Лидл 177 - юлско-августовска лежерно лятна

• 129 148
  • 1 675
  •   1
Отговори
# 930
Доволна ли сте от уреда?

Да. Много по-лесно се варят. Не трябва да се занимаваш с тях след като ги сложиш. Освен това съм сигурна, че са сварени добре и не сме забравили да изключим бързовара.

# 931
Подарявам, валидно до днес [/b]

# 932
Бях питал по назад, някой друг взе ли си евкалипт? Какви сортове има при вас, защото с кода на продукта си излиза само "микс" онлайн?

# 933
  • Варна
Здравейте ,
Някой който има рендето да сподели върши ли работа примерно за зеле,тиква…..какво рендосвате с него ?заслужава ли си ?

# 934
Здравейте,

Някой случайно да има парната четка с вертикалната пара, която е на промоция тази седмица?
Търся мнения за нея. Става ли за изправяне на леко намачкани дрехи или?

# 935
Аз имам отстъпка за прясно мляко, ако на някого ще му е от полза е до неделя включ.:
Скрит текст:

# 936
  • Буркина Фасо
Подарявам и останалите, които са валидни от петък, активирам всичко
Скрит текст:
Подарявам всички купони за седмицата, активирани са:

поставяй всичко в скрит текст, че е мъка за някои да скролват с телефоните Smiley

# 937
Здравейте ,
Някой който има рендето да сподели върши ли работа примерно за зеле,тиква…..какво рендосвате с него ?заслужава ли си ?

Аз го имам рендето от поне 5-6 години. Много съм доволна. Рендосвам основно зеле и моркови, ползвала съм го и за тиква. Зимата му счупих това  , с което се натискат отгоре продуктите и много ме е яд.  Не ми се купува ново само заради това. Sad

# 938
  • Sofia
Бях питал по назад, някой друг взе ли си евкалипт? Какви сортове има при вас, защото с кода на продукта си излиза само "микс" онлайн?
Аз взех от този, който пишеше тук, че става и за отглеждане навън, с по-дебели, кафяви клонки е. Имаше още два вида един Блу нещо си и още един. Това на Лъвов мост в Понеделник. Мисля, че видях и на Алабин и на Сточна гара от тези двата вида.
Парната четка е много удобна и върши много добра работа. Откакто я имам не съм вадила ютията.

# 939
  • Варна
Благодаря да мнението за рендето !
А как точно се работи с тази парна четка ,дрехата къде я поставяте ако е на закачалка и я закача примерно за гардероба ,няма ли да повредя него с парата ?
Простете невежеството ми !

# 940
И аз се интересувам от парната четка. Става ли за гладене?

# 941
  • София
Парната четка е точно за гладене. Мисля да я купя.

# 942
Здравейте ,

Аз го имам рендето от поне 5-6 години. Много съм доволна. Рендосвам основно зеле и моркови, ползвала съм го и за тиква. Зимата му счупих това  , с което се натискат отгоре продуктите и много ме е яд.  Не ми се купува ново само заради това. Sad
Ако имаш месомелачка може да пробваш с буталото или ако имаш хаванче с неговото чукало ( или както и да се казва това за начукване).

# 943
От тази седмица пазарувам на каса със самообслужване, харесва ми, че не трябва да товариш стоките до устройството преди да маркираш, но не виждам персонал наблизо при грешка. (В Кауфланд има). И забелязвам как хората си зарязват нещата и хукват да търсят помощ. Така ли е по принцип или аз като ходя няма никой наоколо?

# 944
Момичета, наскоро във фейсбук ми се мерна една публикация, че Лидл изтеглят от пазара като много опасна детска люлка 3в1. Приканваха хората да я връщат дори и без касовата бележка. Децата се преобръщали с главата надолу от нея.
Ако някоя от вас намери пълната информация, нека я качи тук. Аз не успях.

Общи условия

Активация на акаунт