месец, явно не пазарувам разумно 😵
Лидълските шмекерии продължават, отваряйте си очите. Сиренето, което уж е на промоция няма наличност, но същият продукт го има, но без отстъпка:
"Здравейте, артикулът се предлага от понеделник. За да мине отстъпката артикулът трябва да е в промопакет опакован със стикер 1+1. Поздрави!
С отстъпка са ограничени бройки, а стикерът 1+1 се вижда на снимката няма как да сбъркаш, достатъчно ярък цвят е, не виждам шмекерия след като ти се показва нагледно кое е на оферта.
Едно малко нестандартно питане. Търся зарядно за вертикална безкабелна прахосмукачка. Оказва се, че е голяма екзотика и все удрям на камък, а толкова мн.ми липсва удобството от подобен уред:(
Ако имаш прахосмукачката в книжката към нея пише телефони и т.н. за връзка с клиенти, там може да питаш за резервни части и екстри. Предполагам и на контактите за клиенти към централата също може да зададеи въпроса откъде да си ги намериш.

# 801
  • shumen
Сирене Пилос съм вземала,но беше малко меко.Иначе вкъщи се хареса.

# 802
Цитат
за пердета ще стане ли, че са ми голяма мъка...
Според мен да.Само не знам колко са големи и има ли къде да ги закачиш докато ги изгладиш.С дрехите на закачалка се справям без проблем.

ами на място на корниза ще си виси, това ми е подлата идея Wink

# 803
Бях подала за рекламация дигитален пад (черен на цвят), днес дошъл нов за замяна в цвят червен керемидено, ами не е този, който аз съм купила и не ми харесва. То още преди 2 години, когато го купувах държах да е черен, защото не ми харсваше другата разцветка. Дайте съвет и какви са ми правата в този случай.

# 804
Да, парната четка става да пердета..
И аз основно за това я взех.
Но ми е влизала в употреба за доста неща, които с ютия няма как да се изгладят..
Сака, рокли, ризи от по- леки материи.
Добра покупка.
Само дето миналата година по това време беше около 30-35 лв. 🤷‍♀️

# 805
  • In The Middle Of Nowhere
Цитат
за пердета ще стане ли, че са ми голяма мъка...
Според мен да.Само не знам колко са големи и има ли къде да ги закачиш докато ги изгладиш.С дрехите на закачалка се справям без проблем.

ами на място на корниза ще си виси, това ми е подлата идея Wink

И аз мисля, че това е смисъла да е на корниза, но да имаш контакт в близост и с 2 м кабел би трябвало да няма проблеми.

# 806
Подарявам всички купони за седмицата, активирани са:

# 807
Здравейте!Днес забелязах ,че има марсилски сапун-може ли да се използва за къпане или е за пране.

# 808
Бях подала за рекламация дигитален пад (черен на цвят), днес дошъл нов за замяна в цвят червен керемидено, ами не е този, който аз съм купила и не ми харесва. То още преди 2 години, когато го купувах държах да е черен, защото не ми харсваше другата разцветка. Дайте съвет и какви са ми правата в този случай.
И на мен при рекламация два пъти ми връщаха уред с различен цвят от този, който бях купила, а после и тук четох, че и на други се е случвало същото. Дори на едната съфорумка същия уред бяха подменили в моя цвят, а пък на мен пратиха в нейния цвят, та и двете да сме недоволни... Rolling EyesThinkingConfused
Тоест не е като да са нямали бройки, което ме кара да мисля, че не е случайно, ами сякаш ни казват "нали ви го сменихме и работи, какво повече искате", щото и на мен някак ми беше неудобно да се разправям само заради цвета въпреки, че за мен си е доста важно и понякога дори само това може да ме накара да купя нещо или не.

На мен в крайна сметка ми върнаха парите, защото всички бройки се оказаха с дефект, та не се наложи да им пиша, но и мен ме интересува дали все пак в такива случаи клиентът има право на възражение.

# 809
Виното на промоция не е с лепенка 1+1, но пак си мина на промоционална цена.
Хубаво ли е безлактозното масло? Никога не съм ползвала, различава ли се на вкус?

Общи условия

Активация на акаунт